2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
پس اگه عددش خیلی پایین باشه شایدم کنسل کنن..... یعنی بالا بودنش باعث کنسل شدن پانکچرت نمیشه فقط بال ...

خوب معمولا استرادیول برا کسی ک هایپر باشه عددش بالا میره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیز دلم من که گفتم چند بار، هر دکتر زنانی نبرین پیش کسی ببرین که کلا زیاد تو باغ نباشه و برا اینکه ...

انا جون والا این دکتر هم خیلی تو باغ نبود!! وگرنه نمیگفت هر بار میکرو 20 درصد شانس داره !!
دیگه هر دکتر زنانی میدونه 3 تا منفی میشه شکست مکرر در لانه گزینی !! طبق استاندارد های ART

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم همین مساله اسید لاکتیک رو بگم بله ممکنه کلا خود بچه هم حساسیت داشته باشه برای همین بدنت ...

پس احتمالا به قند ربط داره اینجور که گفتی چون تست تحمل قند یه ساعتم کمی از رنج بالا بود ۱۳۹ بود که باید زیر ۱۳۰ میشد طبق رنج آزمایشگاه، که دکتر گفت تا زیر ۱۶۰ مشکلی نیست فقط گفت سیب زمینی و برنج و بربری و لواش و این چیزارو کمتر بخور.....

الان به خدا جرات نمیکنم شیر بخورم چون وحشتناک دلپیچه و دل درد میگیرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم عوارض کلروکین مشابه پرد هست یا نه اما برا من با شروع پرد کلسی کر هم شروع شد..... فقط بعدها ...

کلا همه ی داروهای استروئیدی عوارض مشابه هم دارن که یکیش کاهش تراکم استخوانیه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم نمیدونم چه لزومی داره دکترا این چیزارو بگن؟؟ خوب تجویزشو بکنه ت صیه های لازمو بکنه اما لازم ن ...

اره واقعا این جوری به بیمار استرس میدن
میتونست بگه شرایطت طوریه که باید استراحت مطلق باشی تا ان شاء ا... تا اخر هفته ی 38 بری

خوب معمولا استرادیول برا کسی ک هایپر باشه عددش بالا میره ؟

احتمالا دقیق نمیدونم اما از توضیحات این برداشت رو دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون والا این دکتر هم خیلی تو باغ نبود!! وگرنه نمیگفت هر بار میکرو 20 درصد شانس داره !! دیگه هر د ...

عزیزم خوب بازم خیلی دکترای تو باغم زیر بار نمیرن و برا اینکه مریض رو بکوبن و بگن فضولی موقوف از این توجیهات میگن......

مثل همون پیش کشیدن دلسوزی واسه هزینه های صد تومن دویست تومن......

حتی خیلی از دکترای سرشناسم میبینی به تستهای تکمیلی و تخصص همکاراشون متاسفانه اعتقادی ندارن......

لاله جون دارویی بود که تونست راحت نمونه بده ،از داروخانه بپرسیم می تونه راهنمایی کنه؟

مرمر جون من الکی به دکتر گفته بودم که نمیتونه نمونه بده تنها تا خودم کنارش باشم
همسر من مصرف نکرد و منم اسمشو از دکتر نپرسیدم
اما فک کنم تو داروخونه بپرسی میدونن و میتونن راهنمایی کنن

نحوه طزريق ارگالوتران را بگيد لطفا  احتياج به هوا گيرى هست يا نه ؟  دور ناف خوبه ؟

دور ناف
عمود میتونی بزنی
هوا گیری لازم نیست
با دو انگشت شکمترو محل تزریق رو بگیر سوزن رو فرو کن شکمت رو رها کن و اروم شروع کن به تزریق مواد
بعشم محل تزریق رو نمال و ماساژ نده

احتمالا دقیق نمیدونم اما از توضیحات این برداشت رو دارم.....

گلم دکتر گفتش ک فردا ک س شنبن و سیزده پری هستش ازمایش استرادیول بده ولی من ترسیدم تا بعد از ظهر آماده نشه و امروز ک دوازده پریم بود انجام دادم اشکال نداره امروز انجام بدم گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرمر جون من الکی به دکتر گفته بودم که نمیتونه نمونه بده تنها تا خودم کنارش باشم همسر من مصرف نکرد و ...

لاله جون اگه اسم دارو رو فهمیدی یا دوستان گفتن ممنون میشم بهم بگی تو نوت بوکم یادداشت کنم چون دوستان زیادی هستن ازم این سوال رو پرسیدن و واقعا مشکل اساسی دارن که حتی روند درمانشونو متوقف کرده.....

ثواب داره حتی هستن دوستانی که نمیتونن آز اسپرم بدن.....

گلم دکتر گفتش ک فردا ک س شنبن و سیزده پری هستش ازمایش استرادیول بده ولی من ترسیدم تا بعد از ظهر آماد ...

حالا که انجام دادی فقط جوابشو به دکترت گفتی بگو ۱۲م انجام دادی نیاز بود میگه تکرار کنی.....

عزیز دلم .فدای اون دلت ....که خیلی دلسوزی . رفتم پول ویزیتم رو پس گرفتم . خخخ.گفتم لاله جون گفته . ...

واقعا؟
یا شوخی بود؟:))))))))))))

سلام خانما خوبید من امروز نوبت دکتر داشتم . گفت شکمم انقباض داره دو تا دیگه امپول داده گفت ۱۲ ساعتی ...

آتي جون تو اين شرايط بهترين كار حفظ آرامشه! سعي كن تا ميتوني به اين چيزا فكر نكني... بجاش نفس هاي عميق بكش و مدام با خودت تكرار كن كه" من در آرامش كامل به سر ميبرم. جسم و ذهن من در آرامش كامل به سر ميبرد. رحم من در آرامش كامل به سر ميبرد. فرزند من كاملا سالم و سلامت است. حاملگي من به خوبي پيش ميرود...." از اين جور چيزا... يعني در طول روز تا ميتوني اين كارو بكن، بخدا خيلي تاثير داره... ببين يادت باشه الان فقط خودت ميتوني به خودت كمك كني!!!تو تلاشت رو بكن باقيش رو بسپر بخدا... انشالله كه كمكت ميكنه🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!