2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اگه قبلا گرفتی که دیگه نمیگیری گفتی به مامانت حالا

نادی جون خیلی میترسم ...شانس منو میبینی توروخدا😭آره بهشون گفتم اصلا باورشون نمیشد هنگ کرده بودن مامانم میگفت مگه میشه تو ب من نگی ک حامله ای...ولی همش فکرم درگیر آبله مرغونه😭سرچ کردم وای چقدم خطرناکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من روز ۱۰ انتقال جنینم. هیچ علائمی ندارم.فقط یکم درد خفیف زیر شکم.و یکمم سینه هام سفت ...

دوستون ندالم جوابم رو نمیدید😢

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یه چیزایی که میخورم بیشتر میوه و تنقلات ممنون عزیزم ان شاء ا... دعای پسر من گیرا باشه عزیزم اگه ...

فکر نکنم من شانس داشته باشم عادی و طبیعی باردار بشم ...

ولی بازم توکلم بخداس .

بی بی چک زدم صبح منفی شد 

مرسی عزیزم که انرژی مثبت میدی 😘😘

ممنونم عزیزم به نظرتون فردا برم دکتر زنان که مشخص بشه علت چیه ؟ مثلا سونو بدم ببینم کیست هست یا نه ...

روز دوم سوم پریود برین بهتره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما کیا فمولایف بجای پرولوتون استفاده کردن ؟ من انقباضاتم زیاد شده به نظرتون چکار کنم برم بیمارستا ...

من چهارتا پرولوتون خارجي زدم ولي ازين هفته بايد ايراني بزنم چون گويا خارجيش نيست، قبلا يادمه آنا جون گفتش بارداري قبلي ايراني ميزد فكررر كنمممم

سلام 😢 من پانکچر شدم اگه یادتون بیاد هفته ی پیش یکشنبه عملم بود اولین بارمم بود خیلی استرس دا ...

عزیزم خیلی متاسفم
درکت میکنم حسابی
اما به هر حال چاره چیه
حالا شما حساب کن من دو سال قبل 21 دونه تخمک داشتم هایپر شدم بستری شدم تا پای مرگ رفتم اما جنین هام به خاطر دی اف ای بالای همسرم بی کیفیت بودن ، بیشترش رو ریختن دور . واقعا سخت بود
برای همین درکت میکنم

عزیزم دکتر شما اشتباه کرد به معنای واقعی!!
دکتر من وقتی کسی وزنش بالاست به هیچ وجه وارد سیکل نمیکنه میگه برو وزن کم کن بعد بیا
فقط یه سری مکمل و تقویت کننده میده تا کیفیت تخمک هاش بهتر بشه
دگتر قبلش باید میگفت این مساله رو به شما

در ضمن فک کنم شما عدد ذخیره ات هم یا بسیار پایینه یا بسیار بالا که تخمک فقط دو تا داشتی
چنده عدد ذخیره ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا صدامو.نمیشنوه دیگ  چه قدر التماسش کردم چه قدر باهاش حرف زدم من ادم بد ولی چرا دعای مامانمو ...

عزیزم تو پیام قبلی گفتین دو تا تخمک که!!
20 تا تخمک یا 20 تا فولی؟
ممکنه بقیه اش پوچ بودن

آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

فدات شم نگران نباش
قبلا گرفتی دیگه
واکسن هم زدی
من چی باید بگم که نه ابله گرفتم نه سرخجه نه سرخک :))

هیچی نمیشه اما برای اینکه خیالت راحت بشه یه سر بیمارستان برو

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟ تورو خدا بدجوري سردرگمم همسرم تعداد اسپرمش ٥٥ و مورفولوژي ٣٠ و م ...

اگر مرکز ناباروری از ندادین اول تو مرکز تکرار کنین تا قابل اعتماد باشه
اگر تو مرکز دادین ، تحرک گرید ب چنده؟
اگر بالاست میتونین به ای یو ای هم امید داشته باشه
نه اینکه طبیعی اصلا امیدی نباشه ها

عکس رنگی هم حتما بگیرین و از باز بودن لوله ها مطمئن باشین

عزیزم خیلی متاسفم درکت میکنم حسابی اما به هر حال چاره چیه حالا شما حساب کن من دو سال قبل 21 دونه ...

ذخیرم نه هست که دکترم.گف نرمالش بین دوتا چهاره مال من چون پلی کیستیکم نه شده وزنمم زیاد نیس یعنی اونقدرا چاق نیستم بخاطر پلی کیستیک بودنم گف کم کن گف پلی کیستیکا کم که میشن خیلی کیفیت تخمکاشون میاد بالا 

من اصلا امیدمو.از دست دادم تو خونه خودمو حبس کردم هیجا نمیخام برم یه خانمه با من بود از اون هیجده تا تخمک.کشیدن گفتن چهارشنبه ی همون هفته بره انتقال درحالی که اون سی و شش سالش بو د من بیست شش سالمه اما هیچی نداشتم 😔

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
راستي خانما مگه اون جدولي كه هفته ها و ماههاي بارداري رو نوشته دقيق نيست ؟؟ از رو اون حساب ميكنن همه ...

پرپر جون هر 4 هفته و دو روز میشه یک ماه کامل
مثا 8 هفته و 4 روز میشه پایان دوماه
همین جوری حساب کن

حالا پایان 5 ماه میشه 21 هفته و 3 روز
پایان 6 ماه میشه 25 هفته و 5 روز

لاله جان گرید آندونتر یعنی چی و باید چی کار کنم که آ بشه پس چرا دکتر دارویی براش نداده؟ با این اوض ...

ما کاری نمیتونیم انجام بدیم برای بهتر شدنش
گرید اندومتر بر اساس ظاهرش تعیین میشه
تری لاین بودنش، هموژن بودنش
یکدست بودن ضخامت همه جای اندومتر و ....