2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
افسون عزیزم فدای دلت ک ب شوره افتاده بود😁😍 پاییز عزیزم مامانی طاهای گل و مرجان گلم ممنونم ازتون 😍 ...

بهار عزیزم تبریک میگم بخدا خیلی نگرانت شدم همش منتظر خبرت بودم انشالله ک قلبش همیشه خوشگل برا تو و باباییش بتپه گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بله گلم  استردایولای 2میلی رو از کی شروع کردی ؟ بااستروژنت شروع شد یا بعدا اضاف شد ؟

از اول سیکلم داشتم ک ب مراتب بیشتر شد و بعد از مثبت شدن کمتر شد دیشب هم ی دونه باز کمتر شد در نهایت الان ۳ تا استرادیول میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت نیوای خوشگلم کی بشه من نگران تو بشم😍 الان ندا اومد گفت بزودی بزودی😁🙏

منم بزودی بزودی😍😍😍

بهار جونم خیلی مهربون و خوش قلبی عزیزم خوش بحال نی نیت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم.ولی من فکر میکنم با تعدادی که همسرتون داشته  بارداری صورت گرفته ولی با تعداد کم و مورفولو ...

عزیزم درسته تعداد مهمه تو بارداری طبیعی و شانس رو بالا میبره اما وقتی مورفو پایین باشه اسپرمهای مشکل دار خودشون میشن سنگ پای اسپرمهای سالم......

پس هر چه تعداد سنگها پایینتر باشه یه اسپرم سالم مانع کمتری برا رسیدن به هدف داره.....

تو ترافیک رو فرض کن یه راننده خوب چه قدر شانس داره تو ترافیک سنگین یه مشت ماشین درب و داغون به قرار ملاقاتش سر موعد برسه؟

همین شرایط رو با یه ترافیک رون مقایسه کن!!!!!!

پس ترافیک داریم تا ترافیک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آمپول بتا سه تا رو تو یه سرنگ بزنم یا دوتاش تو یکی اون یه دونه جدا اشکال نداره ؟؟ یعنی دارم ...

عزیزم والا برا من ۶ تا داده بود سه تا یه روز تو یه سرنگ زدم سه تاشم دقیقا فرداش یعنی ۲۴ ساعت بعد تو یه سرنگ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهدکودک رو خوب اومدی آنا جون خخخخخ.امیدوارم اولین انتقالم بگیره چون واقعا دیگه طاقت ندارم.هایپر نشدم ...

ثمین جون سلام عزیزم ..دختر من گفتم انتقال دادی و الان نیمی از مامان شدنتو گذروندی😁😘...عزیزم خیلی خوشحالم ک جنینای خوب برات تشکیل شده دکترت حرف خوبی زد این دفعه بلاست انتقال بده ...مطمعن باش این دفعه حتما مامانی 😍

منم لوله راستم بسته.😆 اگه طبعت سرده گرمی بخور خرما و عسل و گردو و شیره انگور و ارده و گوشت گوسفندی ...

چجوری بفهمم طبعم چیه؟شما هم میکرو کردی؟باردار شدی؟شوهرت هم مشکل داره؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
از دربادل خبری نشد؟یواش یواش دلشوره گرفتم

عزیزم مطمئنا خوش خبره به هر حال الان (اون تایمی که دوستان پیگیر بودن) که باید مطب باشه با هنوز شاید نوبتش نشده.....

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

تبریک میگم بهار جون انشاالله تا آخرش براتون خوب پیش بره با خبرای خوش واسه ما هم دعا کن این لحظه های شیرینو با سلامتی ببینیم😍😍🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان ، آنا جونم ، لاله عزیز منو دیشب بستری کردن بخاطر ast بالا، باید چیکار کنم؟ چه چیزای باید ...

عزیزم والا تجربه ای تو این زمینه ندارم.....

اما نگران نباش مهم اینه تحت مراقبتی عزیزم.....

ایشالله به سلامتی ابن دورانم رد میکنین.....

منم لوله راستم بسته.😆 اگه طبعت سرده گرمی بخور خرما و عسل و گردو و شیره انگور و ارده و گوشت گوسفندی ...

منم لوله راستم بستست از کجا بفهمیم طبعمون گرم  یا سرد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏