2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دوستان امروز روز ١٣ انتقالم روز ٥ تمام روز لك ديدم و از روز اول گهگداري درد پري داشتم گاهي هم انگار ...

ایشالاااا که مامانی منم دقیقا تجربه این لرز رو چند بار داشتم که چند تا پتو مینداختم جوراب میپوشیدم حتی امیدی نداشتم . فک کنم همون موقع ها لانه گزینی میکرد قربونش برم . ایشالا واسه شما هم خیر باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون بیا ببین این دفعه من چکار کنم دلم خیلی گرفته پریودم نشدم بدتر !! 

در آخرین انتقال من هم آس ا و هم هپارین داشتم و سرم و پرد هم داشتم هیسترو خراش هم داشتم  و جنینام هم بلاست بودند خب من دیگه چکار باید کنم ؟ راهنمایی برا من ندارید؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

داخل جدول سونو هام و داروهام نوشته بود ۳ تا جنین با گریدc  و۸ سلولی......ولی داخل کارت جنین نوشته بود ۲ تا جنین...دکتر خودشم نمیدونست کارت جنین اشتباه تایپی بود یا داخل جدولم اشتباه نوشتن...بخدا کارای بیمارستان هم ادمو گیج میکنن..

ایشالاااا که مامانی منم دقیقا تجربه این لرز رو چند بار داشتم که چند تا پتو مینداختم جوراب میپوشیدم ح ...

آتی جون شما بهتری الحمدلله؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

سلام به همگی

امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه

من فردا پانکچر دارم و با تخمک های خیلی کم وارد این سیکل میشم

اگر قابل بدونید لطفا با دلهای مهربونتون برام دعا کنید که فسقلیهای مامان خوب و جون دار باشن تا بتونن انشالله از خدا مجوز ورود به این دنیا رو بگیرن و دلمون رو شاد کنن

التماس دعا...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام  خوبي عزيزم  آنا جان برا دكتر شوهرم آز هورموني رو فرستادم  وگفت داروهايي ك دا ...

ایشالله خیره عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چرا بادوم نباید زیاد خورد؟؟ به خاطر ویتامین Aمیگین؟؟؟ من روزی یه پیاله میخوردم باعث چی میش ...

والا دقیقش  نمیدونم ولی یادمه یه بار گفتن منم احتیاطا نمیخورم زیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی باجنین گریدc باردار شد؟

بله عزیزم یکی از مامانامون جنینش سی بود.....

بنظرت فلوشیپ نازایی خودمم انجام میده؟؟؟ چون برای سی دی مارکر ها گفتم گفت برو پیش روماتولوژی 

اگه تهرانی ببر پیش تو کلی یا زرنانی....

دوستان امروز روز ١٣ انتقالم روز ٥ تمام روز لك ديدم و از روز اول گهگداري درد پري داشتم گاهي هم انگار ...

عزیزم ایشالله مامان شدی.....

مورد مشابه یادمه تو مامانا داشتیم.....

آنا جون آخرين آمار كلينيك اندو رو به اطلاع برسونم😂😂 پاد مهر و شاد جو هر دو تيم خودشون رو دارن و خ ...

ممنون....

پاد مهر رو میدونستم پس شاد جو هم اضافه شده.....

دوستان يك سوال! وقتي با ivf باردار بشيم باز هم احتمال بارداري پوچ وجود داره؟! 

متاسفانه بله عزیزم....