2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون این انتقالم هم با دوتا جنین بلاست منفی شد این بار سوم انتقالم بود  دکترم نصر هست ...

متاسفم عزیزم
خیلی زیاد

عزیزم شرایط جنین ها اکی بودن؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستانه عزيزم  ميشه لطفا منو يه راهنمايي بكنيد راجع به ابعاد رحم و تخمدان يعني استا ...

عزیزم همون جور که تو گزارش هم نوشته یه مقدار میومتر یعنی جداره ی اصلی و بدنه ی رحم افزایش نشون میده
قبلا سابقه ی فیبروم نداشتی؟

سایز تخمدان چپت رو ننوشته ، تخمدان راستت سایزش لب مرزه تا حدودی
نزدیک 30 باید باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ممکنه نظرتو درمورد پردنیزولون مصرفیم بگی؟من دفعه پیش 1هفته قبل انتقال قطع کردم الان دکترم گ ...

کدوم دکتر؟ دکتر قطعه باغی؟
به منم گفته بود اگه نیاز شد و مصرف کردی قطع نکن

نگران نباش فکر کنم بیشتر به خاطر حساسیت به عفونته که میگن قطع بشه تو خودت احتیاط لازمو بکن.....

اره دقیقا گفت فقط مواظب عفونت باش
و البته احتمال اب اوردن هم بیشتر میشه
چون کلا کورتون ها باعث احتباس اب و نمک میشن

تو شرایطی که مشکل از مرده حتما میکرو پیشنهاد میکنن اگه مطمئن هستی میخوان ای وی اف کنن به نظرم دکتر ...

روز پنج شنبه ک رفتم تخمک کشی ک نه تا تخمک ازم گرفتن امروز رفتم بپرسم ک گفتن از نه تا تخمک چهارتاش بدرد نخورده و دور ریختیم و اون پنج تا رو لقاح انجام دادیم و دیروز نگاه کردیم تا دوتاش شده بودش ولی جنین هنوز نبود و سه تای دیگه هم هیچی نشده بودش و هر پنج تا رو گذاشتن فریز تا روز دوشنبه یعنی چ ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم من نه تا تخمک ازم کشیدن ب نظرت چن تا جنین تشکیل میشه خیلی نگرانم . من گفتم ک ۱۵ تا ب بالا دارم گ ...

اصلا نمیشه پیش بینی کرد

تجربه ثابت کرده لطفا مثبت فکر کنین
خیلی خودتو از اول تا حالا اذیت کردی
استرست بیش از حد نرماله عزیزم

لاله جون سلام خوبين؟ شما در مورد پرولاكتين و ربطش به بارداري چيزي ميدونين؟

سلام عزیزم
بله پرولاکتین مانع از بارداری طبیعی میشه
اگر هم بارداری اتفاق بیوفته به خاطر کیفیت کم تخمک ها امار بارداری پوچ تو این افراد بالاست
حتما باید اول نرمال بشه بعد اقدام کرد

سلام  بچه ها کسی با گرید b یا ab.   باردار شد   این جنین ها بلاستش میکنن 

گرید جنین ربطی به چند سلولیش هم داره

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
لاله جون انجام دادن اي وي اف برا ذخيره تخمدان مضرره؟؟ يعني يكي انجام بده نتيجه نگيره بعدا احتم ...

اگه عدد ذخیره خیلی کم باشه خب کم میشه ذخیره اش و شانس طبیعی هم میتونه کم بشه
اما کسی که عدد ذخیره نرمال داره با یکی دو بار پانکچر اون قدر ذخیره اش کم نمیشه که نگران باشه

لاله جون ميتونم بپرسم دفعه دوم نسبت به سري قبليش چه چيزهايي ميل كرده بودين حالا غذا يا دارو، كه كيفي ...

خب کلا هر چی تعداد تخمک بیشتر باشه کیفیتش ممکنه کمتر بشه
سری قبل هم تخمک هام 3 تاش هنوز نارس بودن
بقیه اش اما سایزشون نرمال بود و به قول معروف رسیده بودن

اما من این سری چون دیگه متفورمین نخوردم به جاش اینوفولیک و اووابوست خوردم 3 ماه
اما کلا بخوام مقایسه کنم هر دو بار 2 سوم تخمک هام جنین شدن

این سری بیشتر به خاطر اینکه رو کیفیت اسپرم شوهرم کار کردیم جنین هامون کیفیت نرمال داشتن

انشالله با اینکه خیلی دوروزه ناراحتم ولی خیلی امیدوارم.لاله جون عروس عمه ی شوهرم رو برق گرفته و رفته ...

عزیزم
خیلی ناراحت کننده اس
خدا به بچه اش رحم کنه و به خاطرش بهش عمر دوباره بده