2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گفت هبودن تخصصش توی اندومتریوزه

نه عزیزم فکر نکنم......

بازم تحقیق کن.....

چون من از بیمارای آندومتریوزی میشناسم که ابن سینا رفت برا بررسی...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاطی جان دکترت کی بود؟ اصولا بعد از هفته ی 34 بچه دستگاه نمیره ترو خدا خودتو اذیت نکن مخصوصا که بت ...

عزیزم من تهران نیستم . اره دیگه سعی میکنم فکر نکنم دیشب اومدم خونه بابام دورم شلوغ باشه این روزا بگذره . سپردم بخدا توکلم به خداست . ممنون که اینقد مهربونید چه خوبه که اینجا دوستای خوبی دارم که درد همدیگرو میفهمیم . من تو دنیای واقعی بجز همسرم که همیشه همراهم بوده دوستی ندارم . هر کدوم هم میدونن همش مسخره میکنن هیی میکنم اووووه تو چقد ناز داری انگار فقط تو یه نفر حامله ای ازین حرفا .. اونوقت خودشون ار یه امپول زدن ساده میترسن . من تو این راه سحتی های زبادی کشیدم که همشون هم با درد زیاد بوده دیگه پوست کلفت شدم در عوضش از نظر روحی خیلی ضعیف شدم توانی واسم نمونده  .الانم همه دردی رو حاضرم تحمل کنم فقط دخترم رو سالم بغل بگیرم . ببخش گلم طولانی شد منم فقط اینجارو دارم که میام راحت حرف میزنم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انا جون بالا بودن مقدار قند تو تست تحمل قند ربطی به قند موجود در شیر نداره چون اونجا شربت گلوکوز می ...

آهان راست میگی اون گلوکزه حواسم نبود.....

این لاکتوزه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه

بچه ها ديدم درباره يبوست حرف زدين من انقدددد هفته ٥ شديد بود كه خونريزي هم داشتم و اينكه اصصصصلا با هيچ روشي خوب نشدم، دكتر بهم شربت لاكتولوز داد روزي دو قاشق و پودر پسيليوم انجير روزي يه دونه تو يه ليوان آب ... چند روز خوردم و بعدش ديگه مشكلي نداشتم و كلا ديگه لازم نشد بخرم حتي خدارو شكر

درباره درد استخونم كه چون رو پهلو ميخوابم هنون قسمت بغل رون و لگن انقددد درد ميگيره كه حس فلجي به پاهام ميده و پهلومو باز عوض ميكنم و همينجوري تا صبح ادامه داره، كلسيم و آهن هم ميخورم

راستي قرص آهن هم يبوست آوره معمولا من با اونم به مشكل خوردم و دكتر دارومو عوض كرد پودر آهن سيدرال داد كه هيچ عوارضي نداره ميريزي تو دهن و يه ليوان آبم روش

اينارو نوشتم شايد به درد يه نفر بخوره 

اره راس میگی فک کنم مشکل اصلی از باغه !!وگرنه دکترا که تقصیری ندارن 

آره امان از باغ.....

تنها راه نجاتمون دست به دامن باغبون شدنه!!!!!

من خیلی فضولم :)))))))))) نمیدونم چرا اسم دارو نپرسیدم اخه !! این سری رفتم ان شاء ا... حافظه ام یار ...

ممنون میشم ثواب میکنی چون مشکل بعضی از دوستان باهاش راه میفته ایشالله.....

[QUOTE=65405161]برای جلوگیری از چسبندگی از وسیله ای داخل رحم باشه استفاده کرد؟ با کدوم دکتر عمل کردین؟ دکتر به شما ...[/QUOTE]

پيش دكتر حيدر مركز نابارورى رويش 

ماه پيش عمل كردم اين ماه ivfمى كنم 

اره فكر كنم بر مى گرده 

مطمئن نيستم 

🤔

خدايا شكرت ❤️🙏🏻