2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
سلام به همه انا جون من تو سیکل میکرو هستم سوپرفکتمو ساعت 9 صبح میزنم از امروز گونالم اضافه شده دکتر ...

والا من یادمه زمانی که سینافکت یا ستروتاید داشتم اونارو صبح میزدم تحریک تخمدانارو عصر.....

اما اخیرا دیدم بعضیا هر دو رو صبح زدن.....

میتونی تاکیدی مجدد از دکتر بپرسی......

ازش بپرس یعنی سوپرفکت و گونال رو هر دو رو صبح بزنم؟؟؟

فاصله ندم؟؟؟

اینجوری بهتر جواب میگیری ازش.....

هیچ وقت سوالت غیر واضح نباشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 65282995 ]عزیزم متيل ارگاوين و هیوسین واسه چی زدی؟ متوجه نشدم..... الان تو سیکل تحریک تخمدان ...

به سلامتی.....

عزیزم برا انعقادی هم دارو داری؟

احتیاطا آب زیاد بخور که جلوی لخته شدن خونو بگیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان سلام من دوروز پیش پانکچر شدم و۲۷تخمک ازم گرفتن هایپرشدم ودارومصرف میکنم جالب اینکه اسفند۹۵عد ...

من هم به این موضوع که برای خودم هم اتفاق افتاده شک کردم،شما از دکترتون پرسیدین ببینین چی میگه ؟من خودم  بعد ازدو بار پانکچر که انجام دادم،ذخیرم بالاتر رفته

انا جون و دیگر دوستان اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین می شه راهنمایی کنید؟

من گرفتم و 450واحدم اضافه دارم کاشکی میشد برسونم بهت.کجایی؟

ثمین جون

تهرانم،بیشترش رو به صورت آزاد تهیه کردم فعلا،البته احتمالا سه شنبه که وقت سونو دارم دوباره برام تمدید می کنهفاگر گیر نیاوردم بهت پیغام می دم اومدی برای ویزیت برام بیاری.

شما هم تو شمال به صورت آزاد تهیه کردین یا دولتی؟

سلام به همگی

آنا جون اگه منو یادت باشه ماه پیش آزمایشم منفی شد، سه بار انتقال جنین داشتم که متاسفانه هر سه منفی شد، و دیگه جنین ندارم 

این روزا دارم سعی میکنم نکات تکمیلی را کامل کنم به پیشنهاد شما کلینیک آندومتریوز ابن سینا رفتم و گفت ظاهرا مشکلی نداری ولی برای اطمینان بیشتر یک سونو کلی برام نوشته که هفته دیگه انجام میدم. آزمایش ایمنی و انعقادی  و هیسترو رو که سری پیش انجام داده بودم

همسرم هم رفت برای آزمایش dfi که جوابشو براتون میزارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

لاله جان ممنون میشم اگه شما هم آزمایش همسر منو یه بررسی اجمالی داشته باشید

پرولاکتین ناشتایی نمی خواد اما شرایط خاص داره بهتره دوساعت بعد از بیدار شدن انجام شه روز قبل فعالی ...

ببخشید ولی به من گفتن برای پرولاکتین باید ۱۲ ساعت قبلش چیزی نخورم و ناشتا باشم

خدا جونم شکرت...
عزيزم بعد از عمل با توجه به شرايطتت دكتر بهت ميگه چكار كني، من كه خدارو شكر اصلا اذيت نبودم و فقط سع ...

ممنونم عزیزم . مکمل چی استفاده میکردید ؟ همسرتون هم استفاده میکردن ؟ شما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو قبلش انجام داده بودید ؟

عزیزم اگه تعداد همینا باشن و فولی ریز نداشته باشی خوبن هایپر نیستی..... فقط باید اینا بزرگتر بشن... ...

ترسم از اینه ک آزمایش استرادیول برام نوشتن . یعنی استرادیول فقط ب اونا ک احتمال هایپری دارن مینویسن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همگی آنا جون اگه منو یادت باشه ماه پیش آزمایشم منفی شد، سه بار انتقال جنین داشتم که متاسفان ...

عزیزم دی اف آی که خوبه.....

مورفو هم یکه برا میکرو قابل قبوله.....

تحرک تندش صفره عوضش کند بدک نیست اما خنک نگه داشتنو جدی بگیرین.....

کاریوتایپ چی انجام دادین؟

ایمنی انعقادیم مامل بوده؟

چک کردی؟

سی دی مارکرا؟

جهشهای ژنی؟

ممنونم عزیزم . مکمل چی استفاده میکردید ؟ همسرتون هم استفاده میکردن ؟ شما آزمایش های ایمنی و انعقادی ...

من آزمايشارو دادم و رفتم عمل، تشخيص دادن مشكل انعقادي دارم و در صورت بارداري و يا ميكرو بايد انوكساپارين و آسپرين مصرف كنم، اين رو دكتر ايمنولوژ گفت، دكتر آصف هم كه گفتن عمل... خلاصه اينكه بعد از عمل دكتر زنان واسم امگا٣، فميبيون ١ و ويتامين اي و ويتامين دي و فوليك اسيد داد. همسرم مشكلي نداشتن اصلا ولي ويتامين اي و سي مصرف ميكرد

نمیدونم به من که اینطوری گفتن گفتم بگم باز بپرسن

عزیزم شاید چیز دیگه هم بوده ناشتایی رو واسه اون خواستن.....