2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
خدا رحمتش کنه تسلیت میگم عزیزم

ممنونم 💚💖

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم رفتی آزمایش؟

سلام.آره.  بعدازظهر آماده میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انشاالله که رفته بالا نگران نباش عزیزم

مرسی عزیز دلم💚

انشالله که رفته بالا توکل بر خدا

سپردم به خودش.هر چی خیره😍

بچه ها بعد انتقال من خونمون پله زیاد داره اگر بهم امپول بده که هرروز بزنم پل هارو چیکارکنم؟خیلی ضرر ...

اگه کسیو میشناسی بگو بیاد خونتون .

سلام.آره.  بعدازظهر آماده میشه.

انشالله که با ی بتای توپ مواجه میشی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها بعد انتقال من خونمون پله زیاد داره اگر بهم امپول بده که هرروز بزنم پل هارو چیکارکنم؟خیلی ضرر ...

خوب شیاف بگیر بجای امپول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انتقال فرش یعنی چی؟ همون جنین 5 روزه؟

نه عزیزم یعنی جنینت فریز نیست.....

بلافاصله بعد پانکچر چند روز بعد انتقال بدن و برا چند ماه بعد نمونه انتقالت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بستگی به ذخیره تخمدان داره نه دقیقا نمیدونم چون پزشک نسبت به سونو و آزمایش خون شما بهتون میگه ولی بر ...

عزیزم من نمیدونستم میشه مایع رو از لوله ها خاج کرد به من همون جلسه اول گفتن باید لوله هات و برداریم البته بعد از فریز کردن جنین ی سوال بعد از برداشتن لوله باز هم میتونن پانکچر کنن دیگه تخمک ها سر جاشونن درسته؟؟؟

خدا جونم شکرت...
آنا جون عزیزم من به شدت استخوان عانه و واژنم درد میکنه به سختی جابه جا میشم به نظرت تا این حد درد طب ...

عزیزم مال منم هم سر بارداری قبلیم هم الان درد میکنه.....

تازه من از درد سمت چپ لگنم بعضا نفسم بالا نمیاد.....

چاره ای نیست باید تحمل کرد.....

ایزوپرینم نداری که.....

جایگزین واسش نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com