سلام آنا جان و بقيه دوستان
امروز رفتم پيش دكتر "ت و ك ل ي" تا هم آزمايش تكميلياي جديدم رو نشونش بدم هم قبل از شروع سيكل جديد دوباره باهاش مشورت كنم، از شانس من يه مسئله شخصي براش پيش اومده بود قاطي بود تا آزمايشام رو گزاشتم جلوش با اخم و تخم شروع كردن غر زدن كه بازم نبود اينارو بدي، اوني كه اينارو واست نوشته اصلا حاليش نبوده كه نوشته چون وايت لازم نبوده من قبلا هر چي لازم بوده رو بررسي كردم و... منم مات و مبهوت نگاش ميكردم كه چرا اينجوري شده چون اصولا مهربون و خوش اخلاقه، خلاصه اينقدر باشخصيت نگاش كردم و واكنشي نشون ندادم تا خودش بعد از كلي غر زدن آروم شد و شد هموني كه هميشه بود😂😂😂 و بعد برا جبران اينقدر همه چيز قشنگ برام توضيح داد كه نگووووو....
در مورد آزمايش هاي انعقادي و غلظت خون گفت كه مهمترين ها كه بايد بررسي بشه ايناست:
proteinC,proteinS,
anti Thrombin III, APCR,
Lupus anti-Coagulant,
B2-Glycoprotein igG/igM ,
anti-Cardiolipin igG/igM ,
anti phospholipid igG/igM
كه در صورت مشكل داشتن يكدوم از اينها نياز به بررسي بيشتر و تجويز دارو ميشه و وقتي برا شما بررسي شده و همه نرمال بوده نياز به بررسي بيشتر نداشته...
وبقيه موارد مخصوصا pai1 و mthfr فقط براي كساني كه مشكل سقط مكرر دارن و معمولا هم بعد از تشكيل قلب سقط صورت ميگيره لازم هست و مهم اينكه اطمينان خاطر داد نتيجه اين آزمايشها هر چي كه باشه هيچ تاثيري در سيكل و انتقال جنين نداره و بعد از مثبت شدن بارداري هم دكتر زنان بسته به شرايطتون بايد تشخيص بده كه آيا نياز به آسپرين يا هپارين داريد يا نه كه خيليا فقط واسه محكم كاري هست و نه چيز ديگه...
و به من هم گفت وقتي شما همه مواردت نرمال هست و فقط يك الل از يك ژن pai1 مشكل داره اصلا مهم نيست مثل اين ميمونه كه از پنجاه مورد كه تو لخته شدن خون تاثير دارن ٤٩ مورد دارن درست كار انجام ميدن و فقط يك مورد اونم در مواردي خاص نميتونه درست كارش رو انجام بده كه اصلا در برابر بقيه به چشم نمياد و تاثيري نداره... كلي توضيح داد برام و گفت مطمئن باشيد ما بهترين فاكتورها رو با توجه به شرايطتون براتون بررسي كرديم و با دادن اين آزمايشهاي اضافي فقط پولت رو هدر دادي و خودت رو بيشتر سردر گم كردي و با توجه به پايين بودن ذخيرت فقط وقتت رو هدر دادي... بعد از اينا شرايط تو رو براش گفتم آنا و گفتم كه خودتون اينارو براش نوشتين در صورتي كه آزمايشهاي اوليه انعقادي نرمال بودن، گفت من الكي آزمايشي نميدم حتما موردي بوده كه نياز به بررسي بيشتر ديدم و .... و دوباره شروع كرد كه شرايط با شرايط فرق داره و با مقايسه كار خودتون رو سختتر نكنيد... و در مورد من گفت مهمترين عامل تو نتيجه گرفتنت الان داشتن تخمك باكيفيت و اسپرم با كيفيت و تشكيل جنين خوب هست كه بايد روش تمركز كني و از باقي موارد خيالت راحت....(البته بحث آندومتريوز جداست)