2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم بله همینان..... والا برا من یه هفته یا ده روزه آماده شد دقیق یادم نیست.....

آنا جان ممنونم

رفتم  دكتر برام نوشت 

اما الان نگاه ميكنم باز اين دو  تا رو ننوشته   

Cd5+cd19

Cd16+cd56

و iga  رو نوشته ك اينو گفت اصطلاح كاملش رو نميدونم بايد كامل بگي 

از سي دي ماركرها كدومشون مهمتره ؟

برم آزمايشگاه بهشون بگم اينايي ك ننوشته مينويسن برام كنار اونا جاه داره ؟

ببخش آنا جان ك خيلي ميپرسم 

أنا جان كدام كپسول را بخورم دوتاش 

Life style از اين شركت 

كدومش بدم همسرم كدومش را خودم بخورم  

Centravite وstress formula

دكتر گفت هر كدم را انتخاب كردى بخور مثل هم هست اما من باز گفت بپرسم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خانوم های گل آیا مصرف قرص استرادیول والرت پریودی را عقب میندازه این قرص را دکتر برا شروع سیکل میکر ...

کلا به هم خوردن تعادل هورمونی میتونه عامل عقب افتادن پریود باشه
اما اینکه استرادیول حتما این کارو کنه نه این جوری نیست
من که میخوردم دو روزم زودتر پریود شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم نگو پیش پا افتاده واقعا با این همه جواب های ضد و نقیضی که دکترا میدن ادم گیج میشه خدا اخر و ...

واااای لاله جون نمیدونی چقدر ناراحت شدم وقتی دکتر گفتش که مفنامیک نخوردی؟؟؟؟جالبه تماس گرفتم و منشی گفت طبیعیه...ممنون عزیزم همین رو در نظر گرفتم...خدا به شما سلامتی بده که هر وقت نگران شدم حضور پر رنگ تون بهم آرامش میده

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نه نفخ دارم معده م ورم کرده غذا نمیتونم بیشتر از چند تا قاشق بخورم احساس میکنم ی چیزی تو گلوم گیر کر ...

خب هر چی دکتر گفت بخور
اما تجربه ی من میگه این رفلاکسه
اینکه میگی یه چیزی تو گلوت هست رو میگم
اون اسید معده اس که گلوت رو اذیت میکنه
نفخ اصلا کاری به گلو نداره
فقط معده و روده حالت ورم و سفتی دارن

حتی ممکنه گشنه هم بشی اما بازم نفخ رو داشته باشی
اما تو رفلاکس اصولا ادم بی اشتها هم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم شمام اول فقط گونال داشتین ؟ شمام ذخیرتون زیاد بودش

من کلا فقط گونال داشتم
عدد ذخیره ام 5.2 هست
گونالم روزی 150 واحد داشتم

جدا به من گفته از روز بیست پری بخور و بعدش روز دوم پری بیا مطب الان دو روز عقب انداختم که بی سابقه ...

عزیزم شما نوع سیکلت مثل منه
من ال دی نداشتم
فقط استرادیوال داشتم از روز 21 پریود
از روز دوم سوم پریود هم داروهام شروع شد

الان استرا برا این دادن که اندومتر رو اماده کنن برای ماه بعد

لاله جون، ببخشید من به دکترم دسترسی ندارم ،، معدم هم خیلی درد میکنه ،همش نفخ هستش و درد داذم ، بنظرت ...

ببین منیزیوم هیدروکسیدی که میخوری نفخ رو هم از بین میبره
شما احتمالا به داروی قوی تری نیاز داری
اما نمیتونم بگم سر خود چه دارویی بخوری

فقط میدونم امپرازول یا پنتوپرازول امن تر هست نسبت به رانیتیدین

سلام، من امروز آنومالي دادم، شكر خدا خوب بود، جفتم جلو و پايين، سرويكسم اندازه اش بالاست، دكترم گفت ...

اصولا وقتی جفت پایینه میگن یه کم مراعات کنین تا پایان ماه چهارم که بره بالا
حالا شما کار سنگین نکن و احتیاط لازم رو داشته باش

اونایی که مقدار امنیوتیک نرماله عدد نمیزنن

به نظرم همون روزی که خانوم دکتر گفتنو درنظر بگیر نهایت دو روز زودتر دوفاستونتو شروع میکنی..... فکر ...

مرسی آنا جان..ممنونم از راهنمایی تون...

تماس گرفتم مطب گفتم میخوام با خانم ماما صحبت کنم آخه فامیلشون رو هم نمیدونستم چیه...خانوم کیشانی گفتن که سوالتو بپرس و از طرف خودشون جواب دادن...من اما قانع نشدم اما جرئت نکردم بگم....بعد قطع کردم به همسرم گفتم ...خیلی ناراحت شد گفت شماره رو بگیر من باهاش صحبت کنم و بگم چرا وصل نمیکنید به ماما و...دفعه پیش هم اشتباه گفتید....خلاصه که زنگ زد و گفت خانومم از ماما سوال دارن میشه وصل کنید سریع گفتش باشه😯😯و من پرسیدم و اتفاقا برعکس جواب منشی بود..خلاصه که من به شدت از راهنمایی های حق به جانبشون میترسم به ماما هم گفتم چرا ایشون سوالا رو جواب میدن؟؟؟..گفتن بالاخره یه چیزایی میدونن!!! یا اینکه خیلی خانوم خوش برخورد و مهربونی هستن اما...اصلا بعضی وقتهااا شک میکنم که از دکتر واقعا بپرسن سوالا رو..

●●شما این قضیه رو چه جوری مدیریت میکنید؟؟؟و مطمئن میشید از دکتر میپرسن خود دکتر مستقیم پاسخگو نیستن

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
چقدر دکترا بی انصاف شدن من بهم گفتن دکتر البرزی یه سونو بکنه اوکی بده ما برات انتقال میدیم وقتی رفتم ...

نه دیگه اشتباه نکن!!
اسم و سنت رو که بلد نیستی جانم
فک کردی الکیه طرف درس خونده ماما شده !!!!
😑😑😑😑😑

اشکال نداره الان دکترا اکثرشون همینن
والا همین دکتری که پیشش میکرو کردم بعد از مثبت شدن ویزیت و سونو رو به جای 118 تومن گرفت 168 تومن!!
به منشی گفتم مگه ویزیت و سونو بالا رفته ؟ گفت نه مال حامله ها فرق داره!!
حالا تازه هنوز هفته 5 هم بودم و معلوم نبود ایا همه چیز نرمال پیش بره یا نه !!
جالبه که حتی دستگاه سونوش هم فر قی نداشت، همونی بود که قبلا باهاش سونو میکرد!!
حالا چه فرقی داشت قبل و بعد حاملگی ما من نمیدونم
خب همین جوری بگین وقتی مثبت شدین 200 300 تومن شیرینی بدین به ما😑😑😑😑😑

اينا همون آزمايش روبلا هستن درسته ؟ حالا رفتم دكتر  برام نوشت ميرم انجام ميدم  

نه روبلا مال سرخجه اس که
این سه تا مال چند تا بیماری عفونی مربوط به حیوانات میشن که منتقل میشن به انسان

واااای لاله جون نمیدونی چقدر ناراحت شدم وقتی دکتر گفتش که مفنامیک نخوردی؟؟؟؟جالبه تماس گرفتم و منشی ...

حالا ما یه بار میگیم یه جیزی طبیعی نیست یه عده میگن شما از دکترا بیشتر ادعاتون میشه؟!!