2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
والا عزیزم من چون اعتقاد دارم امواج همیشه دوروبرمون هست (مودم، پارازیتا، خود گوشی موبایل، بی سیم خون ...

راستش منم به همین باورم اناجون

دیگه پناه بر خدا خودش سالم نگه داره نینیامونو

میون اینهمه امواج و استرس و ...

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا يك مرتبه دعاي توسل خوانده شود، اما هر كس كه نميتواند ١٤مرتبه " يا وَجيهاً عِنْدَاللّهِ  اِشْفَعْ لَنا عِنْدَاللّه " بخواند و يا ده مرتبه "أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ  السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ  أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ " را بخواند.

لطفا به نيت جمع بخوانيد.ممنون.

‏١- parmis

‏٢- fiuuuna

‏٣- ninitopol

٤- مربي زبان

٥- ماماني طاها

‏٦- nazaniiiiin

٧- /پاييز/

٨- تورك آنا

٩- سوگلي

١٠-مامان آينده هستم

١١- نيلو٧٦٦٨

١٢- لاله سرخ

١٣- دريادل

‏١٤- mohadese٢٢

‏١٥- yasinam

١٦- انتظار؟

‏١٧- sm-pa

١٨-هاانا

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
آره دیگه با بیمه تکمیلیمم قرارداد داشت..... کافی بود یه ۳۰-۴۰ جلسه فیزیو با لیزر بنویسه کم نمیشد... ...

آناجان سلام

من تنبلی تخمدان دارم(پلی کیستیک)طبعم هم بلغم هست وسرد وتر

توخونه دستگاه فیزیوتراپی دارم. فیزیوتراپی رحم برام خوبه؟ چطور باید انجام بدم؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آناجان

شوهرم کبدچرب گرید۱داره،یهنی رو کیفیت اسپرم تاثیر منفی داره؟

مورفوش۹هستش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام آناجان و لاله جان.این جواب آزمایش ایمنی من هست.میشه لطفا یه نگاهی بهش بندلزین؟ ممنونم

عزیزم واضح نیست....

اما ظاهرا همه چی نرماله جزء دو تا آیتم که یکی فمر کنم فاکتور انعقادی لوپوس هست و بالایی رو نتونستم ببینم چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجان و لاله جان.این جواب آزمایش ایمنی من هست.میشه لطفا یه نگاهی بهش بندلزین؟ ممنونم

آهان الان دیدم اولیم آنتی بادی سرخچه هست یعنی بدنت به سرخچه ایمنه یا واکسنشو زدی یا گرفتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا انتقال بعدیم کی باید اقدام کنم؟

عزیزم یه فرصتی به خودت و بدنت و روحت بده.....

علت منفیم بهتره پیدا کنی.....

اینطوری که بری تو سیکل بازم احتمال منفی شدن هست......

آناجان سلام من تنبلی تخمدان دارم(پلی کیستیک)طبعم هم بلغم هست وسرد وتر توخونه دستگاه فیزیوتراپی دار ...

والا فیزیوتراپی کار تخصصیه من چی بگم؟

آناجون و لاله جون یه سوال. من هفته 10 آزمایش تیروئید دادم و 3/5 بود. دکترم گفت قرص نمیخواد.الان تو هفته 26 دوباره آز دادم که 5 شده بود.دکترم منو به متخصص ارجاع داد.پیش متخصص که رفتم گفت همون 3/5 را هم قرص میخواستی.الان تا یک ماه یک قرص بخور تا جبران مافات بشه.دوباره آز بده و بیا تا کمش کنم.

الان من خیییییییییییلی نگرانم . اعصابم خیلی خرد شده.میترسم رو مغز و هوش بچه اثر گذاشته باشه. یعنی اوضاع خطرناکه؟خییییلی استرس دارم.😢😢😢😢

البته اینم بگم که قبل از انتقال زیر 2/5 بود

آناجان شوهرم کبدچرب گرید۱داره،یهنی رو کیفیت اسپرم تاثیر منفی داره؟ مورفوش۹هستش

والا برا همسر من بیتاثیر نبود.....

آنا جان

خبر خوش😂😁😀

من از خان هفتم رستم😉 رد شدم،

بالاخره یه دکترمتخصص زنان،آزمایشهای تکمیلی ر برام نوشت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😂😂😎😎😎😎😎😎😂😂😂😂😂

دکتره لاکچری بود

خودش برام 

سونوی سینه،

عکس رنگی رحم،

پاپ اسمیر،

سونوی واژینال بر بررسی از بین رفتن کیست۴سانتی م که ماه پیش داشتم وباعث مثبت منفی شدن بی بی چک ها میشد.

سونوی کلیه و مثانه وکبدو....

نوشت

همینطورداشت مینوشت😂😁😀

و می گفت باید همه اینها ر قبل باردارشدن انجام بدی😵😵😵😵😵

خلاصه هی داشت مینوشت🙌🙌🙌🙌

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🙋🙋🙋🙋🙋🙋

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

فقط نمیدونم پول اینهمه چیز که این دکتره نوشته ر از کجا بیارم💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

به نظرم باید برام تو گروه گلریزون کنی😂😁😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂