2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیزم والا مشکل ما حاد بود از نظر اسپرم پیشنهاد میکرو شد..... شاید بهتر بود میکرو تجویز نمیشد..... ...

آنا جون ....پس میرم همون پیش رزاقی چون .من سقط داشتم .و ایشون دکتر سقط مکرر هست ....توکل بخدا ....تلاشم رو میکنم .تا خدا چی بخواد.

بازم مرسی از وقتی که میذاری .جواب میدی عزیزم.❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش خیلی از دکترهای درجه یک تهران رفتم که میگفتن باید لوله برداشته بشه بعد ای وی اف که درست هم هست.. ...

من نمیدونستم برداشتن لوله روی ذخیره تخمدان اثر داره،می دونی چقدر تاثیر می زاره؟

سلام ب دوستان عزیزم ی مدتی بود نمیتونستم بیام حالت تهوع و معده درد و سر درد 😏...خیلیییییییی ناراحت ...

ممنون بهار جان🙏🏻انشالله شما هم حالت بهتر بشه🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
من نمیدونستم برداشتن لوله روی ذخیره تخمدان اثر داره،می دونی چقدر تاثیر می زاره؟

بستگی به ذخیره تخمدان داره نه دقیقا نمیدونم چون پزشک نسبت به سونو و آزمایش خون شما بهتون میگه ولی برای من شرایط درست این بود که بهتره با ریسک اول ای وی اف با ذخیره جنین فریز شده بشم بعد اگر لازم بود لاپراسکوپی و برداشتن لوله ها.البته این رو میدونم که اگر لوله ها جواب بدن مایع رو ازش خالی میکنن اگر نه ورش میدارن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻

لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (تا آخر شب) خوانده شود.

‏١-parmis***

٢-شاينا

٣-كل

٤- ماماني طاها

٥-تورك آنا

٦-روشانيلو

٧-سوگلي***

‏٨-fiuuuna***

٩-مربي زبان

‏١٠-nazaniiiiin

‏١١-mohadese22

١٢-هاانا***

١٣-لاله سرخ

١٤- دريادل

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوفاستون برای تنظیم پریوده سر وقت پریود بشی مشکل انعقادی رو میکفتی بهتر بود شاید سلکسان میدادن سی ...

مرسی لاله جان. پریودم منظمه، میشه دوفاستون رو نخورم فقط سینافکت بزنم؟ سینافکت و دوفاستون که ربطی به هم ندارن لاله جون؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان دقیقا چه مدت بعد پانکچر معلوم می شه که چند تا تخمک گرفتن؟ و نمونه اسپرم رو کی می گیرن ؟ ...

نمونه اس رو همون روز قبل از اينكه شما پانكچر بشي ميگيرن، بعد از پانكچر تعداد تخمك هاي گرفته شده مشخص ميشه و تو برگه هايي كه ميدن معمولا نوشته ميشه...نهايت به هوش كه بياي و به بخش منتقل شي اين چيزام مشخص شدن... ولي تعداد جنين حداقل دو روز بعد مشخص ميشه بعضي جاهام يك روز بعد

صبا جون شما رفتی سونو؟ 🤩

سلام بهارجون

شنبه باید برم استرس دالممم

منم همش میگم کاش دستگاه سونو داشتم تو خونه هرروز حالشونو میپرسیدم😀

ولی یذره منم زیر شکمم حس سفتی و بزرگی دارم نمیدونم توهمه یا نه😂 

با بی اشتهایی اسیرم اسیییر حالم از همه غذاها بهم میخوره

انقد به زور غذا میخورم که شوهر بیچارم غز دیدن قیافه من غذا از گلوش پایین نمیره😕😐

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
🙏🏻دعا براي آرامش دل Ati و ختم به خير شدن بارداريش🙏🏻 لطفا نفري ده مرتبه دعاي مقاتل (تا آخر شب) خ ...

لطفا من رو هم بنویسد

تا یک ساعت دیگه براشون میخونم انشالله همه چی به خیر بگذره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی