2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
لاله جان سلام چه طوری dfiر میشه پایین آورد؟ روش یا درمانی داره, به من هم لطف کنین بگین؟ ممنون میشم

بله اصلاح تغذیه
درمان با انتی اکسیدان و مکمل ها
سرد و خنک نگه داشتن بیضه ها
زالو درمانی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از کجا بدونم کیفیتشون خوبه ؟ من همیشه تخمکام کیفیتشون پایین بودش

عزیزم شما نمیتونی متوجه بشی که
دکتر متوجه میشه
میتونی زنگ بزنی مرکز بپرسی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجون من بعدازپانكچرچندجورقرص بهم دادن يكيش كلرفنيرامين داده ك وقتي ميخورم خيلي خوابالودوسرگيج ...

مشکل الرژی یا حساسیت داشتین؟
این دارو امنه و بی خطر
یه نوع انتی هیستامین هست
بخورین حتما لازم بوده دکتر داده
خواب الودگی هم از عوارض هست

چطوری میشه دقیق فهمید طبع ادم چیه. چون من هر چی مطالعه میکنم .متوجه نمیشم .اخه تو هر طبعی مقداری خص ...

بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی هست
اما از رو علائم هم میشه تا حدودی فهمید
مثلا اینکه پوستتون ضخیمه یا نازکه
گوشت تنتون سفته یا شله
میوه هایی که دوست دارین طبعشون گرمه یا سرد؟
موهاتون ضخیمه یا نازک و رنگشون کم رنگه یا پر رنگ
دست و پاهاتون سرده یا گرمه؟

یعنی هر ۱۲ تا جنین شد؟و دفعه قبلی هم هر ۱۵ تا قوی جنین شد؟ چند بار انتقال دادین که اولی ها کم اومد ...

نه عزیزم
هر دو بار 2 سومش جنین شد
دفعه ی اول از 15 تا 10 تا
دفعه ی دوم از 12 تا 8 تا جنین شد

من سری اول چون شرایط اسپرم شوهرم خوب نبود از 10 تا جنین 6 تاش رو ریختن دور و فقط یه بسته ی 4 تایی داشتم که انتقال دادم
برای همین کجبور شدم دوباره پانکچر شم

سلام بچه ها من الان تومركزم ده تاجنين داشتم ك 9تاش كيفيتش خوب بودفريزشد ي دونش گفتن كيفيت فريزنداره. ...

چن تا تخمک ازت گرفتن ک نه تا جنین شد بعد از چن روز بهت گفتن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ای وای متاسفم خواهری.حتما حتما ازمایشاتو انجام بده .دکتر نصر به دوستم گفت من اعتقادی ندارم به این از ...

عزیزمی ❤️ ممنونم از راهنماییت 

دکتر رزاقی همون فاطمه رزاقی کاشانی هست؟

دکتر زرنانی چطورن؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
قطعا ی مشکل ایمنی یا انعقادی دارین .منم شرایطم مثل شما بود همش منفییی بلاخره متوجه شدم مشکل ایمنی دا ...

حتما یه مشکلی هست که دوباره که با دکتر نصر انتقال میدم و. نشده 

یکبارم که شدم قبل عید. خارج رحمی شد و کابوس

ببخشید. این دکترا راحت وقت میدن ؟

عزیز دلم خدا میدونه خیلی ناراحت شدم...... آره عزیزم حتما پیگیر باش..... به نظرم آزارو خودت انجام ب ...

فدات شم آناجون ممنونم از همدلیت و راهنماییهاتون

ذهنم خیلی درگیره خیلی مستاصلم واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم 

از طرفی هم خسته ام مثل کسی که چیزی رو. از دست داده و دستش از همه جا کوتاهه 

واقعا نمیدونم آخر این تلاشها چی میشه ❤️

عزیزم همین طوری ادامه بدین روند درمان رو یکی دو ماه دیگه خوب میشه 

لاله جون من دیگه تو سیکل پانکچرم

هرچند همون موقع هم که ۳۲ درصد بود دکتر نصر گفت مهم نیست . الان ۱۶ شده .

فقط موندم اون کروماتین چیه . تو رویان اصلا همچین فاکتوری نیست . برای شما هم تو ابن سینا همچین فاکتوری نوشته بودن ؟

تو نت که تحقیق کردم نوشته بود کروماتین ایمچوریتی ممکنه باعث قطعه قطعه شدن بشه ولی خب وقتی ما خود آزمایش قطعه قطعه شدن یا همون dfi رو دادیم و خوب بوده دیگه چه فرقی می کنه ؟

عزيزم ميتونم سوال كنم توصيه هاي دكتر چي بود؟ حتما به درد ما هم كه دسترسي به اون دكتر نداريم ميخ ...

عزیزم داروهاش فرقی نکرد همونایی که همه می خورن مثل فرتیل اید و آمپول و اینا .

.

تنها فرقی که داشت این بود که توصیه کرد یه روز در میون انزال داشته باشن چون می گفت اسپرم تازه تر باشه دی اف آیش بهتره .

ما واسه محکم کاری هر روز داشتیم ! و در عرض دو ماه این همه اومد پایین .

تو شرایطی که مشکل از مرده حتما میکرو پیشنهاد میکنن اگه مطمئن هستی میخوان ای وی اف کنن به نظرم دکتر ...

خوب حالا من ۲۰ مرداد که رفتم از دکترم‌میپرسم که تزریق اسپرم به صورت مستقیم تو تخمک انجام مبشه یا در معرص هم دیگه قرارشون میدن بعد عزیزم من بندرعباسم فقط ۲نفر اینکارو میکنن که یکیشون خصوصیه بهم‌گفت ۱۵ تومن که من ندارم واین یکی هم همکار اولیه ولی گفت چون نداری برات تو دولتی انجام میدم ای وی اف رو حالا نمیدونم دیگه ولی یه بار ازش پرسیدم میشه بجا ای وی اف میکرو کنم گفت بله همون میکروعه فقط همینو گفت ولی بازم مبپرسم 

سلام هرسه بارش پیش دکتر نصر بودی مشکلت چیه 

سلام عزیزم دوبار امسال با دکتر نصر انتقال دادم

یکبار ابن سینا سال گذشته

مشکلمون اول مشکل اسپرم و. تحرک بود

ولی الان چون. بعد از انتقال اول خارج رحمی شدم و. لوله هامو از دست دادم مشکل بزرگ خودم شدم