2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرفتم.فک کن از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷.. حالا شده ۶😐😐😐😐😐😐 نمیدونم بخندم یا گریه کنم😭😂

نمیدونم واقعا چی باید بگم الان!! خیلی عجیبه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
دل تو دلم نیست اصلا. امیدوارم با خبرای خوش بیای

سلوم عزیزم..😍

بتام از ۲۶۶ اومد به ۱۷۷ بعدم شد ۶😐

فک کنم فندقا جیش کردنو رفتن 😅😅😅

بقول همسرم ایشالا پرانرژی آماده میشیم برا انتقال بعدی❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم واقعا چی باید بگم الان!! خیلی عجیبه

دقیقا به مطب دکترمم زنگ زدم میگفت ۲۶۶ خیلی خوب بوده😍

لابد این ماه بصلاحم نبوده.. خدا خودش بهتر میدونه😍

میریم برا دور بعدی☺☺☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دقیقا به مطب دکترمم زنگ زدم میگفت ۲۶۶ خیلی خوب بوده😍 لابد این ماه بصلاحم نبوده.. خدا خودش بهتر مید ...

انشالله دفعه بعد جفتمون مامان میشیم( همه منتظرا خصوصا تو این تاپیک)

خدا رو شکر که روحیه ات رو نباختی

انشالله دفعه بعد جفتمون مامان میشیم خدا رو شکر که روحیه ات رو نباختی

ایشالا ایشالا❤❤❤❤❤

بلاخره ناراحتی داره نمیشه بگم ناراحت نشدم. ولی خب بشینم گریه کنم غصه بخورم کاری درست نمیشه.

من از زمانی که وارد این راه شدم گفتم خدایا فقط سپردم به خودت.

حالا حتما مصلحتی داشته که اینطور برام خاسته.

تا خدارو داریم غم نداریم😍😍😍😍💚

شما انتقال دادی تا بحال؟

سلام لاله جان  واسه من ٩ مرداد خراش زدن  و انتقالم ميفته براي اواخر شهريور  يعني ا ...

برای من هم شبیه به شماست

۲۰ تیر با روش هیستروسکوپی خراش زدن و الان تو سیکل هستم دارم دارو میزنم که به مرحله برداشتن تخمک برسم و انشالله همین ماه انتقال هم میدم.🙏🙏🙏

دکترم میگفت بهتره همون ماه انجام بشه چون خونرسانی رحم بهتره

البته برای من این تجویز رو داشت شاید بقیه دوستان شرایط شون فرق داشته باشه و باید دیرتر انتقال بدن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ایشالا ایشالا❤❤❤❤❤ بلاخره ناراحتی داره نمیشه بگم ناراحت نشدم. ولی خب بشینم گریه کنم غصه بخورم کاری ...

طرز فکرت عالیه👏🏻

بله منم تیر ماه انتقال دادم که منفی شد

دروغ چرا، من خیلی به هم ریختم چون واقعا امید داشتم ولی خوب نشد

اما الان دیگه به یه جور حس بی خیالی رسیدم! 

ایشالا ایشالا❤❤❤❤❤ بلاخره ناراحتی داره نمیشه بگم ناراحت نشدم. ولی خب بشینم گریه کنم غصه بخورم کاری ...

امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسی و از خوشحالی شما ما هم خوشحال بشیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
طرز فکرت عالیه👏🏻 بله منم تیر ماه انتقال دادم که منفی شد دروغ چرا، من خیلی به هم ریختم چون واقعا ...

عزیز دلم غصه نخور فدات شم..❤❤💖💚

ماهم مامان میشیم خوشگلم هم رحم داریم هم تخمک داریم هم اسپرم.اینا اصله کاریان.. حالا اون گوشه کنارا ی چیزایی هست ک بمرور خودشون حل میشن😍😚😚

امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسی و از خوشحالی شما ما هم خوشحال بشیم.

مرسی عزیز دلم❤ ایشالا شماهم همین دوره مامانی💖💚

برای من هم شبیه به شماست ۲۰ تیر با روش هیستروسکوپی خراش زدن و الان تو سیکل هستم دارم دارو میزنم که ...

منم خراش داشتم اما از زمان خراش من خیلی گذشت. ک اونم چون افتاد تو عید یه ماهش رد شد الکی.

لاله جون دکترم با دکتر قلعه باغی در تماس هستش نظر دکتر قلعه باغی اینه که با پردنیزولون تنها وضعیت ای ...

ثمین جون دکترت طرازیه؟