2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
آناجون و لاله جون یه سوال. من هفته 10 آزمایش تیروئید دادم و 3/5 بود. دکترم گفت قرص نمیخواد.الان تو ه ...

عزیزم نگران نباش ۳/۵ بالا نبوده منظور متخصص غددتم این بوده که بهتر بود دارو میخوردی که بالا نره.....

بخور خیالت راحت باشه.....

مال من همون اوایل بارداری ۵/۵ بود با دارو جبران شد.....

بیستر همون سه ماهه اول حساس بود نگران نکن خودتو الان داروتو بخور که کنترل بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان خبر خوش😂😁😀 من از خان هفتم رستم😉 رد شدم، بالاخره یه دکترمتخصص زنان،آزمایشهای تکمیلی ر ...

خخخخخخخخخخ.....

جوگیر شده بوده.....

داشته جبران ناز همکاراشو میکرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ممنون فاکتور انعقادی لوپوس چیه؟ ممکنه سقط اخیرم به این مربوط باشه؟

عزیزم فکر کنم یه فاکتور ایمنی هست که رو لخته شدن خون تاثیر میذاره دقیق نمیدونم.....

فکر کنم بیتاثیر نبوده.....

خخخخخخخخخخ..... جوگیر شده بوده..... داشته جبران ناز همکاراشو میکرده.....

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آنقدر خوشحال بودم که کلی از راه ر پیاده برگشتم خونه.....   دوز خوشحالیم آنقدر بالابود که انگارکوه اورست ر فتح کرده بودم.

حس میکردم حامله ام و فارغ هم شدم😀😀😁😀😂

خداشاهده تو سه بارانتقال جنین آنقدر التماس دکترم کرده بودم وننوشته بود.....حالا که این دکتره نوشت مثل یه پرنده دارم پرواز میکنم.

فقط این سوال ر دارم که اگه برم انتقال خون ،آزمایش ها ر بدم،جوابش معتبره؟؟؟؟ دکترهای ناباروری آزمایشهای انتقال خون ر قبول دارن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 آنقدر خوشحال بودم که کلی از راه ر پیاده برگشتم خونه.....   دوز خوشحالیم آنق ...

عزیزم ظاهرا انتقال خون همه رو نداره.....

باید چک کنی چیا داره چیا نداره.....

مثلا اگه همه سی دی مارکرارو نداشت اونجا نده یعنی این طور نباشه بگی چند تارو اینجا میدم بقیه رو یه جای دیگه چون برا تفسیر درست باید همه به جا داده بشه.....

والا دکتر من که قبول داشت یادمه یکی از بیمارا انتقال خون انجام داده بود.....

بقیه دکترا رو نمیدونم.....

سلام تورک آنا جون

من امروز روز ۱۳ انتقالم بود آزمایش دادم بتا ۱ بود و منفی شد😔

فقط یه سوال دارم عزیزم، من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم تا دیروز حالا یدفعه قطع کردم مشکلی پیش نمیاد برام؟

لطف میکنی جوابمو بدی

سلام.‌من فردا باید برم واسه تست بارداری. اولین باره میرم. میخام ببینم خون میگیرن یا ادرار؟ باید ناش ...

آزمایش خونِ عزیزم و نیاز نیست ناشتا باشی

انشالله با جواب مثبت بیای و خوشحالمون کنی

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام تورک آنا جون من امروز روز ۱۳ انتقالم بود آزمایش دادم بتا ۱ بود و منفی شد😔 فقط یه سوال دارم ع ...

سلام گلم

ببخشید من جواب میدم دکترت گفت امروز آزمایش بدی؟؟ معمولا روز ۱۴-۱۵ میفرستن واسه آزمایش.

واقعا متاسفم و درکت میکنم، منم کمتر از یک ماهه پیش همین شرایط رو داشتم و بهم گفتن همه داروهام رو قطع کنم تا پریود بشم، فقط گفتن تقویتی ها رو میتونم ادامه بدم

در هر حال اگه زودتر از تاریخی که دکتر گفته آزمایش دادی، بهتره با دکتر یا ماما مشورت کنی

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام.‌من فردا باید برم واسه تست بارداری. اولین باره میرم. میخام ببینم خون میگیرن یا ادرار؟ باید ناش ...

عزیزم آز خونه و ناشتاییم نمیخواد.....

ایشالله دست پر برگردی.....