2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم سیکل آنتاگون بدون ال دی مثل سیکل ۱۵ روزه میمونه حالا مال یکی چند روز کمتر یا بیشتر میشه..... ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ام آر ای رو هم بدون تزریق و هم با تزریق انجام بدین

ممنون از توضيحات با حوصله تون دوست عزيز🌹

وقتي از تيروييد نباشه خب معلومه از توده س ديگه ام ار اي ضروريه؟؟ ميتونم بپرسم برا شما چه ميزان بالاتر از حداكثر رنج بود؟

...
والا چی بگم بعدا میگن به دکترا اعتماد کنین!! اگه لوله ات می ترکید میدونی چقدر خطرناک بود برات؟ خطر ...

آره عزیزم من چون اطلاعاتشو داشتم ازقبل زود فهمیدم که ممکنه خارج رحم بلشه بخاطر لکه بینی ودرد لگنم که گاهی اوقات داشتم واسه همین دکتر زود شک کرد که پیگیری کردم خداروشکر زود خطر رفع سد ممنون که به فکرمی عزیزم این یکی دکترم دکتر صدری تو رشت همه ازش تعریف می کنن سابقه کاری داره بهش اطمینان دارم انشاالله که با توکل به خدا پیشش نتیجه بگیرم برام دعا کن با دل مهربونت😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انا جون ،لاله جون من همیشه پرولاکتینم بالا هست چند دوره قرص کابرگولین خوردم هیچ تغییری نکرد دکتر گفت ...

عزیزم چند وقت داستینکس خوردی؟
خارجیش بود؟یا مشابه ایرانی بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون از توضيحات با حوصله تون دوست عزيز🌹 وقتي از تيروييد نباشه خب معلومه از توده س ديگه ام ار اي ض ...

ام آر ای برای تشخیص درست و اندازه توده است دوست عزیز. باید تو آزمایش هام ببینم چون چندجای مختلف آزمایش دادم و رنج هر آزمایشگاه متفاوته . در ضمن آزمایش پرولاکتین شرایط داره .. اول اینکه دو ساعت از زمان بیداریتون گذشته باشه و شب قبل از آزمایش نزدیکی نداشته باشین و سعی کنید شب قبلش بدون سوتین بخوابید . ببخشید که واضح صحبت کردم

اگه اشتباه نکنم ۶۹۹ تا بالاتر از رنج نرمالش بود که سریعا پزشک زنان برام نامه نوشت و منو فرستاد پیش یه دکتر غدد و اونم تا آزمایشم و دید گفت سریعا برو ام آر آی .

جوابشو گرفتم و نشستم ترجمه کردم و وقتی دیدم توده دارم یه سکته زدم 😂😂😂

فرداش رفتم پیش دکتر غدد که بهش نشون بدم جوابو تا دید سریع زنگ زد به منشیش که کسی نیاد تو اتاق .😁😁😂😂 منو همسرم منتظر خبرهای بد بودیم اما خیلی آرامش داد و گفت حتما با دارو رفع میشه چون زود متوجه شدیم و سایز توده هم کم بود .

😍😘مرسي، زنده باشين آناجون اين پرولاكتين دست از سر من برنميداره دليلشم خودم ميدونم به خاطر اضطرابم ...

سلام دوستان

یعنی با اسم پرولاکتین تمام تن و بدن من میلرزه

خیلی سرش عذاب کشیدم

عزیزم پرولاکتین اندازه گیریش باید دقیق باشه ازمایشگاه معتبر برو حتما که بلد باشن شرایطش رو برای ازمایش درست بگن بهت

و اینکه ناراحت نباش استرستو کم کن میاد پایین ان شاالله

من از ندونم کاری یه خانم مثلا دکتر پدرم درومد سر پرولاکتین

شاید سالها پیش میشد بارداری رو تجربه کنم و نشد بخاطرش 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آنا جون و دوستان ببخشید ک من امروز استرسی بودم و هی اینجا از استرسام گفتم بزارید پای درد و دل کردن😍

سلام عزیزم دوروز نبودم چند صفحه اخرو فقط مرور کردم

از خودت دور کن استرسو ان شاالله با دیدن قلبش کیف میکنی

هرچند منم قلبم داشت میومد تو دهنم خیلی سخت بود . یادم نمیاد اخرین باری که اینطوری استرس گرفتم تو عمرم کی بود ولی عجیب بود حالم

اما تو قوی باااش😍

تو سونوم دوتا کیسه اب دیده شد و زرده و همه چیشون تشکیل شده بود. فقط یدونه ش خیلی کوچیک بود گفت ممکنه رشد نکنه و از بین بره

هفته پنج بودم باید دو هفته دیگه برم واسه قلبش. یه استرس دیگه پیش رومه

عوضش تو همین روز راحت میشی

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

[QUOTE=64027389]عزیزم برا مام صفر شده بود با سه ماه درمان دارویی و رعایت تغذیه و بحث خنک نگه داشتن نتیجه گرفتیم..... ...[/QUOTE

خداروشکر عزیزدلم

ممنون میشم اسم و آدرس دکترتونو بهم بدید

شما هم آی وی اف کردید بعدسه ماه؟

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
سلام دوستان یعنی با اسم پرولاکتین تمام تن و بدن من میلرزه خیلی سرش عذاب کشیدم عزیزم پرولاکتین اند ...

واي مگه چيكار كرد دكتره؟ ميشه بگين حتما تجربه تون به درد همه ميخوره

...
اگه اشتباه نکنم ۶۹۹ تا بالاتر از رنج نرمالش بود که سریعا پزشک زنان برام نامه نوشت و منو فرستاد پیش ی ...

واي از اون سكته ناقصا كه نگو من بازم بزنم ديگه ميميرم انقد استرس كشيدم تواني برام نمونده

خداروشكر كه مورد حل شده و ختم ب خير شده، صدسال سلامت باشين انشالله🌹

...