2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

دریادل عزیز و لاله جون و آناتورک گل، ممنون از راهنماییتون

ببخشید یه سوال دیگه

من امروز پریود شدم( اولین بار بعد انتقال) ، زنگ زدم مطب ، ماما گفت دو هفته دیگه برم واسه شروع مجدد( ولی اصلا نپرسید فریز داری یا نه)

حالا نمیدونم دو هفته دیگه برم یا بهتره صبر کنم حداقل دوبار پریود بشم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ميگه جواب نمونه هستش  بعد ميگه اگه جواب بيوپسي مثل اين باشه ديگه اميدي نيست درسته ؟

بستگی به نوع نمونه گیری زاره.....

همینطوری الکی و دیمی نمونه بگیرن نمیشه چیزی گفت اما به روش میکروسرجری باسه میشه نتیجه گیری کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دریادل عزیز و لاله جون و آناتورک گل، ممنون از راهنماییتون ببخشید یه سوال دیگه من امروز پریود ...

اگه فریز نداری و پانکچر قراره بشی به نظرم بهتره خودتو تقویت کنی.....

همسرتم همینطور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میشه بپرسم شما هم با میکرو باردار شدین؟

عزیزم اولیو بله، دخترم رو خدا با سومین میکرو بهم داده.....

الانم برا دومی باردارم که اونم معجزه شیرین خداست که شامل حالمون شده.....

عزیزم اولیو بله، دخترم رو خدا با سومین میکرو بهم داده..... الانم برا دومی باردارم که اونم معجزه شیر ...

خدا بهتون ببخشه.من هم یه دختر دارم خدارو شکر واسه دومی مشکل دار شدم راستش هر بار می خوام برم تو سیکل میکرو یه سنگ میفته جلو پامون نمیدونم حکمت خدا چیه.

خدا بهتون ببخشه.من هم یه دختر دارم خدارو شکر واسه دومی مشکل دار شدم راستش هر بار می خوام برم تو سیکل ...

خدارو چه دیدی شاید قراره طبیعی باردار بشی.....

عزیزم اولیو بله، دخترم رو خدا با سومین میکرو بهم داده..... الانم برا دومی باردارم که اونم معجزه شیر ...

برای ماه بعد هم می خوام برم واسه میکرو این ماه که پریود شدم الکی گذشت.حالا بیشتر از هزینه هاش می ترسم نمی دونم واسه دارو هاش فقط چقد باید هزینه هاشو برآورد کنم؟

دوستای گلم من الان داشبورد صفحه نی نی سایتم باز بود میخواستم دوستانی که درخواست دوستی دادن رو تایید کنم تایید کردم اما بعدش نمیدونم چی شد برا یه چند تایی زدم رو لغو دوستی، نفهمیدم کیا بودن فقط گفتم بدونین اشتباهی دستم خورد و گفتم بگم سوء تفاهم نشه.....

برای ماه بعد هم می خوام برم واسه میکرو این ماه که پریود شدم الکی گذشت.حالا بیشتر از هزینه هاش می ترس ...

عزیزم برآورد هزینه دارو یه کم سخته باید نوع سیکل و دز لازم برات تعیین بشه.....

مثلا من داروهام معمولا دزشون بالا بود و هزینه داروم بالا میرفت.....

بعضیا بر عکس کم بود و حتی به یه تومنم نمیرسید.....

چند هفته هستین عزیزم؟ منم دوتا کیسه اب دارم هنوز برا قلبشون نرفتم ولی یکیش خیلی کوچیک بود بهم گفت ...

من الان 12 هفته  سونو غربالگری رفته بودم گفتن قل اول تو 9 هفته و 3 روز رشدش متوقف شده

یک بسته سه تایی فریز دارم

پس ببین شرایط انتقال مجدد رو داری یا نه؟

اصلا بررسی کردی چرا منفی شدی؟

عزیزم برآورد هزینه دارو یه کم سخته باید نوع سیکل و دز لازم برات تعیین بشه..... مثلا من داروهام معمو ...

من که تخمدانهام با لتروزل هم خوب تحریک میشد راستش مشکل اسپرمای سوهرمه الان عکسشو میزارم نظرتو می خوام بهم بگی

دریادل عزیز و لاله جون و آناتورک گل، ممنون از راهنماییتون ببخشید یه سوال دیگه من امروز پریود ...

ببین عزیزم من سومی پریود بعد انتقال میرفتم برای شروع سیکل بعدیم...مثلا بهمن انتقالم منفی شد خرداد انتقال داشتم...فریز داشتم