2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
همه جا همين جدول هست كه عكسشو گذاشتم من با اسن حساب ميكردم و طبق تاريخ پريودي و روز مثبت شدن آزمايش ...

پرپر جون اگه 25 هفته و 5 روز هستی یا انی حدودا 6 تموم میشه میری 7

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگر مرکز ناباروری از ندادین اول تو مرکز تکرار کنین تا قابل اعتماد باشه اگر تو مرکز دادین ، تحرک گری ...

از عكس رنگي ميترسمممم

ميخوام جايي باشه كه بيهوش شم 

تحرك گريد ب 25هس

بله جاي مطمئني بوده عزيزم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میکرو

اخ حتما ميگيره

كلي دردسر و هزينه داره برامون

خدا كنه بگيره

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
چرعلت بالا بودن ال اچ چیه؟ گونال اف و اون یکی یادم نی فک کنم منیوپیر یه چی تواین مایه ها بود و سترو ...

علت نداره عدم تعادل هورمونیه دیگه
اصولا تو شرایط شما اول مقدار دوز بالاتری از داروهایی مثل گونال میدن که ال اچ ندارن
بعدا روزای اخر منوپیور و داروهای مشابه اضافه میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جونم خیلی ترسیدم 😞بچه بودم گرفتم...میخواستم امروز برم پیش ی متخصص زنان باهاش مشورت کنم ولی پشبم ...

پیش یه متخصص برو خیالت جمع بشه
درسته که ممکنه خیلی از روند میکرو ندونن
اما الان که بارداری و قلب هم دیدی دیگه مثل باردار معمولی هستی و هر دارویی که همه ی بارداری نمیتونن بخورن شما هم نمیتونی
برو دکتر لازمه یه توضیحاتی بده

لاله جون بیست تا فولی داشته ظاهرا جالبه حواسشم نیست احتمالا داره عوارض هایپری بیاد سراغش...... اما ...

اما از این دکترا
هیچی هم نمیگن مواظب باش و رژیم هایپری رو رعایت کن!!

ناشتایی نمیخواد امپولاتم بزن چرا نزنی با انرژی مثبت برو نزنی یعنی نا امیدی

مرسی لاله جون💓💟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
١٢ آيتم بود ك همه رو گذاشتم  الان ميزارم اما بدون رنج آزمايشگاه  ببين كدوم رو نديدي  ...

اینا نرمالن به حز سایتو مگال
که نمیشه بدون ای جی ام نظر داد
مایکوپلاس و توکسو پلاسما هم فک کنم لب مرز هستن

لاله جون این اپلیکیشنه ظاهرا رو هر گزینه کلیک میکنه رنجش میاد برا همین جدا جدا عکس فرستاده تا رنجاشو ...

اخه جدا جدا نیست
هر ص چند تاست

زنگ زدم ب اورژانس😁گفت اگه واکسن زدی و قبلا گرفتی احتمال سرایتش خیلی کمه با توجه ب اینکه میگین اون ب ...

عزیزم حالا که تماس گرفتی و جواب هم دادن یه چیزی بگم
فقط لطفا استرس نگیری ها
ببین شما واکسن رو زدی اما بهتره یه بار ازمایش هم بدی ببینی ایمن هستی یانه
چون در بزرگسالی حتی اونایی که ابله گرفتن هم میتونن زونا بگیرن که ویروسش همون ویروس ابله هست
لزفا نگران نشو و استرس نگیر
چون میگی واکسن هم زدم و زخم های اون بچه هم خوب شده بود

اما بهتره بازم با متخصص مشورت کنی اگه لازمه یه از بدی

بازم میگم شما هم گرفتی هم واکسن زدی
اونایی که یه بار گرفتن ممکنه زونا بگیرن اما اونایی که هم ابله گرفتن هم واکسن زدن احتمالش تقریبا صفر میشه

من رویان میرم اونجا تیمی کار میکنن  الان یه ماه از سقطم گذشته دارم یه دوره ال دی میخورم تا کیس ...

ان شاءالله همه چي ب خوبي برات پيش بره و اينبار حتما مادر بشي 

شوهر شما هم حتما بايد تسه بشه درسته ؟ 

چيز ديگه اي نگفتن ب شوهرت غير از داروها ؟؟

من پيش دكتر صاحب كشاف ميرم 

والا بعد از هيسترو ٨ روز خونريزي داشتم 

تماس گرفتم مركز گفتن اين پريوديت حساب ميشه و ٢٠ روز ديگه پريود ميشي 

ك من درست ٥ روز بعد از خونريزي و سر موعدم پريود شدم ك كلا ٤ روز شد و فقط يك روز خونريزي داشتم و بقيه از لك كمي بيشتر بود اما همش تيره 

و امروز رفتم حموم 

ب نظر خودم هنوز بدنم درست ب روال قبل برنگشته 

و از پريود بعديم بايد وارد سيكل بشم ان شاءالله 

حالا فردا بايد تماس بگيرم

خودمم مكمل ميخورم 

پودرپروكسيد - مولتي پرينتال - امگا ٣  

شوهرم مكملاش رو ميخوره 

ك پودر پروكسيد روزي دوبار 

ويتامين اي سه روز درميان چون مشكل كبد چرب داره و برا اونم دارو ميخوره 

قرص فرتيل پلاس 

امگا ٣ 

كمپرس يخ ميزاره 

تغذيه هم كم و بيش رعايت ميكنه 

اما متاسفانه براي ما چون تو منطقه ي گرمسير هستيم خيلي بده 

كار شوهرم هم همش نشستن پشت ماشينه 

همين خيلي ناراحتم ميكنه 😔

ان شاءالله خدا خودش كمكمون كنه 

لاله جان سلام. من قبلا خیلی ازتون سوال کردم و خیلی کمکم کردین. اگر یادتون باشه هایپر شده بودم و .. ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که بهتری
تغییر شرایط پریود کلا عادیه بعد از میکرو و انتقال و ...
فعلا به رژیمت ادامه بده
چون وسط سیکل اگه تخمک گ داشته باشی و چون هورمون استرادیول میره بالا بازم ممکنه برگشت کنه
حالا نه به سفت و سختی قبل اما سفید تخم مرغ رو بخور روزی دو تا
مایعات هم فراوون بخور خم و راست هم نشو

لاله جان سلام. من قبلا خیلی ازتون سوال کردم و خیلی کمکم کردین. اگر یادتون باشه هایپر شده بودم و .. ...

در مورد قرص جلوگیری هم اصولا دیدم میدن
حالا شاید یادشون رفته
اگه قبلا سوال نکردی میتونی زنگ بزنی بپرسی خیالت جمع بشه

سلام دوستای گلم. من امروز نتیجه آز خونم گرفتم و دکترم عصر نیست گلبول سفید خونم ۱۱۵۰۰ هست یعنی ۱۵۰۰ ت ...

تو بارداری یه کم بالا میره گلبول سفید
اما شما بازم با دکترت مشورت کن