2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
خانما کسی از سها ستاره خبر داره خیلی وقته خبری ازش نیست 

سلام.خوبی عزیزم .دخملدمون خوبه .اتی جون مرسی تو فکرم بودی .نمی دونی چقدر خوشحال شدم این تیکر بالات دیدم خداروشکر .از خودم بگم مندبعد کنسلدشدن های سیکل و اندمتر نازک دیگ پا شدم رفتم پیش اصف جاه و عکس رنگی گرفتم ودیدن بله رزاق زده و خراب کاری کرده و چسبندگی شدید گرفتم و برای بار سوم عمل شدم و داخل رحمم بالن گذاشتن.امروز رفتم بالن در اوردم و دکتر گفته دیگدچسبندگی برطرف شه اندمتر رشد می کنه ولی اگر چسبندگی برگشت دیگ هیچ دیگ عمل نمی شه بیشتر سه بار هیسترو نمی کنن.و بیخیال رحم شو خلاصه باید سه ماه دارو بخورم و اخر شهریور برم برای نتیجه عمل.خلاصه اینک برام دعا کنید .اتی جون برام دعا کن موقع زایمان برام دعا کن ترخدا.

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
جدي؟؟؟ ببخشيد اون مايع حاجب رو با چي تزريق ميكنن؟؟؟ اخ دهانه رحم كه هميشه باز نيس به زور باز ميكن ...

خخخخ عزیز دلم به این چیزا فک نکن باور کن چیزی نیست 

اوناییم که میگن درد شدید داشتن و این حرفا به نظر من یا آستانه تحملشون خیلی پایینه 

یا اینکه لوله هاشون گرفتگی داشته یه کوچولو دردشون اومده 

منو انقد ترسونده بودن که با حالت بغض رفتم داخل بعد که دراز کشیدم یهو بلند شدم گفتم ببخشید من پشیمون شدم که یهو خانم دکتر بهم خندید😂😂😂و گفت چیزی نیست و زودی هم تموم میشه 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرفتم پاپ اسمير جدي درد نداره؟؟

منم ترسونده بودن از عکس رنگی

دوسال بخاطرش درمانو ول کردم چون هربار دکتر میرفتم میگفت الان توی مرحله ای هستی که حتما باید عکس رنگی هم ببینیم تا ادامه بدیم!

فک کن دوسااال

وقتی دل زدم به دریا و انجام دادم تو دلم هم به خودم خندیدم هم اونا که ترسوندنم رو فحش دادم😁😁😕 حالا فحش که نبود یه بد و بیراه ساده :))

ولی میگن اونا که لوله شون چسبندگی و اینا داره کمی بیشتر درد متوحه میشن

من اصلا سختم نبود

اما بعدش تا دوساعت درد پریودی داشتم و لک بینی

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
تو بارداری یه کم بالا میره گلبول سفید اما شما بازم با دکترت مشورت کن

سلام لاله جونم . من آمپولام گونال و النوا و پیورگان و منوپور و مریونال و ستروتاید بودش ک امروز رفتم برا دستور دارویی و گفتش ک فعلا اینا نیاز نداری و فقط روزی صد واحد گونال بزن تا روز هفتم پریود بعد بیا ک ببینم چ میشه . ب نظرت من چکار کنم هر چ خواهشش کردم ک ی آمپول دیگه بهم بده ولی برام ندادش . نظر شما چیه ؟ مگه ن گونال فقط تعداد بالا میبره و ب کیفیت باید منوپور یا مریونال تزریق کنم چکار کنم نظرتون چیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من اگه جات بودم مكمل رو خودم ميگرفتم ميخوردم  مگه ميشه نياز نباشه  ؟اگه اضافه وزن نداري ب ...

الهی آمین عزیزم 

من اضافه وزن دارم 😓😓😓😓البته سنی ندارم ۲۱ سالمه 

واقعا سر خود مکمل بخورم ضرر نداره ؟؟؟

آخه اصلا خودمم موندم چیکار کنم یه بار رفتیم مکمل بگیریم از دارو خونه بهمون نداد گف طبق حرف دکتر برین جلو نمیدونم چنین میشه و چنان 

یه بار رفتم دکتر آزمایش های ایمنی انعقادی بنویسه اصلا نمیدونست چی به چیه از رو نوشته هم نمیتونست بنویسه این سری هم بردم پیش متخصص زنان و نازایی برام بنویسه انعقادی و غلظت خونو نوشت ایمنی رو ننوشت گف اصلا اینا لازم نیست و این حرفا 

الان یه مدته هی میخوایم بریم آزمایش یه چیزی پیش میاد و نمیشه 

من الان دارم ال دی میخورم ۱۲ تاش مونده تموم که بشه باید منتظر پریودی باشم که برم سونو 

البته قبلش یه آزمایش ویتامین دی هم دارم 

سری پیش هایپر شده بودم عزیزم 

ببخشید پستم طولانی شد 😁

خداجونم شکرت       
دیروز اونجا بودم حالا امروز نوبت خانواده همسرمه ...ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردی😘

بهار تورو سرجدت خواهر اول ببین کسی سرخکی سرخچه ای آبله ای حسبه ای چیزی نداشته باشه نه خودتو نگران کن نه مارو دق مرگ کن خخخخخ.الهی همیشه شاد باشی مامانتو شوکه کردیا بلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی هانا جون ...آره والا بمیلم واسه بچم با این مامان استرسیش 😐الان بهش گفتم مامان تو ب رشد خودت اد ...

بهار چرا تیکر نمیذاری الان دقیقا من از کجا بدونم تا چند وقت دیگه قراره روی ماه دردونتو ببینم؟آخه به من چه تو از تیکر بدت میاد    

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم به نظرم تا تخمدانات به سایز نرمال برنگشتن رژیمتو رعایت کن اما بازم لاله حون بیاد بهتر میتونه ک ...

عزیزم من دیگه درد شکم و تخمدان حس نمیکنم یعنی وضعیت تخمدانم نرمال شده؟بازم دوغ بخورم اوووغ اییییییییش   

اخ حتما ميگيره كلي دردسر و هزينه داره برامون خدا كنه بگيره

همه چی دست خداست من چهاردهمین انتقالمو تا 2هفته دیگه تقریبا باید انجام بدم برا یکی بار اول میگیره برا یکی هم مثل من...

جايي نيس كه بيهوش كنن؟؟ اصن سردرگمم دكترام خوب راهنمايي نميكنن همشونم فقط به خاطر جيب خودشون دارن ...

اگر تهرانی مرکز ابن سینا با بیهوشی انجام میده عکس رنگی رو

دوستان عزیزم سلام وقتتون به خیر یه سوال شماها همراه با میکرو، تعیین جنسیت هم انجام دادین؟

سلام عزیزم نه بابا من فقط بچه ی سالم میخوام اصلا هم برام جنسیتش مهم نیست فقط ی جفت نینی سالم همین

سلام.خوبی عزیزم .دخملدمون خوبه .اتی جون مرسی تو فکرم بودی .نمی دونی چقدر خوشحال شدم این تیکر بالات د ...

خوبی عزیزم ایشالا نتیجه بگیری بخدا خیلی به فکرت بودم خیالت راحت وقت زایمان حتما به یادت هستم فدات

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
جايي نيس كه بيهوش كنن؟؟ اصن سردرگمم دكترام خوب راهنمايي نميكنن همشونم فقط به خاطر جيب خودشون دارن ...

ابن سينا با بيهوشيه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!