2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
به من واسه میکرو سیکل آنتاگونیست داده خودم گفتم بدون ال دی میخوام قبول کرد نمی دونم چندروزست چطوری ش ...

عزیزم سیکل آنتاگون بدون ال دی مثل سیکل ۱۵ روزه میمونه حالا مال یکی چند روز کمتر یا بیشتر میشه.....

مثلا مال من ۱۲ و ۱۳ روزه بود.....

ممکنه برا یکی طولانی تر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون به نظرت میشه علائمی نداشته باشی ولی باردار شده باشی ؟ آخه ای وی اف قبليم یه چند باری انقباض ...

عزیزم خیلیا بدون علامت بودن.....

یکیش خودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مال شما که زیاد بالا نبوده وزنشم واسه هفته ۲۵ خوب بوده نگران نباش . 

عزیزم اگه منظورت آب دور جنینه میدونم ۱۳ زیاد نیست فقط اینکه نسبت به قبل بیشتر شده گفتم نه کنه به خاطر قندم قراره بالاترم بره.....

عزیزم آزهای تکمیلیو به عهده دکترا بذاریم کم کن بعد دو سه تا منفی و سقط مینویسن..... اگه زودتر بخوای ...

سلام اناي عزيز، اميدوارم حال خودتون و نيني تون و دلتون خوب باشه و سلامت باشين🌹

يه سوالي داشتم از خدمتتون

شما ميدونين پرولاكتين بالا مانع بارداري ميشه يا نه؟؟

...
عزیزم خیلیا بدون علامت بودن..... یکیش خودم.....

يعني حتي ورم جزئي انگشتاي دست يا نفخ خفيف روده يا حتي بزرگ شدن سايز سينه و درد خفيف سينه هم هيچكدومو قبل از موعد نداشتين؟

...
سلام اناي عزيز، اميدوارم حال خودتون و نيني تون و دلتون خوب باشه و سلامت باشين🌹 يه سوالي داشتم از خ ...

سلام به روی ماهت عزیزم.....

فدات.....

ممنون.....

عزیزم تا جایی که میدونم بالا رفتن پرولاکتین هم میتونه مانع بارداری بشه هم میتونه باعث سقط بشه.....

سلام به روی ماهت عزیزم..... فدات..... ممنون..... عزیزم تا جایی که میدونم بالا رفتن پرولاکتین هم م ...

😍😘مرسي، زنده باشين

آناجون اين پرولاكتين دست از سر من برنميداره دليلشم خودم ميدونم به خاطر اضطرابمه قطعاً،، رنج آزمايشگاه از ٤٠ تا ٥٠٠،،، براي من نهصد بود كلي دارو خوردم الان تازه هفتصد شده، نميدونم واقعا اين مانع ميشه يا نه كه من الكي گير دادم به اس هاي همسرمظلومم،همش ميگم تحرك كمه

آناجون شما شنيدين آي يو آي برا كسي جواب بده؟

...
میشه بگید منظورتون از لک چیه و مقدار خونش چقدر بود؟

عزیزم روز ۱۱-۱۲ والا در حد لکبینی بود ولی شیاف سیکلوژست به دو تا آمپولام اضافه کردن و دیگه قطع شد.....

یه دور دیگه هم بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم اما این دفعه خونریزی اساسی بود خون رون و قرمز.....

😍😘 آناجون اين پرولاكتين دست از سر من برنميداره دليلشم خودم ميدونم به خاطر اضطرابمه قطعاً،، رنج آز ...

عزیرم چرا که نه خیلیا با آی یو آی جواب گرفتن ولی برا تحرک پایین فکر نکنم شانس جواب گرفتن بالا باشه.....

سيكل بدون ال دي بهتره؟؟

عزیزم نمیشه مقایسه کرد بستگی به شرایط داره.....

عزیرم چرا که نه خیلیا با آی یو آی جواب گرفتن ولی برا تحرک پایین فکر نکنم شانس جواب گرفتن بالا باشه.. ...

عه واقعا؟ من فكر ميكرد اصلا اي يو اي كلا واس تحرك پايينه كه خودش نميتونه بره بالا ميفرستنش بالا،،، اناجون شما عكس رنگي هم رفتين؟ درد داشت؟

ماده حاجب صدمه اي به پرزهاي رحمي نميزنه؟

...
عزیزم روز ۱۱-۱۲ والا در حد لکبینی بود ولی شیاف سیکلوژست به دو تا آمپولام اضافه کردن و دیگه قطع شد... ...

چقدر تو خوبی دختر که سریع و با حوصله جوابمیدیخدا خیرت بده و بچه ت رو سالم برات نگه داره 

مقدار خونی که من میبینم از نظر حجم اندازه ی یه در نوشابه ست و هر بار پد عوض مینم همون مقدار خون یا کمتر و بیشتر میاد 

ایا این لک هست یا پریود

البته دو روز زیر شکمم درد میکرد شدید

بو ئه ز بو ته نه چی بیمه متکه ی گازنده و لوما
عزیزم انتقال داشتی ؟؟؟ چند روز گذشته اگه این درد هارو داری سریعا برو سونو واژینال بده . درد گردن و ش ...

عزیزم یک ماه از انتقالم گذشته از این درد هایی ک شما گفتی ی دردی بین شانه و گردنم هست..والا نت میزنم هم علایم بارداریه هم اونی ک نمیخوام اسمشو بیارم