2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه من امروز پانکچر شدم و متاسفانه حالم خیلی بد شد بعد از اینک ...

سلام، به سلامتي انشالله كه با همينا نتيجه ميگيري، الان حالت بهتره؟؟ به نظرم تو اين فاصله خودتو تقويت كن با هر چي كه ميتوني كباب بخور، آجيل، ابميوه طبيعي... و اگه احساس ميكني شرايطت خوب نيست انتقال فرش نده... 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، به سلامتي انشالله كه با همينا نتيجه ميگيري، الان حالت بهتره؟؟ به نظرم تو اين فاصله خودتو تقويت ...

ممنون عزیزن

اره بهترم

درد که اصلا نداشتم

فقط ضعف داشتم زیاد

امروز که گفتن فقط سوپ بخور

به نظرتون تو دو روز پنج شنبه جمعه میتونم خودمو برا انتقال آماده کنم؟

سه تا تخمک داشتم دوتاش جنین شده

عزيزم چرا الكى به خودت استرس مى دى بخدا دكتر به من گفته بود وارد سيكل بشى شايد اصلا يدونه تخمك هم نداشته باشى سيكلت كنسل ميشه .گفتم توكل به خدا.من هم ٤تا تخمك داشتم دوتا جنين شد كه خدارو شكر باردار شدم براى بار چهارم.خودتو اذيت نكن توكل به خدا بكن.انشاالله نتيجه مى گيرى.

ممنون عزیزن اره بهترم درد که اصلا نداشتم فقط ضعف داشتم زیاد امروز که گفتن فقط سوپ بخور به نظرتو ...

والا نميدونم شرايط كليتون چه طوريه ولي اگه مشكل خاصي نداشته باشي نياز به كار خاصي نيست...فقط چون ميگي ضعف داري اين دو روز رو حسابي تقويت كن اگه ميتوني معجون پر ملات درست كن بخور...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
والا نميدونم شرايط كليتون چه طوريه ولي اگه مشكل خاصي نداشته باشي نياز به كار خاصي نيست...فقط چو ...

حتما همین کارو میکنم عزیزم

ممنون دوست خوبم

حسابی روحیمو باختم برام دعا کنید من اسمم اعظمه

حتما همین کارو میکنم عزیزم ممنون دوست خوبم حسابی روحیمو باختم برام دعا کنید من اسمم اعظمه

ببين داشتن روحيه و انرژي مثبت مهمترين چيزيه كه بهت كمك ميكنه... منم اولين بار فكر ميكردم بار اول و آخرمه ولي الان همچنان دارم ميدوم😂😂😂