2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها من ۲۶ ام  انتقال انجام دادم هیچ علایمی هم ندارم روز۱۴ انتقالمه..فقط از دیروز تا الان درد پریودی یعنی پادرد و کمردرد گرفتم..امکان دارم نتیحه گرفته باشم؟؟؟؟ درد پریودی زود هیچ میشه. خیلی استرس دارم.دلم نمیخواد ازمایش بدم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهایی هم ک استفاده کردم از دوم پریودی استرادیول خوردم از ۳ روز قبل انتقال روزی دوتا امپول پروژسترون زدم روز انتقال هم امپول زدم...ولی از روز بعد انتقال شیاف اندومترین روزی ۳ تا استفاده کردم وادامه مصرف استردایول ک روزی ۴ تا بود

دوستان امروز روز ١٣ انتقالم روز ٥ تمام روز لك ديدم و از روز اول گهگداري درد پري داشتم گاهي هم انگار ...

عزیزم انشالله خوش خبر باشی 🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
داروهایی هم ک استفاده کردم از دوم پریودی استرادیول خوردم از ۳ روز قبل انتقال روزی دوتا امپول پروژستر ...

استرس رو از خودت دور کن انشالله که خبر خوب بیاری🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم چی رو اشتباه کردم منظورم قرص استرادیول بودش ک گفتم دکترم نداده بهم

قرص استرادیول رو فقط وقتی میدن که تو سیکل انتقال هستی و قراره جنین انتقال بدی . شما فعلا پانکچر نشدی؟ اگه نداده احتمالا حدس زده هایپر میشی واسه همینه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستان عزيز هر كس مايل هست تو دعاي دسته جمعي اين آخر هفته شركت كنه بگه كه اسمش رو تو ليست بنويسم.... ...

عزیز اسم من رو هم بنویس

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .