2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
بنظرت روز 11 برم تیتر بتا بدم ؟  با توجه به اینکه جنین ها بلاست بودن روز 11 برم جوابش معتبر هس ...

عزیزم گفتم که من نه بتا نه بی بی زودتر از ۱۴ انتقال رو توصیه نمیکنم اما اگه عجله داری به جای بی بی همون بتا رو زودتر بدی بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اون زمان دکتر به من مارک کوریومون رو میگفت تهیه کنم.....

یعنی اسمش hcg هستش با مارک کوریومون ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گفتم که من نه بتا نه بی بی زودتر از ۱۴ انتقال رو توصیه نمیکنم اما اگه عجله داری به جای بی بی ه ...

چندتا از دوستام سریع رفتم بتا دادن بعد انتقال مثبت بود بتا دوم و سوم هی امد پایین تا منفی شد 

بخاطر همین میگن زود نرید؟ 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
یعنی اسمش hcg هستش با مارک کوریومون ؟

فکر کنم دقیق یادم نیست مارک کوریومونشو یادمه.....

فکر کنم همون هاش سی جی بوده......

اما خوب مال سالها پیشه یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم دقیق یادم نیست مارک کوریومونشو یادمه..... فکر کنم همون هاش سی جی بوده...... اما خوب مال سا ...

یعنی این خارحی هستش ؟ من میخوام ک خارجی باشه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چندتا از دوستام سریع رفتم بتا دادن بعد انتقال مثبت بود بتا دوم و سوم هی امد پایین تا منفی شد  ...

نه عزیزم اتفاقا این خوبه که لااقل بدونی خبری بوده.....

یعنی اینکه بری + بشه خوبه حالا حتی اگه بعدا پایینم بیاد بازم خوبه به هر حال میفهمی خبری بوده......

واسه این میگن زودتر بتا ندین چون ممکنه برا یکی دیرتر بتا + بشه......

یعنی ممکنه روز یازده بتات منفی باشه در حالی که اگه روز ۱۴ آز میدادی + شدنشو میدیدی.....

استرسی که منفی بهت میده خوب نیست.....

مثلا لاله جون بتاش ۵۱ بود که اگه زودتر نیرفت ممکن بود انرژی منفی بهش بده چون معلومه هورمون دیر وارد خونش شده.....

یعنی این خارحی هستش ؟ من میخوام ک خارجی باشه 

آره خارجی بود.....

نه عزیزم اتفاقا این خوبه که لااقل بدونی خبری بوده..... یعنی اینکه بری + بشه خوبه حالا حتی اگه بعدا ...

خوب اینکه جنین سه روز باشه یا بلاست تفاوت نداره ؟

جنین بلاست شنیدم سریع تر لانه گزینی میکنه و بتا زوذتر وارد خون میشه 

بعد این دوستمون گفتید بتاش 51 بوده این میزان نرماله برای 14 روز بعد انتقال؟؟؟

ممنون از راهنمایت عزیزم

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
آره خارجی بود.....

گلم اینکه دکتر ب من ستروتاید داده یعنی تخمکام خوب بودن ب نظرت ؟ دکترم چیزی نگفتش . گونالم دیگه گیرم نیومد همون پیورگان زدم

عزيزم منتظرم همه نظراتشون رو بگن ببينم كدوم امكانش واسه همه راحتتره، بعد اعلام ميكنم كه چي بخونيم... ...

اين دو تادعا هم شنيدم خيلى حاجت مى ده

١-رب لا تذرنى فردا و انت خير الوارثين

٢-ام يجيب المضطر اذا دعاه ويكشف السوء

عزيزم ميشه بگي چرا انقدر زود آزمايش دادي؟ علامتي داشتي؟

اينجا هم سرى قبل بهم گفتن روز ١١ آزمايش خون بده و من تاكيد داشتم براى روز ١٤ اما گفتن اصلا نيازى نيست همون روز ١١ تو آزمايش خون معلوم مى شه

خوب اینکه جنین سه روز باشه یا بلاست تفاوت نداره ؟ جنین بلاست شنیدم سریع تر لانه گزینی میکنه و بتا ز ...

عزیزم اصلا مقدار هورمون به بلاست و غیر بلاست ربط نداره......

ممکنه زودتر لانه گزینی بشه اما ممکنه مقدار بتا از اول پایین باشه......

بله بتای دوستمون (۵۱) کاملا نرماله و شکر خدا کلی از بارداریشو طی کرده.....

مهم رشد بتاست نه عدد اولیش.....

گلم اینکه دکتر ب من ستروتاید داده یعنی تخمکام خوب بودن ب نظرت ؟ دکترم چیزی نگفتش . گونالم دیگه گیرم ...

عزیزم خوب ستروتاید میده که جلوی تولید فولیای ریز به درد نخور رو بگیره که فولیای بزرگتر فرصت رشد داشته باشن.....

اينجا هم سرى قبل بهم گفتن روز ١١ آزمايش خون بده و من تاكيد داشتم براى روز ١٤ اما گفتن اصلا نياز ...

خوب عزیزم مثلا بتای دوستمون که ۵۱ بود یادمه ضریب رشدشم حدودا ۴ بوده....

یعنی بالفرض روز ۱۲ بتاش حدودا ۱۲-۱۳ بوده و روز ۱۱ هم حدودای ۶-۷.....

خوب بالفرض بری آز بدی روز یازده ببینی بتات حدودای ۶-۷ هست ناامید نمیشی؟

بهت انرژی منفی نمیده؟

باعث نمیشه ناامید بشیو داروهاتو ادامه ندی؟

در حالی که میتونه یه بارداری موفق باشه......