2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
آنا جون و دوستان ببخشید ک من امروز استرسی بودم و هی اینجا از استرسام گفتم بزارید پای درد و دل کردن😍

فدات بشم فردا جبران میکنی جیگر طلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم استراحت کن اگه تا چند روز رفع بشه یعنی مال لانه گزینیه.....

آنا جون تو رو خدا بهم بگو برای شما تا چند روز بپد؟ اگه تا می قطع بشه باید بفهمم برای لانه گزینی بوده؟

بو ئه ز بو ته نه چی بیمه متکه ی گازنده و لوما
عزیزم والا دکتری که من پیشش این سری میکرو کردم معتقد بود ال دی شانس لانه گزینی تو انتقال فرش رو میار ...

خب الحمدلله همون ميكرو نتيجه داده، نه؟ پس احتمالا تشخيصش درست بوده

سيكل بدون ال دي رو چه جوري شروع ميكنن؟

كوتاه تره؟

...
وای خداااااا😭

عزیزم تو تکرار کردی
اون بنده خدا تکرار نکرده بود !!

به خودت نگیر لطفا
خودتو اذیت نکن
بذار نی نی به رشدش ادامه بده و فردا کلی برات بندری بزنه :))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام، ميتونم بپرسم چه قدر بالاس؟ و اينكه با دارو هيچ تغييري نميكنه؟

همیشه از رنج ازمایشگاه خیلی خیلی بالاتر بود.اصلا با هیچ دارویی تغییر هم نمیکرد.الان ۶ماهی میشه که ازمایش ندادم.

میشه ی کم واضح تری بگی🙂

میگم رشد بتات با اینکه مربوط به فاصله ی 48 ساعت نیست و بهتر بود 48 ساعت بعدش تکرار میکردی، اما اون قدر بیشتر هست برای 3 روز که قابل اعتماد باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان كسي نشنيده كه اين ماده حاجب عكس به رحم لطمه بزنه؟

نه عزیزم خیالت جمع
اما ترجیحا بهتره اون ماه اقدام نکنین
چون میتونه عامل بارداری پوچ بشه
ثابت شده نیستا
اما بارداری های غیر نرمال تو ماهی که عکس رنگی گرفته شده زیاد گزارش شده

عزیزم یک ماه از انتقالم گذشته از این درد هایی ک شما گفتی ی دردی بین شانه و گردنم هست..والا نت میزنم ...

اصلا سونو ندادی ؟ ایشالا که مال بارداریه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم چی خوردی؟ اگه کابرگولین خوردی برای خیلی ها جواب نمیده ها از دکتر بخواه برات داستینکس تجویز کن ...

درسته كابرگولين خوردم، فردا بهش ميگم، دكتر قبلي اينو داده ولي اين دكتر گفت بهتر بود داستنيكس ميخوردي،،، داستنيكس همون خارجيه كابرگولينه؟

...
سلام، ميتونم بپرسم چه قدر بالاس؟ و اينكه با دارو هيچ تغييري نميكنه؟

شما ازمایش  PRl after PEG رو هم دادید یا فقط پرولاکتین معمولی رو؟ .به دکتر غدد گفتم هر وقت ازمایش پرولاکتین می خوام بدم استرس شدید میگیرم گفت این ازمایش رو بده اندازه ی واقعی پرولاکتین رو نشون میده من هم دادم ولی بازهم بالا بود که گفت برو ام ارای

فعلا دکتر گفت تا 4 هفته دیگه صبر کن ببینیم کم میشه یا نه میخواست شیاف ایندومتاسین بده که گفتم حساسی ...

شما که مشکل قند نداری ؟ عزیزم‌ ایشالا که به حد نرمال میرسه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم مطمئنی تو تغذیت موردی نیست که بالا ببردش؟ مثلا من یادمه یه سال برا کم کاری تیروئیدم قرص میخور ...

موافقم، درسته، ولي نميدونم چه چيزهايي باعث بالا رفتنش ميشه،، فقط پياز سياه دونه و رازيانه رو ميدونم كه لب نميزنم، ولي چيزاي ديگه رو نميدونم متاسفانه

...