2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
عزیزم مطمئنا خوش خبره به هر حال الان (اون تایمی که دوستان پیگیر بودن) که باید مطب باشه با هنوز شاید ...

آناجون من خيلي شوتم ميدونم اينجا وسط سوالاي مهم بچه ها ميپرم چيزاي چرت و پرت ميپرسم شايد،

ولي باور كنين گيج و منگ و سردرگمم و مجبورم كه بپرسم،شرمندم،، لترزول چه ماركي بهتره؟🙈

...
سلام دوستان دکتر خوب که خصوصی باشه تو تهران کیو سراغ دارین؟برا یه دوستم میخوام.میخواد  ivf کنه

والا دکتر خوب که چند هستن.....

من خودم با ط ر ا ز ی تجربه دارم و تا حد زیادیم قبولش دارم.....

اما به هر حال دکترا خدا نیستن مهم اینه بتونی به دکتر اعتماد کنی و آرامش بهت بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم میخوای میکرو کنی بخاطر لوله بسته(مثل من)؟

آره هم بخاطر لوله بسته هم بخاطر تنبلی تخمدان هم بخاطر بی تحرکی اسپرم شوهرم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چجوری بفهمم طبعم چیه؟شما هم میکرو کردی؟باردار شدی؟شوهرت هم مشکل داره؟

من مشکل از خودمه البته فعلا کامل بررسی نکردیم.ن میکرو نکردم.طبعتو از سایت میتونی بفهمی یا اگه میتونی برو دکتر طب سنتی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم لوله راستم بستست از کجا بفهمیم طبعمون گرم  یا سرد

از دکتر طب سنتی یا اگه نمیتونی بری از سایت طبایع بگیر.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانوما تورو خدا کمک کنید.من رفتم توی سیکل میکرو ولی دیروز رفتم سونو کیست داشتم باید ال دی بخورم ...

عزیزم مطمئنا داروهاتو طبق شرایطت خواهن داد....

خودشون چی برا کیستت تجویز کردن؟

عزیزم تغذیه رو از کسی تقلید نکن به جاش ببین طبعت چه طوره؟

شرایطت چیه طبق اون تغذیه رو تنظیم کن.....

یکی ممکنه یه چیزی براش خوب باشه برا یکی دیگه برعکس بد باشه.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم ایشالا بزودی زود برای خودت 🙏😍من ۳۲ سالمه ۶ سال منتظر بودم مشکل ایمنی انعقادی داشتم دک ...

خدارو هزاااران بار شكر به خاطر اون تالاپ تولوب قلب كوچولويي كه توي وجودت شنيدي🌹🌺🌹🌺🌺🌹🌹🌹🍀🍀🌹🍀🍀🌹🌺🌹🌺🌹🌸💐💐🌹🌺

...
سلام دوستان جواب انتقال من منفی شد

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم ..انتقال اولت بود؟ توکل ب خدا داشته باش و دست از تلاش بر ندار شک نکن ک خدا ماهارو خیلی دوست داره و حتما معجزه اش را نشونت میده 🙏 

عزیزم مطمئنا داروهاتو طبق شرایطت خواهن داد.... خودشون چی برا کیستت تجویز کردن؟ عزیزم تغذیه رو از ک ...

برای کیستم ال دی دان گفتن بخور پری اومد بیا.برای ظبعم برم سایت

خدایا همیشه محافظ پسرم باش