2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز من دو بار انتقال دادم قسمت نبود میخوام دوباره شروع کنم

ایشالا مامان میشی ❤❤❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متاسفم عزیزم.عجیبه که این طور شده.انشاالله که خیلی زود دوباره مامان میشی

مرسی خوشگلم😘 ایشالا همه حاجت روا شیم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان، من با ivf باردار شدم ، تازه ١٥ روز از انتقالم گذشته، دكتر گفته كه ٢ هفته ديگه برم براي ...

مبارک باشه عزیزم❤ به خودت استرس نده همه چی روبراهه ایشالا💙

خانمها کسی بوده با وجود آندومتریوز و با روش میکرو جواب گرفته باشه ؟

عزيزم من آندومتريوز پيشرفته داشتم ولى خدارو شكر نتيجه گرفتم.و الان هم كه باردار شدم دردهاى شديدى موقع ببخشيد دسشويى كردن داشتم رفتم دكتر گفت بخاطر آندو متريوزه كه تو لگنت هست.چون دقيقا درد از دلم مى پيچيد تو لگنم

عزيزم من آندومتريوز پيشرفته داشتم ولى خدارو شكر نتيجه گرفتم.و الان هم كه باردار شدم دردهاى شديدى موق ...

عزیزم با میکرو باردار شدید؟
قبل از انتقال دکا زده بودید؟

خدایا شکررررررر
سلام دوستان عزيز ، با توجه به اينكه اين چند روزه خبرهاي ناخوش زياد شنيديم اگه موافقيد يه دعاي دسته ...

منم هستم عزیزم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم با میکرو باردار شدید؟ قبل از انتقال دکا زده بودید؟

بله با ميكرو.

قبل از انتقال چيزى نزدم ولى يادمه موقع پانكچر دكتر به من يه دارويى زد البته من اون مو قع بيهوش بودم و بعد گفت كه اونايى كه آندو هستن اين دارو  بايد موقع عمل تزريق بشه بهشون.

یهویی که نمیشه انا جون حتما اتفاقی افتاده که خود ندا هم بی خبره کلا سرکلاژ تو هفته های بالا خطرات ...

گفته خودشو گفتم وگرنه حتما علتی داشته.....

البته میگن ظاهرا رشدشم دو هفته عقبتره.....

فقط از خدا میخوام که خودش دست تو کارش ببره و لااقل بتونه تا ۷ ماهگی پیش بره و دردونشو صحیح و سالم بغل کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین؟ چه خبر؟ خیلی وقت بود نبودم من یه سوال دارم این سیستم که قبل از شروع سیکل پانکچر ...

فکر کنم لاله جون این سیکل آخرش این مدلی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون

من 3 ماهی هست حجم پریودهام خیلی کم شده،جوری که نگران شدم.

به نظرتون چه دلیلی می تونه داشته در حد 2 روز خونریزی دارم اونم کم،

می شه ربطی به برداشتن یکی از لوله هام داشته باشه؟