2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
بچه ها بعد انتقال من خونمون پله زیاد داره اگر بهم امپول بده که هرروز بزنم پل هارو چیکارکنم؟خیلی ضرر ...

عزیزم آروم بالا پایین بری ایرادی نداره.....

حالا چند روز اولم میتونی بگی یکی بیاد برات تزریق کنه اگه بهت استرس میده ولی خیلیا بودن پله داشتن و مامانم شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من نمیدونستم میشه مایع رو از لوله ها خاج کرد به من همون جلسه اول گفتن باید لوله هات و برداریم ...

عزیزم لوله چه ربطی به پانکچر داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که با ی بتای توپ مواجه میشی خواهر

مرسی عزیز دلم. ایشالا هرچی خیره😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
توی خونه تزریق کنه واسم.پله پس خطریه

من که خونمون آسانسور داشت.. تزریقاتی میرفتم پنج تا پله داشت..

پله هاتون زیاده؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم لوله چه ربطی به پانکچر داره؟

ببخشید آنا جون منظورم اینه که اگه الان من با جنینای فیریز شده نتونم باردار بشم بعد از برداشتن لوله ها باز میتونن ازم تخمک بگیرن؟

خدا جونم شکرت...
عزیزم مال منم هم سر بارداری قبلیم هم الان درد میکنه..... تازه من از درد سمت چپ لگنم بعضا نفسم بالا ...

چرا الان چند روزه ایزوپرین میخورم هفته ای هم یه دونه فمولایف

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم من نمیدونستم میشه مایع رو از لوله ها خاج کرد به من همون جلسه اول گفتن باید لوله هات و برداریم ...

این موضوع خیلی گسترده و پیچیده ست اگر خواستی بگو تو پیام شخصی بیشتر برات توضیح بدم.

برداشتن هر نوع عفونت و ناهنجاری در داخل شکم و رحم کار درستی هست، هر چی اون فضا سالم تر باشه نطفه بهتر لانه گزینی میکنه.خارج کردن مایع بستگی به وضعیت لوله ها داره(لوله هیدروسالپنکس دیگه به درد نمیخوره اشتباه تصور نکنی که مایع رو بردارن لوله کار کنه... نه ،فقط اگر لوله ها توش خیلی مایع جمع نشده باشه با لاپراسکوپی اون مایع رو خارج میکنن که مجبور نشی لوله ها رو کلا برداری چون وجودشون تو خون رسانی تخمدان بی تاثیر نیست)

اما تخمدان و تخمک ها سرجاشون هستن و از طریق رحم هم خون بهشون میرسه و مشکلی براشون پیش نمیاد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من دیروز روز سوم سیکل بودم و رفتم برا سونو.خداروشکر تخمدانها به حالت عادی برگشته بود و رحم پاک بود و ...

سلام ببخشید من دکترم نیست طرازی .ماه بعد یعنی دوم پریود قراره داروبهم بده برای پانکچر این ماه باید ال دی بخورم ؟

عزیزم میشه بگین تحقیقشون چی بوده؟

لیلا نظری از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماریهای زنان در درمان «شکست‌ مکرر لانه‌گزینی » خبر داد و گفت: برخی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و متاسفانه بنا به دلایلی این اقدام با شکست مواجه می‌شود. در برخی افراد این شکست‌ها به دفعات مکرر اتفاق می‌افتد در نتیجه فرد نمی‌تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون در دنیا هیچ درمان قطعی بر این افراد گزارش نشده است. 

این فلوشیپ ناباروری و IVF، افزود: برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی به سرپرستی دکتر ساغر صالح پور و دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد. 

این متخصص زنان و زایمان در ادامه یادآور شد: فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می‌شود و سپس در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول‌های قرمز خون از یکدیگر جدا و تنها پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می‌شود. 

وی افزود: نتایح تحقیقات انجام شده روی 20 بیمار نشان داد 18 خانم به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و بکار بردن  این روش برای آنها هیچ عارضه‌ای به همراه نداشته است. 
دکتر نظری خاطرنشان کرد: تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه‌های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و ... استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF برای اولین بار در جهان در بیمارستان آیت الله طالقانی انجام شد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
این موضوع خیلی گسترده و پیچیده ست اگر خواستی بگو تو پیام شخصی بیشتر برات توضیح بدم. برداشتن هر نوع ...

ممنون میشم عزیزم لطف میکنی اگه بیشتر توضیح بدی

خدا جونم شکرت...
سلام ببخشید من دکترم نیست طرازی .ماه بعد یعنی دوم پریود قراره داروبهم بده برای پانکچر این ماه باید ا ...

عزیزم سیکل با سیکل فرق داره من این هفتمین پانکچرم بود توی هیچ کدومشون ال دی نداشتم قبل شروع سیکل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

منم یه لوله ام هیدروسالپنکس بود و لاپاروسکوپی شدم که لوله رو بردارن

اما بعد عمل دکتر گفت تونستیم مایع رو خارج کنیم و دیگه نیاز نشد لوله رو برداریم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz