2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
موروفولوژیش 6 درصده تحرکش aصفره ولی دکتر گفته واسه میکرو خوبه نیازی به تحرک نداره فقط چون dfiنزدیک م ...

عزیزم مکمل برا همسرت اگه بخوایی اثر کنه و پولتونو دور نریزین سه ماه وقت نیازه!!!!!

چون نمونه ای که امروز میگیرین آغاز خط تولیدش تقریبا مال سه ماه پیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لتروزول  آمپول منوپور اسید فولیک ازیترومایسین اینا فقط مال یه هفته س مقدار داروش خیلی زیاد ...

عزیزم عملا داروهای اصلیت همون لتروزول و منوپیوره....

خوب داروهات دزشونو مشخص نکردی؟

چند واحد منوپیور داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بنظرم از لحاظ تغذیه خودتو تقویت کن و ویتامین ای و دی مصرف کن فعلا تا وقتی دکتر بهت مکمل میده.ش ...

من لوله سمت راستم بسته ذخیره تخودانمم کم و قبلا بخاطر مشکل عفونت شدید لاپارسکوپی شدم که دکترم گفت توی رحمت فقط چرک و خون بود و خدا بهت رحم کرده.گرمی هم بخورم؟ دکتر چه مکملی میده؟همون تحریک تخمدان 

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
عزیزم مکمل برا همسرت اگه بخوایی اثر کنه و پولتونو دور نریزین سه ماه وقت نیازه!!!!! چون نمونه ای که ...

خب الان چیکار کنیم دکتر گفت یکماه اینو بخوره بیاد اگه راهنمایی ده ای دارید که زودتر کمکمون کنه لطفا بگید ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

مباركه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي مباركه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹به اندازه همه ي عالم مباااااااارررركه🌹🌹🌹🌹انشالله صدو بيست سال برات بتپه اون قلب قشنگ و ناز و مهربون🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌹🌺من تازه واردم نميدونم شما موردتون چي بوده و چه مدت منتظر بودين و چن سالتونه،كدوم مركز رفتين؟

...

افسون عزیزم فدای دلت ک ب شوره افتاده بود😁😍 پاییز عزیزم مامانی طاهای گل و مرجان گلم ممنونم ازتون 😍ایشالا بزودی زود شماها بیاین و این لحظات قشنگو برای ما تعریف کنید و ما هم کلی ذوق کنیم🙏

عزیزم مکمل برا همسرت اگه بخوایی اثر کنه و پولتونو دور نریزین سه ماه وقت نیازه!!!!! چون نمونه ای که ...

شوهرم یبار قبل ماه رمضون آزمایش داد که چون دکتر براش dfiننوشته بود دوباره اینماه براش کلی  نوشت انجام داد که جوابش این شد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چکار کنم انقباضام خیلی زیاده یعنی تو ساعت بالای ۷ باره . ایزوپرین هم نداد گفت قندم بالاست . فقط امپو ...

عزیرم خودتو نگران نکن......

مهم اینه هر وقت وروجکت تصمیم داشته باشه مباد قدمشم سر چشم.....

پس با استرس انقاباضاتو بیشتر نکن سعی کن آرامشتو حفظ کنی.....

من لوله سمت راستم بسته ذخیره تخودانمم کم و قبلا بخاطر مشکل عفونت شدید لاپارسکوپی شدم که دکترم گفت تو ...

منم لوله راستم بسته.😆

اگه طبعت سرده گرمی بخور خرما و عسل و گردو و شیره انگور و ارده و گوشت گوسفندی و...اینا مقوین .مکمل قرص تقویتی هست ک همراه داروی تحریک تخمدان بهت میده.مثل کیوتن و اووبوست و پروفرتیل و اینا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مباركه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي مباركه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹به اندازه همه ي عالم مباااااااارررركه🌹🌹🌹🌹انش ...

ممنونم عزیزم ایشالا بزودی زود برای خودت 🙏😍من ۳۲ سالمه ۶ سال منتظر بودم مشکل ایمنی انعقادی داشتم دکترم طرازی بود

مشکل من همینه تو میکرویی که انجام دادیم هفت تا جنین تشکیل شد که همشون به قول جنین شناس رویان خوب بود ...

عزیزم خوب ممکنه علت سقطت به جنین مربوط نباشه.....

ایمنی و انعقادی رو چک کردی؟

هیسترو داشتی که رحمت چک بشه؟