2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
بله عزیزم یکی از دلایلش مطمئنا همینه نه اینکه صرفا همین باشه اما قطعا یکیش همینه لازمه عکس رنگی هم ...

مرررررسسسييييي لاله جون🌹🌹🌹🌹 آزمايش هورموني همونه كه ال اِچ و اف اس اِچ و استراديول داره؟؟؟ 

هفته ي اينده انشالله خواهم رف واس پرولاكتين اگر غير از بالايي ها آزهاي هورموني ديگه اي هم وجود داره ممنون ميشم بفرمايين بدم يه جا

در مورد عكس هم دكترم ميگه چون پارسال بارداري داشتي لازم نيس بري عكس،،، به نظرتون منطقيه؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نداشتم ولی فکر کنم برا تقویت تخمدان و بالا بردن کیفیت تخمکاست......

ممنون گلم.خواستم ببینم بنظرتون من استفاده کنم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

[QUOTE=65826041]عزیزم کاش به دکترت بگی شاید عفونت اداریه......[/QUOTE]

اينجورى نبود از بعد عمل اينجورى شدم 

الان رفتم وان گفتم شايد ميانه ام كامل تخليه شه اما نشد 

جكوزى را زدم فشار بياره  يكم خيلى كم امد 

مثل قبل 

امد بيرون درد در حد مرگ گرفتم الان دو تا پتو دورم پيچيدم همسرم زنگ زدم گفت براى دردت استامينوفن بخور 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
اره از داده مشکلی نداشته.نمیدونم ذخیره تخمدانم چنده اما تو این مدت دکترا چیزی نگفتن.نگفتن بده.چون هر ...

عزیزم پس تو اولین فرصت انجام بده فکر منم آزاد هست، بازم بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون چه جوري كار كردين رو كيفيت اسپرم؟؟ گذاشتن كيسه يخ رو دكتر گفته؟؟

عزیزم کیسه یخ واقعا معجزه میکنه......

دکتر همسر منم رو خنک نگه داشتن ب ی ض ه تاکید داشت.....

لباس زیر تنگم ممنوع......

شلوار لی و تنگم ممنوع.......

سونا و جکوزی و حموم داغ ممنوع.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررررسسسييييي لاله جون🌹🌹🌹🌹 آزمايش هورموني همونه كه ال اِچ و اف اس اِچ و استراديول داره؟؟؟  ...

عزیزم یعنی کلا عکس رنگی ننداختی؟

مگه میشه بدون بررسی گفت موردی نداره......

خوب اگه بارداری موفقی نبوده باید علتش معلوم بشه......

فدات شم عزيزم .انشاالله شما هم به سلامتى زايمان كنى.من الان ٦هفته و ٤روزمه

پس زایمان طبیعیت میفته آخر اسفند ایشالله......

حالا سزارینم دو هفته زودتر در نظر بگیر......

[QUOTE=65827424]روزی که پانکچر کردی رفتی داخل وان و جکوزی؟!!!![/QUOTE]

اره چون درد داشتم و ادارم هم خيلى خيلى كم بود بعد پانكچر 

حس كردم برم خوب مى شم چون وقتى پرى مى خوام بشم قبلش مى رم دردم خوب مى شه اما كوتاه موندم ديدم ٧،٨دقيقه خوب نشدم امدم بيرون مثل قبل ادرام خيلى كم بود 

درد خيلى بدتر گرفتم الان بهترشدم استامينوفن خردم 

كار اشتباه بود فكر كنم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻