2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
مرسی آنا جان..ممنونم از راهنمایی تون... تماس گرفتم مطب گفتم میخوام با خانم ماما صحبت کنم آخه فامیلش ...

اتفاقا کار همسرتون درست بود
خودم تو پست قبلی میخواستم برات بنویسم من بعد تماس گرفتی یاد اوری کن که چند بار سوال پرسیدم جوابتون اشتباه بود!!

همیشه تاکید کن وصل کنن به ماما

حالا نظر کدوم از ماها درست بود؟
روز اول پریود همون بود که قبلا دکتر گفت یا روز اول خونریزی روان

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من کلا فقط گونال داشتم عدد ذخیره ام 5.2 هست گونالم روزی 150 واحد داشتم

کلا همش چن واحد گونال زدی گلم ؟ تا چندم سیکل گونال زدی ؟ دگه ب شغیر از گونال دیگه بعدشم امپولی نداشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم های گل آیا مصرف قرص استرادیول والرت پریودی را عقب میندازه این قرص را دکتر برا شروع سیکل میکر ...

فکر نکنم اما بازم بپرس از دکترت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید یه سوال دیگه دکتر گفته بیست عدد قرص استرادیول را روزی دو تا لخور من دو تا را با هم میخورم ...

فرقی نمیکنه.....

من دو تاشو با هم میخوردم اما جدا هم میتونی بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه روبلا مال سرخجه اس که این سه تا مال چند تا بیماری عفونی مربوط به حیوانات میشن که منتقل میشن به ا ...

پس منم اشتباه متوجه شدم 

خيال كردم مربوط ب سرخچه هستش اين آزمايش

ب نظرم روبلا برام نوشت 

حالا برم آزمايشگاه اونجا بپرسم و بگم تغييرش بدن

دقيقا به آزمايشگاه چي بگم انجام بده  ؟؟

چون الان ب دكتره گفتم igm بنويس گفت اصطلاح كاملترشو بگو 

ممنون لاله جان  

سلام، من امروز آنومالي دادم، شكر خدا خوب بود، جفتم جلو و پايين، سرويكسم اندازه اش بالاست، دكترم گفت ...

عزیزم اگه جفتت پایینه باید لااقل استراحت نسبی داشته باشی.....

ریسک نکن.....

اينا همون آزمايش روبلا هستن درسته ؟ حالا رفتم دكتر  برام نوشت ميرم انجام ميدم  

نه عزیزم روبلا نبود....

خب هر چی دکتر گفت بخور اما تجربه ی من میگه این رفلاکسه اینکه میگی یه چیزی تو گلوت هست رو میگم اون ...

گشنم میشه با اینکه نفخ هم دارم..هم نفخ دارم هم رفلاکس ...رانیتیدین خوردم خیلی آرومم کرد...ممنونم عزیزم

آنا جان ممنونم رفتم  دكتر برام نوشت  اما الان نگاه ميكنم باز اين دو  تا رو نن ...

والا از سی دیا اون دو تاییا که نوشتی یادش رفته هر دو مهمن.....

۱۶ و ۵۶ و ۵ و ۱۹ هم مهمن.....

آی جی آ رو هم برا من تو نسخه همون نوشته بود....

دوستان عزیزم من ب علت اینکه نفخ و ورم معده دارم دیگه پوشیدن لباسایی ک خونه میپوشیدم برام سخت بود رفتم چند دست پیراهن بارداری خریدم 😍واااااای خیلی بامزه میشم توش😁چقد دوست داشتم خودمو تو لباس بارداری ببینم😍😂

والا از سی دیا اون دو تاییا که نوشتی یادش رفته هر دو مهمن..... ۱۶ و ۵۶ و ۵ و ۱۹ هم مهمن..... آی جی ...

اي واي پس سي دي ها همه مهمن 

فردا رفتم آزمايشگاه بگم بنويسه ، يعني مينويسن 

يا خودم بنويسم ؟ ايرادي ك نداره ؟ 

بزار عكس نسخه م رو بزارم 

.....

بعد آنا جان من بعد از ٨ روز خونريزي هيسترو 

پنج روز بعدش درست سر موعدم پريود شدم 

كه چهار روز شد و يك روزش خونريزي روان داشتم 

خودم ميگم بزارم سيكلم رو بعد از پريود بعديم ك قشنگ بدنم رو روال بياد ،ب نظرت خوبه ؟

يا ن ايرادي نداره الانم شروع كنم  ؟

قبلا هم اين سوال رو از شما و لاله جان پرسيدم 

اما جوابي نديدم 

گفتم شايد اصلا نفرستادم پستم رو

براي همين دوباره خواستم نظرت رو بپرسم 

ممنونم گلم ❤️🌹

کلا همش چن واحد گونال زدی گلم ؟ تا چندم سیکل گونال زدی ؟ دگه ب شغیر از گونال دیگه بعدشم امپولی نداشت ...

عزیزم گفتم که من فقط گونال داشتم
روزی 150 واحد
از سوم پریود تا 12 پریود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس منم اشتباه متوجه شدم  خيال كردم مربوط ب سرخچه هستش اين آزمايش ب نظرم روبلا برام نوشت  ...

همون 3 تا که تو آزت بودن
توکسو پلاسما ، مایکوپلاس و سایتو مگال
هر دو تا ایتم ای جی ام و ای جی جی رو بگو برات بنویسن یا فقط ایتم ای جی ام رو