2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
نباید سینال میداد با این عدد ذخیره !! حالا شکر خدا دیر نشده و منوپیور داروی خوبیه و قوی هست ان شاء ...

چه میدونم والا...

انشالله که جواب بگیرم که راه زمان بری هست واسه من که مشغله کاریم بالاست خیلی سخت میگذره به خدا

برام دعا کنید برای تک تک تون دعا میکنم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

عزیزان سلام

من دوروز پیش پانکچر شدم و۲۷تخمک ازم گرفتن هایپرشدم ودارومصرف میکنم جالب اینکه اسفند۹۵عدد ذخیرم ۱وخورده ای بود وفقط ۱۱تخمک داشتم باهمین دوز دارو ولی سینال که ۷تاجنین شداما امسال عدد ذخیره درکمال ناباوری ۳ونیم بود

برام دعاکنین همه تخمکا جنین باکیفیت بشه ایشالا

گفتن ۵روز دیگه برم براپرسیدن اینکه چندتا جنین شده

مطمئنا گذاشتن بلاست بشن درسته؟

من اندومتریوز داخل تخمدان دارم که دکتر جدیدم میگه اصلا نیازی به عمل نداری من قصد داشتم بعد تشکیل جنین لاپاراسکوپی کنم اما الان نظر دکترا چیز دیگس چی بگم توکل بر خدا الان ۸ساله عمل رو عقب میندازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون دکترت طرازیه؟

نه خواهری من شمالم رشت میرم دکتر.پیش دکتر رزاقی هم تهران میرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام احتمالا لکه لانه گزینیه ومامان شدی مبارکت باشه

قرارہ خالہ بشم اگہ خدا بخواد خانم گلم دعاکن ممنونم عزیزہ دلم

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
امپول ستروتايدچطوربايدبزنم؟چو ميخوام خودم بزنم اگهراهنمايي كنيدممنون ميشم.سرنگش يجوريه ازش سردرنميار ...

روز چندم پری می خوای استفاده کنی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دكترم روز ١٣ و ١٥ انتقال ازمايش نوشته بود ولي من ١١ انتقال ازمايش خون دادم 🙊😬ازمايش دومم ١٣ ا ...

پشیمونی که 11 آزمایش دادی؟؟ اخه ایموجی ناراحت و عصبی زدی   

میشه میزان هر دو بتا رو بگی؟؟؟

ممنون عزیزدلم جواب دادی

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
اخی عزیزم انشاالله بسلامتی و پر از خبر خوش ؟  روز چند آزمایش دادی؟  و مجدد تکرارش کردی&n ...

ممنونم عزيزم.من روز ١١ آزمايش دادم كه منفى شد و گفتن پروژسترون رو قطع كنم و اون ماه كه تير بود هيچى مرداد بايد برم براى انتقال بعدى.

اما براى من يكى جنين سه روزه ١٠ سلولىانتقال داده بودن خيلى هم از كيفيت جنين و رحمم راضى بودن اما نشد.

ايشالا اين ماه🙏🏼🙏🏼🌸

ممنونم عزيزم.من روز ١١ آزمايش دادم كه منفى شد و گفتن پروژسترون رو قطع كنم و اون ماه كه تير بود هيچى ...

اخییی عزیزدلم انشاالله بزودی دوتا نی نی خوشگل بیاد تو دلت  تمام سختی هارو فراموش کنی 

منم پی ار پی شدم جنین هام بلاست بودن ضخامت اندومتر 10 سه خطی بود جنین ها هچینگ شدن و خلاصه دکتر خیلی تعریف کردش تا قسمت چی باشه 

من دودل بودم نمیدونم 11 از بدم یا 14 اکثرا هم کسایی 11 آزمایش دادن جوابشون معتبر بوده 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
بچه‌ها من انوکساپارین تزریق میکنم شکمم وحشتناک کبود و دردناک شده پوستش آزرده شده میشه روی ران تزریق ...

دور ناف خيلي راحتتره خيلي آروم بايد بزني يعني آروم فشار بيار به ته سرنگ اونوقت كبود نميشه

عزیزان سلام من دوروز پیش پانکچر شدم و۲۷تخمک ازم گرفتن هایپرشدم ودارومصرف میکنم جالب اینکه اسفند۹۵عد ...

عزیزم چی شد ذخیره تخمدانت بیشتر شد؟ با دارو؟

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام اين دو روزه همه صفحاتي كه نخونده بودم و خوندم ، خيييلي دلم گرفته واسه دوستام، غصه داره دلم و نميتونم بهشون فكر نكنم... روشانيلو و نداي عزيزم فقط دلم خوشحاليتونو ميخواد اصلا نميدونم چجوري و نميتونم منطقي فكر كنم ولي قلبم بدجوري به درد اومده و يه سره دارم دعا ميكنم خدا نور اميد به قلبتون بتابونه هرجوري كه هست... حالم حسابي گرفته، اين تاپيكم كه نميتونم نيام چون كلا تو فكر بچه هاي اينجا هستم و منتظرم مامان بشن يكي يكي.. . 

واسه هم دعا كنيم تو روزايي هستيم كه بيشترين چيزي كه نياز داريم همين دعاهاي خير د كر حق همديگه ست، منم شركت ميكنم تو همه ختم ها باهاتون، ان شاءالله دوستاي منتظرمون هرچه زودتر مثبت بشن و ماماناي باردارم به سلامتي و به موقع نيني هاي سالم و نازشونو بغل بگيرن، خدا به هممون رحم كنه ان شاءالله، دوستاي مهربونم منو هم از دعاي خيرتون فراموش نكنيد لطفا، منم به موقع و به سلامتي بچه ام رو بغل بگيرم