2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
اون دوتایی که علامت زدم رو نداشت

آهان.....

فکر کردم دو تایی سی دیارو نداشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها قبل پانکچر میشه نزدیکی داشت ؟؟؟

قبل پانکچر بستگی به شرایط داره چون تخمدانا بزرگ شدن احتیاط لازمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان  آزمايش اسپرم برادرم رو نوشتم چون عكسه واضح نبود  ميخوام بدونم براي طبيعي و ...

عزیزم ظاهرا شرایطش برا طبیعی بد نیست.....

بستگی به دی اف آی هم داره.....

و اینکه این آز رو حتما مرکز ناباروری انجام داده باشه!!!!!

فقط عزیزم اگه همه سی دی مارکرارو یه جا نداره خصوصا دو تاییای ۵+۱۹ و ۱۶+۵۶ اونارو اونجا ندین چون لازم ...

چرا انا جون...اخه جای دیگه گرون میشه...

نمیشه اون دوتا رو اگه نداشت جای دیگه ...باشه

اناجون چندروزقبل ازپانكچراسپرم بايدتخليه شده باشه؟ماسه شنبه پانكچرداريم الان تخليه شه خوبه يا نه؟

عزیرم دو یه روز قبلش......

اگه دیروز پریروز تخلیه نداشتین دیگه مجبورین امروز داشته باشین.....

چرا انا جون...اخه جای دیگه گرون میشه... نمیشه اون دوتا رو اگه نداشت جای دیگه ...باشه

عزیزم اون دوتاییا تفسیرشون به تکیا وابستست اگه دو جای متفاوت باشه نمیشه تفسیر کرد واسه همینه تاکید کردم.....

اگه داره که فبها نداشته باشه عملا انجامش جدا جدا بی معنی میشه....

عزیزم اون دوتاییا تفسیرشون به تکیا وابستست اگه دو جای متفاوت باشه نمیشه تفسیر کرد واسه همینه تاکید ک ...

توکل بخدا انشاالله همشو داشته باشه.

الان مطبم انا جون.واسه شوهرم فقط دی اف آی بنویسه .

چون کاریو تایپ دادیم 

منم ترسم از اینه ک استرادیولم کم یا زیاد باشه و تخمکام پوچ باشن

خب استرس داشتن فایده ای نداره
ان شاء ا... تخمک هم هست تو همه ی فولی ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزجان ازمایش استرادیول دکتر منم قبل پانکچر مینویسه فقط به این خاطر که بدونه به نسبت بالا یا پایی ...

صبا جون علتش این چیزی که گفتین نیست ، چون مقدارش رو بر اساس ضخامت کم و زیاد میکنن
من خودم تو سیکلم اصلا استرادیول نداشتم اما از دادم تا مطمئن بشن میتونن انتقال بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
توکل بخدا انشاالله همشو داشته باشه. الان مطبم انا جون.واسه شوهرم فقط دی اف آی بنویسه . چون کاریو ت ...

لاله جون میگی ایا بجز دی اف آی چیز دیگه ای باید برای همسرم بنویسه.چون کاریوتابپ دادیم.الان نوبتم میشه.

ممنون میشم زود بگید

مرسی لاله جون ان شاالله نمیدونم واقعا امیدوارم فقط به همین دلیل بوده باشه. الان خیلی خیلی کم شده ن ...

مطمئن باش علتش همینه
چون قبلش هم خونریزی و لک نداشتی

برای مقدار مایع کم تو هفته های بالاتر میگن مقدار مصرف اب رو زیاد کنین
تو هفته های پایین فکر نکنم تاثیر انچنان داشته باشه

چیکار کردید پس جای دیگه دادید.انا جون میگن که نمیشه اونا رو جدا داد.باید با هم باشن

نه عزیزم من ندادم 

دکترم ننوشت دکتر متخصص هم که بردم بزووور انعقادیارو نوشت که دوتاش که هموناییه که علامت زدم رو نداشت چنتاشو دادم که آنا جون لطف کرد و دید و گفت طبیعیه 

من خیلی دوست دارم همه این آزمایش هارو بدم ولی انگاری نمیشه منم دیگه بیخیالم فعلا 

تا  بازم به دکترم بگم ببینم قبول میکنه بنویسه یا نه 

خداجونم شکرت       
سلام به همگیی.   بچه ها من فردا عمل پانکچر دارم. الان برای بار دوم میخوام پانکچرکنم مشکلم اینه ...

باید قبلش به دکتر میگفتی بهش دارو میداد
من برای اینکه خودم کنار شوهرم باشم مجبور شدم دروغ بگم که همسرم تنها نمیتونه نمونه بده دکتر گفت براش دارو مینویسم
متاسفانه اسم دارو رو نگفت منم اطلاعی از اسمش ندارم