2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
پس چیکال کنیم😢😢 خیلی بده یبوست...بیزاکودیل ضرر داره؟

باید اون قدر چیزای مختلف امتحان کنی تا ببینی کدومش بهت سازگاره
بعضی ها با شربت منیزیوم مشکلشون حل میشه
بعضی ها با شربت انجیر
بعضی ها با الو و اینا
من یه کم به البالوی تازه روده هام واکنش نشون میدن
میخوای البالو هم هر روز در حد ده تا دونه امتحان کن
خیلی زیاد در حد 200 300 گرم نخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی گلم . روز 15 آزمایش اولم بود عددش 785,بود روز 17 ؛ 1614 شد . خیلی خداروشکر میکنم ولی یه ک ...

دلت نسوزه فدات شم
الان علم نوین ای آر تی تلاشش بر اینه که فقط یه جنین لانه گزینی کنه
چون هم شرایط رشد مهیا تر هست هم شرایط مادر استیبل تره
هر چی به صلاحته خدا برات بخواد عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا چی بگم به منم گفته بود نخور اما من خوردم تا نوبتم پیش دکتر مهر افزا برسه مخصوصا اوائل که خیلی ...

نه اونقدرا اضافه وزن ندارم

وزنم ۶۵ هست

گفتی کشک خشک خوبه؟ برا کلسیم؟ بگیرم بخورم؟

ویتامینم لااقل میذاشت همون مولتی ویتامین خودمو بخورم اونم گفت حذف کن اخه😒

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لاله جون من قبلا لبنیات فقط سنتی میخوردم ولی میگن خوب نیست  ب خاطر باکتری ک شاید توش باشه   ...

عزیزم اگه به جایی که ازش میخری اعتماد نداری خودت تو خونه ماست و دوغ درست کن
شیر هم کافیه 25 مین بعد از به جوش اومدن قل قل ریز بزنه بعدش دیگه هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت میتونی بخوری

من آهن و کلسیم ندارم 😒فمیبیون و پرگناکر دارم.. بگم ب دکتر؟

کلسیم رو که حتما باید داشته باشی
بدون شک
چون به شدت ذخیره کلسیم بدن مادر کم میشه

عزیزم دقیقا تو همین پست گفتم از دادم دیگه تو یه پست دیگه هم رنج نرمال برای انتقال دادن رو گفتم و گف ...

مال شما استرادیولتون چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دلت نسوزه فدات شم الان علم نوین ای آر تی تلاشش بر اینه که فقط یه جنین لانه گزینی کنه چون هم شرایط ...

دقیقا .همه چیز دست خداست ناشکری نمیکنم انشاالله خدا همینو سالم بزاره تو بغلم . انشاالله همه دوستاي گلم همه منتظرا به زودی زود طعم شیرین بارداری و  مادر شدن بچشن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .و نکته قابل توجه اينه کلینیک ناباروری  نيکان آمار بارداری اش خیلی بالاست. 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلامت باشی گلم . روز 15 آزمایش اولم بود عددش 785,بود روز 17 ؛ 1614 شد . خیلی خداروشکر میکنم ولی یه ک ...

مبارکت باشه عزیزم

الهی به وقتش صحیح و سلامت بیاد بغلت

شایدم دوتا باشن از کجا معلوم🤗 الان که مشخص نیست

ان شاالله هرچی خیره

مال من دوتا شد نگرانم واقعا امیدوارم از پسشون بربیام و سالم باشن فقط

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

رویا جون تا جایی که من دیدم همه اش رو نوشته برات
فقط اینا رو ننوشته :
ANA
Anti ds DNA
Anti TPO
حالا تو ازهای قبلت چک کن اگه اینا رو ندادی اینا رو هم بده