2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

عزيز دلم نترس يكبار گرفتي ديگه نميگيري گلم ب خودت استرس نده 😘

خالا ميخواي خيالت راحت شه صبح برو

خانوما ميشه منم راهنمايي كنين؟؟ تورو خدا بدجوري سردرگمم همسرم تعداد اسپرمش ٥٥ و مورفولوژي ٣٠ و م ...

دكترت چ پيشنهادي داده  

آنا و لاله جان تجربيات زيادي دارن ميان و راهنمايي ميكنند 

اينقدر ب خودت از الان استرس وارد نكن عزيزم 

آروم آروم هر راهي باشه شروع ميكني ان شاءالله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا شکرت😙
آنا جون لاله جون بچه ها 😭😭😭😭من امشب خونه مامانم اینا رفتم و دختر برادرم ک ۸ سالشه ده روز پیش آبل ...

اگه قبلا گرفتی که دیگه نمیگیری گفتی به مامانت حالا

خدایا شکرت😙
اينا هم منتظرن يه چيزي بشه حركتشونو كم كنن ما رو بذارن سركار 😬

پرپر جون عزیز هفته چندمی ؟ چرا نگرانی حرکاتش کم شده ؟ اصلا نگران نباش همینکه حرکاتش رو حس میکنی کافیه . منم اول خیلی زیاد بود بچه که بزرگتر میشه فاصله و دفعات حرکتش کم میشه من حتی یه سری از ترسم رفتم سونو که خداروشکر مشکلی نبود . من حتی به دکتر گفتم گاهی ۲.۳ ساعت حرکت نداره گفت هیچ مشکلی نیست . تو هم نگران نباش . کی وقت دکتر داری؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
پرپر جون عزیز هفته چندمی ؟ چرا نگرانی حرکاتش کم شده ؟ اصلا نگران نباش همینکه حرکاتش رو حس میکنی کافی ...

عزيزم من ٢٥ هفته هستم، شنبه آينده به اميد خدا آزمايشاي ٧ ماهگي رو قرار بود بدم و با جوابش برم دكتر يه بررسي هم بكنه ، از هفته ٢٠ كه حركتو حس ميكنم كلا خيلي آروم بود الانم همينطور ولي كلا يه روزايي بيشتره يه روزايي كمتر،  نميدونم نرمالش چقدره ولي به قول دكتر و اينكه شما گفتي فعلا همينكه روزانه حس ميكنم كافيه گويا، در ضمن جفتم قدامي هست

راستي خانما مگه اون جدولي كه هفته ها و ماههاي بارداري رو نوشته دقيق نيست ؟؟ از رو اون حساب ميكنن همه ديگه؟ خب مثلا نوشته ٢٥ هفته و ٥ روز ماه ششم تمام ميشه و يعني وارد ٧ ماه ميشي درسته ؟ پس چرا تقويم بارداري سايت فرزند ٢٥ هفته و چند روز رو مينويسه ٥ ماه ؟ از اول همينجوري اختلاف بينشون بود كدوم درسته ؟

چرا داره اما مقدار فوليك اسيدش كم هستش 200 mcg  برا همين فوليك يك ميلي رو ميخوردم  اما ا ...

ولی من دیگه همه رو قطع کردم فقط پروکسید میخورم بنظرتون اشکالی نداره ممنون عزیزززم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ضخامتت کمه تقریبا باید 8 باشه حد اقل که 6 و خورده ای هست گرید اندومتر هم ب هست که باید آ و تری لای ...

لاله جان گرید آندونتر یعنی چی و باید چی کار کنم که آ بشه

پس چرا دکتر دارویی براش نداده؟

با این اوضاع میکرو موفقی خواهم داشت؟

تو همین هفته ی قبل اومد و از خودش خبر داد متاسفانه دچار چسبندگی شده رحمش و فک کنم با دکتر آصف جاه ع ...

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی . دکتر واسم پرولوتون نوشته ولی داروخانه فمولایف داده که فک کنم ایرانیه . من تا حالا دوتا پرولوتون و دوتا فمولایف زدم تو این مدت این دو هفته با فمولایف انقباض دارم میگم به نظرت برم خارجیش رو بگیرم بهتره ؟؟

خانما کیا فمولایف بجای پرولوتون استفاده کردن ؟ من انقباضاتم زیاد شده به نظرتون چکار کنم برم بیمارستان نمیدونم چکار کنم گریهههههههه دیروز مطب دکتر بودم گفت امپولات رو بزن استراحت کن