2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
مطمئن باش علتش همینه چون قبلش هم خونریزی و لک نداشتی برای مقدار مایع کم تو هفته های بالاتر میگن م ...

لاله جون سلام..معذرت میخوام من یبوست دارم🙈 راهکاری داری بهم بگی؟ ببخشیدااا آخه فکر میکنم شما هم داشتی...زور زدن ب بچه آسیب میزنه؟😞

مطمئن باش علتش همینه چون قبلش هم خونریزی و لک نداشتی برای مقدار مایع کم تو هفته های بالاتر میگن م ...

:(

اره منم پرسیدم از خانم باقری گفت کاری از دست تو برنمیاد فقط باید توکل به خدا کنیم بخاد میمونه نخاد نمیمونه 

دیگه پناه برخدا هر چی خیره

حالا هم به بقیه یک ماه بعد وقت داد ولی به من دوهفته دیگه گفت باید مدام کنترلش کنیم رشدش رو

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کردید پس جای دیگه دادید.انا جون میگن که نمیشه اونا رو جدا داد.باید با هم باشن

نه عزیزم دوستمون یه دوتایی دیگه رو گفت نداشتن من دو تایی سی دی مارکرارو گفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید

تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدومشون ذره ای بهم امید ندادن

امروز  رفتم حنطوش زاده .بهم گفت بچت در ظاهر سالمه اما کاری نمی شه کرد .بهم گفتم متاسفم . حتی گفت اجازه سقطم نداری باید بزاری بچه خودش از بین بره .دخترا نمی دونم گناهم چقدر بزرگه که خدا انقد محکم سیلی می زنه تو صورتم .اما شما برای ارامشم دعا کنید . فکر می کردم منم روی خوشی رو می بینم . نمی دونم با این دردای روحی و جسمی چطور کنار بیام.

یا امام رضا
من الان پیش متخصصم یعنی نمینویسه.همه رو ... خدا کنه بنویسه .و گرنه پول بیخود دادم 

عزیزم بگو بنویسه.....

بگو دکترت یه شهر دیگست گفته با جواب آزها بری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدو ...

وااای ندا جون چقدر سخته عزیزم خدا خودش کمکت کنه آرامش خودتو حفظ کن عزیزم دیگه اتفاقیه ک افتاده درسته خیلی سخته خیلی زجر آوره ولی شده سعی کن باهاش کنار بیای  مطمعن باش دوباره بچه دار میشی دوباره روی خوش زندگیو میبینی صبر داشته باش و ب خدای مهربون توکل کن همه چی درست میشه عزیزم با صبر و تحمل و امید خودت🙏❤...فقط ی سوال سقط نمیکنن برات چجوری اون بچه از بین بره مگه همچین چیزی میشه؟! خیلی سخته خیلی...خدایا قربون بزرگیت برم خودت ندای عزیزو کمک کن

دوستان من لگنم خيلي درد ميكنه، گاها به پاي چپم ميزنه اصلا فلج ميشم ناجور، شبها مخصوصا خيلي براي خواب ...

سوگل جان کلسیم میخوری؟
من یه مدت بود خیلی زانوم درد میکرد و استخوان هام درد داشت
دکتر گفت به خاطر کلسیم هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گلم شمام قبل پانکچر براتون ازمایش استرادیول دادن ؟ خوب بودش آزمایش برا شما ؟ شمام بخاطر هایپری براتو ...

عزیزم دقیقا تو همین پست گفتم از دادم دیگه
تو یه پست دیگه هم رنج نرمال برای انتقال دادن رو گفتم
و گفتم با اینکه هایپر شدم اما استرادیولم بالا نبود و انتقالم دادم

برای همین میگم اصلا با دقت نمیخونین :)))
من اگه معلم شما بودم خیلی ازتون امتحان تکی میگرفتم :)))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شما تو سیکلتون ضخامتتون خوب بورش گلم ؟ خیلی کمکم کردین

اره عزیزم خوب بود
والا دکتر که حرف نمیزد!!
اما من از ماماش همه چیز رو ریز ریز میپرسیدم !! چون حقم بود بدونم
ضخامت من 10 بود و تری لاین اخرین روز سونو یعنی روز 12 سیکلم

سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدو ...

عزيزم واقعا متاسفم، نميدونم چي بگم ، فقط از خدا ميخوام بهتون آرامش بده، اگه يه دكتر با خدا پيدا كنيد ميتونن سن بارداري رو كمتر بزنن تا اجازه سقط بهت بدن، اينجوري كمتر اذيت ميشي، خدا كمكت كنه انشالا بارداري بعديت بي دردسر و ني ني سالم خدا بهت بده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بله درسته عزیزم🌹 من اهمیتی ندادم چون پرسیدم گفت نرمال هستی دیگه وارد جزییات نشدم حرص بخورم الکی با ...

کار خوبی کردی عزیزم
هر کسی خودش بهتر میشناسه خودش رو و میدونه جه طوری راحت تره و ارامشش بیشتره

سوگل جان کلسیم میخوری؟ من یه مدت بود خیلی زانوم درد میکرد و استخوان هام درد داشت دکتر گفت به خاطر ک ...

والا قرص هنوز دكترم نداده فقط خودم سعي ميكنم ماست و شير زياد استفاده كنم، يعني بابت كلسيم هستش؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
لاله جون سلام..معذرت میخوام من یبوست دارم🙈 راهکاری داری بهم بگی؟ ببخشیدااا آخه فکر میکنم شما هم داش ...

راه کاری ندارم :((
خودم درگیرش هستم بد فرم
البته قبلا بهتر بودم باز
اما الان از وقتی قرص اهن شروع کردم ، چون به خاطر معده ام مجبور شد دارویی بده که جذبش از طریق روده باشه، دیگه خیلی حالم بد میشه

چی بگم
پسر من که تا حالاش حالش خوبه شکر خدا
اما خب زور زدن از نظر دکترا خوب نیست

سلام دوستان 

دکتر آزهای تکمیلیو نوشت...گفت بعضیهاش اصلا لازم نیست و فقط تو کتابا مطرح شده....حدود یه تومن درمیاد

بیمه هم انگار نمیده

حالا شرایط انجام آز ایمنی انعقادی.چیه؟

:( اره منم پرسیدم از خانم باقری گفت کاری از دست تو برنمیاد فقط باید توکل به خدا کنیم بخاد میم ...

اره باید کنترل بشه تا اگه مداخله ی خاصی لازم بود از نظر دارویی و اینا انجام بشه