2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مرمر عزیز پزشکتون آصف جاه هست یا ذوالقدری ؟ معمولا آصف جاه آی وی اف انجام نمیده . اگه مریض ذوالقدر هستی تو ابن سینا هم کاراشو انجام میده . من تو ابن سینا انجام دادم هزینه هارو برات مینویسم .

پانکچر بهمن ماه ۲۵۰۰۰۰۰

شش ماه فریز شش جنین ۷۶۰۰۰۰

انتقال جنین بهمن ماه ۱۲۰۰۰۰۰

هیستروسکوپی تشخیصی و خراش اردیبهشت ماه۱۳۰۰۰۰۰

انتقال جنین و ذوب جنین خرداد ماه ۱۳۵۰۰۰۰

حدود هزینه هارو تا جایی که یادم بود نوشتم شاید ۱۰۰ تومن بالاتر یا پایین تر بوده باشه . 

آنا جون قرص لووتریکسین که برای تیروئید هست را باید سر ساعت خورد؟مثلا هر روز سر ساعت 8 یا 9.؟یا فقط ن ...

ستاره جون نگران نباش خدارو شكر خيلي بالا نرفته به نظر منم دكتر منظورش اين بوده همون موقع ميخوردي بهتر بود ، الانم دير نشده كه خدارو شكر، بخوري جبران ميشه زود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خيلى بدبختم روز شنبه پانكچر دارم همسرم فقط از ديروز با من دعوا و بحث مى كنه هيچ حمايت عاطفى نمى ش ...

عزیزم ببین سخت نگیر.....

میفهمت اما آقایون خیلی بیشتر از ماه زیر بار استرس داغون میشن ماها صبرمون بیشتره.....

کم آورده و استرسشو اینطوری تخلیه میکنه دست خودش نیست......

به دلت نگیر......

از یه طرف عذاب وجدان دارن.....

از یه طرف اذیت شدن مارو میبینن که عی داریم آمپول میزنین و اذیت میشیم.....

از یه ورم حس میکنن کاری ازشون بر نمیاد.....

کم میارن.....

حرفاشو به دل نگیر و بدون حرفهای دلش نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم متاسفم اگه اون بهت كمكي نميكنه حداقل خودت واسه خودت سنگ تموم بزار... از اين كلمه هاي بار منفي ...

باورت نشه اما همش دارم سكوت مى كنم و خودم به خودم براى ivf انرژى مى دم جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
این هزینه ای که گفتی مربوط به دارو و میکرو هست یا فقط عمل؟

پانكچر، انتقال، فريز، دارو .... همه چيز 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
ستاره جون من و شما هفته مون مثل همه ، شما چه حالتايي داري؟ خوبيظ؟ ترشح نداري؟

آره با همیم😊.ترشح که دارم.بعضی روزا بیشتر و بعضی روزا کمتر. لباس زیرم را مرتب عوض میکنم و هر روز یه دوش کوچولو میگیرم. شب ها تا صبح خیلی عرق میکنم.

در مورد ترشح به چند روزی خیلی حساس بودم.اما سپردم به خدا.چون خیلی داشتم اذیت میشدم. تو حالتهای هفته به هفته هم نوشته که ترشح بیشتر میشه. راستش تو این گرونی من فعلا نمیتونم هزینه آمینوشور را بدم. ظاهرا در حدود 100 هستش.منم بی خیالش شدم.چکاپ دکتر و بهداشت میرم. و سپردم به خدا. اما من چون استراحت میکنم بیشتر، درد کم دارم

عیزم توروخدا جوابموبده من چیکار کنم امروز دارم لک میبینم دکترم گفته روز دوم بیا واسه سونو خب من دوم ...

لك بيني روز اول محسوب نميشه، شروع خونريزي رو در نظر بگير، شما از روز سوم مصرف داروهات شروع ميشه، روز سومت اگه شنبه بود صبح زود برو كه داروهاتو بگيري و بخوري. نگران نباش

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مرمر عزیز پزشکتون آصف جاه هست یا ذوالقدری ؟ معمولا آصف جاه آی وی اف انجام نمیده . اگه مریض ذوالقدر ه ...

اين قيمتاي سري قبله من امروز پرسيدم گرونتر شده متاسفانه

سلام دوستان

امیدوارم حال همتون خوب باشه

من امروز پانکچر شدم و متاسفانه حالم خیلی بد شد بعد از اینکه به هوش اومدم ضعف و سرگیجه و حالت تهوع شدید گرفتم تا حدی که مرخصم نکردند

بدتر از اون این که ففط دوتا از سه فولیکول اا جنین شد و من از ظهر تا حالا گریه ام بند نمیاد

آخه این این اولین و آخرین پانکچرم بود و همسرم باهام شرط کرده که همین یه بار باشه

شنبه انتقال دارم

خواهش میکنم بهم بگید چی بخورم که حالم بهتر بشه و چی کار کنم

از همتون ممنونن

عزیزم اول بگم ازهات فقط یکی دو مورده که خیلی محدوده و کامل نیست همه چیز خوبه فقط مشکل لوپوس داری قبل ...

نه نمیدونستم

اصلا لوپوس چی هست؟

جالبه امروز که پانکچر شدم هم دکتر اصلا به این آزمایش هام نگاه نکرد