2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانه معمولي رو دادم فقط يعني با اين معلوم نميشه؟

اگه با دارو تغییر کرده فکر کنم نیاز نباشه این ازمایش رو بدی.داستینکس همون خارجی کابرگولین هست ولی برای من با هیچ کدوم سطحش تغییر نکرد.به نظر من با ۱دوره ی ۳ماه دارو استفاده کردی  وسطحش تغییر نکرد حتما با دکتر غدد ویزیت بشو 

لاپارا شدي؟ مطمئن باش بالاخره ميشه، ميتونم بپرسم موردشون چيه؟

لاپارا نه.اخه مشکلی نبوده که لاپارا بشم.فقط بعد از ۲بار میکرو منفی هیسترو شدم که مشکلی نبود.تحرک  و مورفولوژی اسپرم صفر و dfi اسپرم هم خیلی بالا هست.

آنا جون تو رو خدا بهم بگو برای شما تا چند روز بپد؟ اگه تا می قطع بشه باید بفهمم برای لانه گزینی بوده ...

لک لانه گزینی فکر نکنم بیشتر از سه چهار روز بشه.....

خوب عزیزم پروژسترون من بیشتر بود دو تا آمپول بود که به شیافم اضافه شد و دو روزه قطع شد.....

اما بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادم تا دو طول مشید کامل قطع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لک لانه گزینی فکر نکنم بیشتر از سه چهار روز بشه..... خوب عزیزم پروژسترون من بیشتر بود دو تا آمپول ب ...

مرسی عزیزم 

میشه لطفا بگی مقدار خونش چقدر بود؟

بو ئه ز بو ته نه چی بیمه متکه ی گازنده و لوما
مرسی عزیزم  میشه لطفا بگی مقدار خونش چقدر بود؟

مال لک بینی اولم خون قرمز نبود و قهوه ای بود در حد یه بند انگشت لباس زیرم کثیف میشد.....

اما خوب بعضیا خون روشنم داشتن برا لانه گزینی.....

اما برا بعد قلب خونریزیم اساسی بود قرمز روشن و رون جوری که کف دستم پر خون میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال لک بینی اولم خون قرمز نبود و قهوه ای بود در حد یه بند انگشت لباس زیرم کثیف میشد..... اما خوب بع ...

ممنونم از اینکن با حوصله جواب میدی عزیزم خدا خیرت بده

ممنونم از اینکن با حوصله جواب میدی عزیزم خدا خیرت بده

فدات ایشالله برا شمام خیره.....

توکل کن به خدا ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....

فدات ایشالله برا شمام خیره..... توکل کن به خدا ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....

به امید خدا 

خدای یکتا دامن همه ی منتظران رو سبز کنه 

الهی آمین

و سپاس

آنا جون و دوستان ببخشید ک من امروز استرسی بودم و هی اینجا از استرسام گفتم بزارید پای درد و دل کردن😍

بهار جان فردا مياي اينجا ميگي رفتي سونو و صداي قلب دو تا ني ني گوگولي رو شنيدي و كلي اشك شوق ريختي و تو اون لحظه واسه همه منتظرا دعا كردي.... حالا ببين😜🤗😊

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
لاپارا نه.اخه مشکلی نبوده که لاپارا بشم.فقط بعد از ۲بار میکرو منفی هیسترو شدم که مشکلی نبود.تحرک &nb ...

خداروشكر كه خودت سالمي پروانه عزيز، بالاخره نتيجه خواهي گرفت شك نكن، دارو و تقويتي دادي ب همسرت؟تعداد كل در چه شرايطيه؟ درمورد پرولاكتين شنيدم كه براي بعضي بدنها طبيعي بالاس وقتي ام ار اي سالمه

...
😍😘مرسي، زنده باشين آناجون اين پرولاكتين دست از سر من برنميداره دليلشم خودم ميدونم به خاطر اضطرابم ...

دوست عزیز منم درگیر پرولاکتین بالا بودم . بالا بودنش یا بخاطر تیروئیده یا توده خوش خیم کنار غده هیپوفیز . اگر تیروئیدتون رنجش نرماله پس به احتمال زیاد از اون توده میتونه باشه و فقط با ام آر آی مغز قابل تشخیصه . اصلا نگران نباشید ولی به یه دکتر غدد خوب مراجعه کنید و پیگیر باشید . برای من بالا بودنش بخاطر وجوده توده خوش خیم بود که طی ۶ ماه با داروی کابرگولین درمان شد و الان کاملا مشکلم حل شد و به فاصله یک سال از ام آر آی اول دوباره رفتم انجام دادم و توده ای دیده نشد یعنی با دارو برطرف شده بود . برای همین میگم که پیگیر باشید یا از تیروئیده یا همون توده که گفتم و تا زمانی که بالاتر از رنج نرمالش باشه تخمک گذاری انجام نمیشه .