2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
والا قرص هنوز دكترم نداده فقط خودم سعي ميكنم ماست و شير زياد استفاده كنم، يعني بابت كلسيم هستش؟

لاله جون نمیدونم دقیق چه مارکی خوبه اما منم شدیدا مستعد یبوست بودم سر دخترم که دکتر خواست آهن تجویز کنه تا گفتم گفت اینی که بهتمیدم عوارضش کمتره.....

یادمه ایزی آیرن بود فکر کنم.....

گفتم بگم شاید به شرایطت بخوره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  دکتر آزهای تکمیلیو نوشت...گفت بعضیهاش اصلا لازم نیست و فقط تو کتابا مطرح شده....ح ...

عزیزم پرد و انوکسان و آسپرین و امثالهم اگه داشتی باید صبر کنی حداقل دو هفته.....

شب قبلش گوشت نخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چیکال کنیم😢😢 خیلی بده یبوست...بیزاکودیل ضرر داره؟

عزیزم من با روغن زیتون رکتال ماساژ میدادم جواب میداد.....

سلامت باشی گلم . روز 15 آزمایش اولم بود عددش 785,بود روز 17 ؛ 1614 شد . خیلی خداروشکر میکنم ولی یه ک ...

عزیزم بذار تعداد رو خدا برات مقدر کنه اگه توانشو داری دو تا بده وگرنه یکیم جای شکر داره.....

عزیزم بذار تعداد رو خدا برات مقدر کنه اگه توانشو داری دو تا بده وگرنه یکیم جای شکر داره.....

بله عزیزم درسته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من آهن و کلسیم ندارم 😒فمیبیون و پرگناکر دارم.. بگم ب دکتر؟

عزیزم فمیبیون داری بعدا احتمالا به وقتش فمیبیون رو قطع کنه به جاش آهن بده.....

من سر دخترم تا ۷ ماه که هموگلوبینم بالا بود فقط فولیک ۵ داشتم بعد که حدود ۱۲ شد به حای فولیک آهن داد.....

پرد نداشتی؟

فکر کنم کلسی کر از قلم افتاده ها.....

بچه ها من امشب تو نت بودم البته با کمربند . باردارا روزی چند ساعت تو نت هستين؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون.اینا رو نوشت البته با هزار خواهش. میشه بگید کدوما رو ننوشته.

عزیزم خوب سی دی مارکرا و جهشهای ژنیو (mthfr و pai1) و یه چند تا مورد دیگه رو ننوشته.....

اینا رو تو نسخه ی قبلیم که دکتر محمد زاده نوشته دارم لاله جون شرایط انجام این آزمایشا چیه..؟یعنی ...

عزیزم ناشتایی میخواد چون تست قند داری.....

شرایط پرولاکتینم رعایت کن....

شبو روز گوشت نخور 

عزیزم گفتم که رنج نرمال بر اساس شرایط عادی نوشته میشه تو برگه که مثلا تا 400 500 هست رنج نرمال تو س ...

گلم یعنی بخاطر چ کنسل میشه ۷ تا ۸ هزار باشه ؟ اگه کمتر هم باشه کنسل میشه ؟ من ک فولیام هم ب روز دهم ب نسبت خوب بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فلات بشم . نمیدونم احساس کردم با جنین بلاست عدد بتا برای دو قلو پایین باشه . من به خاطر سنم دوست داش ...

ربطی به دو قلویی ندارت.....

۴۸ ساعت همون دوبرابر بشه کافیه.....

اما خوب ممکنه ۴ برابرم بشه.....

تو سیکل پانکچر؟ اخه گفتین تو سیکل انتقال خب کسی که کلا عدد ذخیره اش کم باشه آز استرا نمیدن بهش شما ...

نه عزیزم تو پانکچر نداشتم استرا تو انتقال داشتم.

ذخیرمم حدود ۴و خورده ای.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من یبوست شدید داشتم 🙊هر کاریم کردم جواب نگرفتم اون کاری ک آنا جون گفتن با روغن زیتون انجام د ...

فدات بشم شکر خدا که جواب داده.....

دکتر خودم که چهار پنج سال سرکارمون گذاشت.مثلا بهترین دکتر شهرمونه. اومدم تهران دادم یه متخصص بنویسه ...

کاش پستشو مهر میزد.....

خودت اصافه میکردی.....

بچه ها من امشب تو نت بودم البته با کمربند . باردارا روزی چند ساعت تو نت هستين؟

وای من خیلی میام 

کمربند چیه؟ کجا بخرم؟ قیمتش چنده؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ