2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا يك مرتبه دعاي توسل خوانده شود، اما هر كس كه نميتواند ١٤مرتبه " يا وَجيهاً عِنْدَاللّهِ  اِشْفَعْ لَنا عِنْدَاللّه "بخواند و يا ده مرتبه "أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ  السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ   أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ " را بخواند.

لطفا به نيت جمع بخوانيد.ممنون.

‏١- parmis

‏٢- fiuuuna

‏٣- ninitopol

٤- مربي زبان

٥- ماماني طاها

‏٦- nazaniiiiin

٧- /پاييز/

٨- تورك آنا

٩- سوگلي

١٠-مامان آينده هستم

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مامان طاها ازهای ایمنی و انعقادی رو میگین نشون دکتر دادین؟ اگه نگفتن نرماله یا نه نشون یه متخصص بدین ...

بله يه سرياش ك به ماماشون گفتم نوشتن انجام دادم 

شوهرم نشون  داده 

و بهشون گفته اين آزمايش اگه مشكلي هست نياز دارويي داره الان بدين 

گفتن دارويه لازمه رو بعد ميديم 

والا نميدونم چيكار كنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=65478312]عزیزم ممکنه همسرت طبعش گرم و خشک باشه و الان تو گرمای تابستون شرایظش بدتر شده ربطی به دارو ها نداره ...[/QUOTE

درسته عزیززم..تابستوتا همیشه بدتره شرایطش

فعلا که دکتر کفت 45 روز دیگه......نمیدونم سیکلمون چه موقع میوفته

خوب بچه اوله یا نه چون برا بچه اول هر جایی قبول نمیکنن و یه چند تا مرکز خصوصی باید بری که هزینش بالا ...

بچه دومه یه دختر دارم و شاغلم میخوام هم جنسیتش پسر بشه هم دو قلو باشه چون میخوام دو سال کار نکنم بخاطر بچه میگم دوقلو باشه که با هم بزرگ بشن.از طرفی دوست دارم دو دختر و یه پسر داشته باشم ولی چون بارداری صد در صد نیست و ممکنه یکی از جنین ها بمونه پس ترجیح میدم جنینای کاشته شده پسر باشن

تقریبا مراحلشو سرچ کردم و یکم اطلاعات دارم میخوام بدونم بخوام شروع کنم باید اول پیش متخصص زنان برم بعد ایشون راهنمایی میکنن ؟؟

آنا جان شما چ نوع عرق كاسني استفاده ميكرديد؟؟ ما از عطاري ميگريم مارك ارمغان  اما ميگن خوب ني ...

والا یادم نیست......

هم از عطاریا میگرفتیم.....

از این پنج لیتریا......

هم شرکتی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=65478312]عزیزم ممکنه همسرت طبعش گرم و خشک باشه و الان تو گرمای تابستون شرایظش بدتر شده ربطی ب ...

برا مام افتاد زمستون فکر کنم بی تاثیر نبود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

منم هستم عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
[QUOTE=65478312]عزیزم ممکنه همسرت طبعش گرم و خشک باشه و الان تو گرمای تابستون شرایظش بدتر شده ربطی ب ...

به همسرت بگو داروهاشو ادامه بده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجون ...همه ی آزمایشایی که شوهرم باید بده میگی عزیززززم

عزیزم خوب کاریوتایپ و دی اف آی که فکر کنم انجام دادین.....

از انعقادیام هموسیستیین و پی تی تی و سی بی سی و اون دو سه تا که تخصصین اگه امکانشو دارین یعنی mthfr، pai1 و.....

چربی و فاکتورای کبد و سونوی کبدم بده بد نیست.....

ویتامین دی هم بده حتما.....

تستهای پروستات و این چیزام اگه نداده انجام بده.....

آزهای هورمونیم بده بد نیست، تیرویید، اف اس هاش، ال هاش، پرولاکتین، تستسترون و......

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه......

[QUOTE=65478172]عزیزم دیشب دوباره یه پست گذاشتم توش نوشتم اصلا دی اف ای رو ندیدم متاسفانه دی اف ای خ ...

خب من چند سال برای تغذیه زمان گذاشتم
اما تو فرصت چند ماهه هم میشه یه کارایی کرد
من قند و شکر و نوشابه و دوغ و همه ی لبنیات پاستوریزه رو حذف کردم ماکارونی سویا حذف
مرغ و تخم مرغ روز حذف
گوشت گاو و گوساله به هیچ وجه مصرف نمیکنیم
سردی ها و ترشی ها حذف
حتی شوهرم با اینکه ظبعش گرمه دکتر جنین شناس گفت ماست ودوغ حذف و ماست در صورت مصرف فقط چکیده اونم همراه نعنا
عرق کاسنی هم روزی یه استکان
عسل و خرما و شیره انگور و انجیر خشک جایگزین قند های مصنوعی
انگور و بادوم درختی حتما تو وعده های روزانه باشه

دارو و مکمل هم داشت
میوه هم زیاد میخوردیم