2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
من جات بودم انجام میدادم.....

پنیرک یک گیاهه درسته؟؟؟چطوری استفاده میشه؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
پیشنهاد میکنم ۱۰ نفر بشین هر کدوم روزی ۱۰ مرتبه دعای مقاتل بخونین کلآ یک صفحه از مفاتیح کوچیکا میشه ...

یکی زحمت لیست دوستانو بکشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون من منظورم دز دارو نبود منظورم آمپولاست مثلا منوپور و سینال اف و نمیدونم گونال و اینا فک کنم ه ...

آهان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پنیرک یک گیاهه درسته؟؟؟چطوری استفاده میشه؟؟

گل پنیرک خوبه گلهای ریز بنفشه از عطاری بخر.....

تازه تازه دم کن بخور.....

من روزی دو لیوان میخوردم فقط تازه دم کن بخور هر سری همون یه لیوان دم کن بخور.....

همسرمم میخورد.....

خوب ایراد همون بالا بودم فولیا بوده..... فکر کن بزرگ کردن و رسیدن از هر نظر چه مادی چه معنوی به دو ...

سیکل منو ۴۵ روزه کردن و سوپرفکت دادن .درصورتیکه من به کلومیفن و لتروزول هم راحت جواب میده تخمدانام و ۲_۳تا فولیکولو دادم با اون.به نظرت چه دارویی برا من مناسبه که هایپر نشم و تعداد خوبی تخمک داشته باشم

گل پنیرک خوبه گلهای ریز بنفشه از عطاری بخر..... تازه تازه دم کن بخور..... من روزی دو لیوان میخوردم ...

باشه ممنون ولی فکر نکنم واسه همسر لازم باشه چون جنینام تشکیل شدن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
رویان واقعا اهمیت نمیدن من چهار بار سقط کردم یه ازمایش درست حسابی ندادن به نظر من برو ابن سینا یا او ...

دکتر همسرت تو رویان کی بود؟

ابن سینا از رویانم بدتره یکی از فامیلای ما اونجا میره بعد ۴ بار میکرو هنوزم حاضر نیستن براش یه آزمایش بنویسن 

بنده خدا افسردگی گرفته 

ببخشید با میکرو باردار شدین؟هر چهار بار هم سقط شد؟؟؟

خداجونم شکرت       

آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هست شركت كنه همين پست منو ريپلاي كنه و بگه كه هست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

سلام به همگی 

اسم منو بنویس عزیزم 

دعا میکنم روشانیلو با خبرای خوب بیاد وحال بچه خوب باشه ...

آمین 

آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

عزیزم اسم منم بنویس انشالله که دوستمون با خبرای خوب بیاد.

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم