2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

عزیرم من شک نداشتم خوش خبری و چون میدونستم دیر وقت خبر خوشگله رو میدی فقط دنبال پستهای آخر وقت بودم......

عزیز دلم خیلی خیلی خیلی واست خوشحالم.....

ایشالله علوس یا دوماد شدنشو ببینی البته قبلش شاهد موفقیتها و ترقیا و شادیای دیگش باشین با باباییش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مطمئنا داروهاتو طبق شرایطت خواهن داد.... خودشون چی برا کیستت تجویز کردن؟ عزیزم تغذیه رو از ک ...

من لولم بسته دکتر گفت ضخامت اندومتریوز نازک.ذخیره تخمدانمم کم.حالا چیکار کنم؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون رنجش براي فوليكولارفاز از ٣تا ١١ بوده براي فوليكولاز فاز دِيز از ٣تا ١٤،،،،،براي ميدسايكل ا ...

عزیزم شما تو فولیکولار فاز رفتین.....

ظاهرا متوسط بوده یعنی احتمالا ذخیره خوبی دارین حدودای ۲-۳-۴ اما انقدری بالا نیست که مشکل ساز باشه اما بازم میگم قطعیشو با تست amh میشه گفت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم من شک نداشتم خوش خبری و چون میدونستم دیر وقت خبر خوشگله رو میدی فقط دنبال پستهای آخر وقت بودم. ...

مرسی عزیز دلم 😍😘 خیلی تو این مدت کمکم کردی چه از اولش ک اصلا نمیدونستم ای وی اف اینا چیه و همچنین بعدش ک تا این لحظه راهنما و پاسخگوی با محبت سوالای من بودی خیلیییییییییی ازت ممنونم 😘البته من حالا حالا باهات کار دارم حالا سوالام از ی جنس دیگه شدن😁😍

من لوله سمت راستم بسته ذخیره تخودانمم کم و قبلا بخاطر مشکل عفونت شدید لاپارسکوپی شدم که دکترم گفت تو ...

عزیزمگفتم که باید ببینی گرمی برات خوبه یا نه.....

مثلا من طبعم خیلی سرد بود و از یه سال قبل شروع سیکل تا ماه سوم بارداریم عملا فقط گرمی خوردم......

اگه طبعت گرم باشه گرمی زیاد واست خوب نیست پس باید بدنتو بشناسی بعد!!!!!!

خب الان چیکار کنیم دکتر گفت یکماه اینو بخوره بیاد اگه راهنمایی ده ای دارید که زودتر کمکمون کنه لطفا ...

به نظرم میاد یه ماه کمه باز ببین اگه دکتر صلاح میدونه مکملاشو سه ماه استفاده کنه بعد برینتو سیکل.....

چجوری بفهمم طبعم چیه؟شما هم میکرو کردی؟باردار شدی؟شوهرت هم مشکل داره؟

عزیزم اگه میتونی با مطالعه مشخصات طبعهای متخلف نه که برو یه دکتر سنتی ویزیتت کنه و بگه طبعت چیه.....

عزیزم عملا داروهای اصلیت همون لتروزول و منوپیوره.... خوب داروهات دزشونو مشخص نکردی؟ چند واحد منوپی ...

لتروزول روزی سه تا

امپول منوپور روزی سه تا

فعلا تا شش روز این داروها رو داده تا برم سونو بشم بعدش

از دکتر طب سنتی یا اگه نمیتونی بری از سایت طبایع بگیر.

رفتم تو سایت طبایع اگه درست زده باشم همه رو جوابشم درست باشه طبعم گرمه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم لوله راستم بستست از کجا بفهمیم طبعمون گرم  یا سرد

عزیزم همونطور که به دوستمونم گفتم با مطالعه مشخصات طبعهای مختلف و مقایسه با خودت یا اگه نمیتونی نتیجه گیری کنی از دکتر طب سنتی کمک بگیر.....

من هر دو کارو انجام دادم.....

عزیزم خوب ممکنه علت سقطت به جنین مربوط نباشه..... ایمنی و انعقادی رو چک کردی؟ هیسترو داشتی که رحمت ...

قبلا چک کردن الان دوباره کلی ازمایش دادم که مجددا بررسی شه.هیستروسکوپی هم دادم چند بااار

انشااله که جواب بگیری عزیزم.شما ال دی میخوری؟یا داروهاتو شروع کردی؟چیا بهت دادن؟

من بدون ال دی دارم انجام میدم فعلا هم به من هم به شوهر مکمل داده

رفتم تو سایت طبایع اگه درست زده باشم همه رو جوابشم درست باشه طبعم گرمه 

خب پس گرمی زیاد نخور بیشتر چیزای با طبع معتدل و رو ب خنکی بخور

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آناجون من خيلي شوتم ميدونم اينجا وسط سوالاي مهم بچه ها ميپرم چيزاي چرت و پرت ميپرسم شايد، ولي باور ...

عزیز دلم این چه حرفیه؟

خوب اینجا واسه این کنار همیم که به هم کمک کنیم......

پس هر سوالی داری بپرس عزیزم.....

هر کی بتونه کمکت کنه شک نکن دریغ نمیکنه.....

عزیزم والا من لتروزول سالهای اولیه اقدام داشتم برا همین اصلا مارکش یادم نیست.....

به نظرم میاد یه ماه کمه باز ببین اگه دکتر صلاح میدونه مکملاشو سه ماه استفاده کنه بعد برینتو سیکل.... ...

ولی آنا جون مکملی که به ما داده ساشه پودر هر 60 تا که تو یکماه باید مصرف کنه 460هزار تومن پولشه فکر کنم خیلی قوی باشه 60تا من 60 تا شوهرم