2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
خانومای گل میشه بگین قرص اووبست برا چیه؟اخه خیلی تو تاپیکها خوندم قبل از پانکچر استفاده کردن خیلی خو ...

عزیزم من نداشتم ولی فکر کنم برا تقویت تخمدان و بالا بردن کیفیت تخمکاست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که جواب دادی.من نمیخام میکرو کنم.دارو اینا زیاد مصرف کردم بی نتیجه بوده.ای یو ای و ای وی افم ک ...

عزیزم برا ذخیره خیلی بالا همچین کاری میکنن ذخیرت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل میخاد یکی بیاد بهم دلگرمی بده .بگه بابا منم دقیقا مثه تو بودم الان بچه دارم    چرا من ...

عزیزم الان ثمین اینهمه بهت دلگرمی داد. امیدوارم به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ذخیره تخمدانم خوبه.اتفاقا برا ای وی اف کلی تخمک ازم گرفتن.مشکلم پلی کیستیکه.بدون دارو پریود نمیشم.هو ...

عزیزم ذخیره خوب با ذخیره بالا فرق داره......

چون باید انقدری بالا باشه که با کوتر تخمدان ذخیرت بحرانی نشه.....

ضمنا میتونم بپرسم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

آنا جون سلام يه سوال داشتم من امروز رفتم براى قلب كه خداروشكر تشكيل شده بود ولى اونقدر استرس دا ...

عزیزم تاریخ انتقال و سن جنینتو بگو یا اگه جنینت فرش بود تاریخ پانکچرتو بگو.......

عزیزم ذخیره خوب با ذخیره بالا فرق داره...... چون باید انقدری بالا باشه که با کوتر تخمدان ذخیرت بحرا ...

اره از داده مشکلی نداشته.نمیدونم ذخیره تخمدانم چنده اما تو این مدت دکترا چیزی نگفتن.نگفتن بده.چون هر سری کلی فولیکول داشتم.حتی سر ای وی افم هایپر شدم کلی تخمک ازم گرفتم.فکر کنم23تا ازم گرفتن

آنا جون سلام يه سوال داشتم من امروز رفتم براى قلب كه خداروشكر تشكيل شده بود ولى اونقدر استرس دا ...

هفته هفت با هفت هفته کامل فرق داره من فرض رو اگه بر این بذارم هفت هفتت کامل بوده که فکر نکنم کامل باشه چون اینطوری تاریخ پریود فرضیت میشه ۲۶ خرداد......

حالا با حساب همین ۲۶ خرداد تاریخ زایمان طبیعیت میشه ۳ فروردین......

راستی عزیزم حواسم به سوالت رفت.......

تبریک میگم......

ایشالله ۱۲۰سال در سلامت و شادی بتپه......

بچه ها کسایی که اندومتریوز دارن رژیم غذایی شونو رعایت میکنن به نظرتون تاثیری داره به جز گوشت قرمز و ...

والا من لبنیات رو رعایت میکردم اما گوشت رو میخوردم.....

دل میخاد یکی بیاد بهم دلگرمی بده .بگه بابا منم دقیقا مثه تو بودم الان بچه دارم    چرا من ...

عزیزم ناامید نباش.......

خیلیامون جزء کسایی بودیم دست رد زدن به سینه مون......

درسته مشکلات متفاوت داریم اما دردمون یکیه....  

هیچ وقت یادم نمیره اون روزی که دکتر بهمون گفت بهتره اسپرم یا جنین اهدایی بگیرین.......

اما من تسلیم نشدم و الان هم یه دختر مامانب دارم هم در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم......

خب کلا هر چی تعداد تخمک بیشتر باشه کیفیتش ممکنه کمتر بشه سری قبل هم تخمک هام 3 تاش هنوز نارس بودن ...

لاله جون چه جوري كار كردين رو كيفيت اسپرم؟؟

گذاشتن كيسه يخ رو دكتر گفته؟؟

...
انا جان تكرار ادار گرفتم أشكال نداره طبيعى يعنى هر سريع خيلى كم كم هست  ساعت ٤خوره شروع كردم ب ...

عزیزم کاش به دکترت بگی شاید عفونت اداریه......

نمیدونم چنده

خوب حتما بدونی چون باید انقدری باشه که بتونی کوتر کنی وگرنه کل ذخیره تخمدانتو از دست میدی.......

حتما باید تست amh بدی!!!!!

دوست عزیز من اطلاعات پزشکم و که بهم داده بود و انتقال دادم . در اثر استرس انقدر بالا نمیره . شما حدو ...

خيلي ممنونم عزيزم،، دكتر من هم بهم گفت كه در اثر استرس بالا ميره ولي ديگه نه اينقدر،، من تا حالا هروقت ازمايش دادم دقيقا همين نسبت بالاتر از رنج بوده،،، خيلي از شما هم ممنونم كه محبت كردين راهنماييم كردين، دكتر به من قرص داستنيكس داد هفته ي دوتا،، تا هرچه زودتر پايين بره انشاللله انشالله به كمك خدا،، هفته ي اينده ميرم آزمايش دعام كنين دوست عزيز تا انشالله پايين اومده باشه بعد ببينم با چه دارويي جلو عودشو ميخواد بگيره

...