2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام به همه  آنا جون من مدارک پزشکیمونو دیشب نگاه کردم دیدم همسرم دو سال پیش آزمایش کاریوتایپ ...

عزیزم فکر نکنم نیازی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بعضیا تو سیکلشون دیدم کلومفین یا لتروزول داشتن..... چرا خنده دار باشه؟

نمیدونستم آنا جون. آخه گفتم شاید منعی داره. خب اینجوری که خیلی بهتره، هم امکان هایپرشدن میاد پایین هم هزینه ها خیلی کمتر میشه.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من چند ماهی بود پریودام منظم شده بود کلی خوشحال بودن.حالا این ماه که قراره آی وی اف کنم و روز ...

عزیزم نگران نباش....

به هر حال داروی هورمونی داری طبیعیه بالا پایین شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.من خیلی وقته اینجا نیومدم انا جون تو بارداری خیلی مبارکه عزیزم

سلا عزیزم توبی؟

آره معجزه خدا قسمت من حقیرم شد.....

ایشالله قیمت تک تک دوستای منتظر و مامانامونم بشه.....

نمیدونستم آنا جون. آخه گفتم شاید منعی داره. خب اینجوری که خیلی بهتره، هم امکان هایپرشدن میاد پایین ه ...

خوب شاید حدس میزنن که شانس تعداد فولی بالا با این داروها کمتر باشه و به هزینه پانکچر نیارزه....

سلا عزیزم توبی؟ آره معجزه خدا قسمت من حقیرم شد..... ایشالله قیمت تک تک دوستای منتظر و مامانامونم ب ...

انا جون یه سوال من دو روز مونده به پریودی م امروز ازمایش دادم بتام ۱۰ و نیم بود گفتن مثبت ولی باید دوباره یه هفته دیگه تکرار بشه به نظرت چطوره بتام.اصلا امیدوار باشم یا نه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
نمیدونستم آنا جون. آخه گفتم شاید منعی داره. خب اینجوری که خیلی بهتره، هم امکان هایپرشدن میاد پایین ه ...

ای لا جان تو خوبی عزیزم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
انا جون یه سوال من دو روز مونده به پریودی م امروز ازمایش دادم بتام ۱۰ و نیم بود گفتن مثبت ولی باید د ...

عزیزم مبارکه.....

میتونی دو روز دیگم تکرار کنی اگه بالا رفته باشه جای امید هست.....

یا بذار یه هفته بعد اما من جات بودم دو روز دیگه تکرار میکردم.....

عزیزم مبارکه..... میتونی دو روز دیگم تکرار کنی اگه بالا رفته باشه جای امید هست..... یا بذار یه هفت ...

خیلی دلشوره دارم به نظرت خیلی پایینه

خیلی دلشوره دارم به نظرت خیلی پایینه

نه عزیزم برا دو روز قبل پری پایین نیست....

جدی قربونت برم 😘

مشکل ایمنی انعقادی و این چیزا نداشتی؟

چون اگه داشته باشی بهتره زودتر دارو بگیری که مانع رشد نشن.....

منم وقتی فهمیدم باردارم دکترم سریع انوکسوپاربن و پردنیزولون تجویز کرد.....

سلام .خانما من پنجشنبه انتقال درم خیلی استرس دارم .خیلی سخته انتقال؟

نه بابا عزیزم در حد معاینه هست.....

اصلا نمیفهمی کی انتقال دادن واست.....

فقط گذاشتن اسپکولوم رو میفهمی که موقع معاینه و پاپسمیرم داشتی.....