2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری میشه نوبت گرفت و هزینش در کل چقدر تموم میشه

حضوری میای پرونده تشکیل میدی بهتر روز دوم پری بری بهتر همون روز هم سونو میشی. دقیق نمیدونم منم تازه دارم شروع میکنم 

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
نه عزیزم نه که نباشه مثلا پی تی تی برا بررسی سرعت لخته شدن خونه و با چند تا خراش رو لاله گوش انجام م ...

عیزم توروخدا جوابموبده من چیکار کنم امروز دارم لک میبینم دکترم گفته روز دوم بیا واسه سونو خب من دوم میشه جمعه که نیستن حالا چیکار کنم اونروزم که درد داشتم واسه همین بهش زنگ زدم تاکید کرد روز دوم.روز سوم برم اشکال داره؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
بچه ها توروخدا جواب بدین من باید روز دوم میرفتم واسه سونو که سیکلم شروع بشه الان دارم کم کم میشم پنج ...

خوب امروز تماس بگير شرايط رو بگو ديگه بهت ميگن 

مثلا براي من ك روز ٧ بايد مطب باشم برا سونو گفت اگر روز ٧ تعطيل بود روز قبل يا بعدش بيا يعني روزي ٦ يا ٨ 

شما هم تماس بگير مطلع باش

parmis جون می دونی هزینه پانکچر تو ابن سینا چنده؟ و آیا دکتر آصف جاه هنوز اونجا هست؟

عزیزم آصف جاه دیگه اونجا نیست و فقط بیمارستان لاله کار میکنه  . هزینه پانچکر هم تا جایی که میدونم حدود دو تا دو و نیم هست . بستگی به پزشکت داره . اگه مریض کلینیک باشی ارزون تره و اگه مریض مطب باشی حدود ۵۰۰ تومن گرونتره

عزیزم تست آمینو شور یا میری آزمایشگاهی که تست رو دارن یا بیمارستان من دو بار انجام دادم یه بار بیمار ...

چقد جالب !!! ميرم هفته ديگه دكتر بنويسه، يه نگاهي هم بكنه ممكنه اصلا عفونت باشه ، نه ؟

اون حالت و فشار به سمت معده و قلبم پیش میاد..... فقط اگه فشار رو قلبت طولانی و شد به دکترت بگو..... ...

الانم هر از گاهيه... ان شاءالله كه همون معده باشه! واقعا مغزم هنگ ميكنه هر روز يه فكر جديد دارم، خدا به خير بگذرونه