2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
سلام اناجان ببخشید منم یه سوال بپرسم ولی قبل از اون از شما و لاله جون تشکر میکنم که تجربیاتتون را د ...

عزیزم فدات.....

عزیرم والا راستشو بخوایی دقیق نمیدونم فقط با استرادیول میشه جلوی پریودیو گرفت یا نه.....

اما ظاهرا طبق توضیحی که دادی باید همه رو بخوری و قطع کنی چون نگفته چند روز بخور گفته روزی دو تا بخور تا تموم بشه و قطع کنی و پریود بشی....

از توضیحاتت اینو متوجه شدم من.....

ببخش که بیشتر از این چیزی دستگیرم نشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی وقتتون بخیر اوقات به کام 🙈یهوو یه سوال خیلی مبتدیانه!! اومد تو سرم!! من ۳ تا جنین ...

عزیزم ایشالله شنبه یکی از بهترین روزای زندگیت خواهد بود.....

عزیزم اونا به مرور جذب میشن اگه اشتباه نکنم.....

چون مثلا دیدم یکی که دو تاش میگیره ولی رشد یکی متوقف میشه معمولا یا اون جنینی که رشدش متوقف شده به مرور جذب میشه یا اینکه بعدا موقع سزارین پاکسازی میکنن.....

حالا دقیقش چیه نمیدونم در حد شنیده هامه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم تموم ازمایشای هورمونی رو دادم مشکل نداشتم...تخمدان و رحمم ک سنو دادم گف نرماله...شوهرم پارسال آ ...

عزیرم مهمه همسرت کجا آز داده باشه.....

حتما مرکز ناباروری باشه.....

بعد سقطم آزمایش انعقاد دادم مشکلی نبود...شوهرم توآزمایشگاهای معمولی آز داده نرمال بودهمه چیش تو مراک ...

عزیرم بله اصلا اعتباری به آز همسرت نیست.....

همسر من قبلا تو بکی از بهترین آزمایشگاههای غیر ناباروری تهران آز داده بود همه چی گل و بلبل بود.....

حتی یادمه مورفولوژیش بالای ۶۰ درصد بود.....

اما بعدا ابن سینا که تکرار کرد دیدیم ۶۰ درصد چیه یه درصدم به زور نرماله مرفولوژیش.....

پس حتما تکرار کنه!!!!!

فرق آزمایش اسپرم در آزمایشگاههای مراکز ناباروری و غیر مراکز ناباروری:

ببینین دوستان به زبون ساده میگم.....

تو مراکز ناباروری اونطوری که من فهمیدم اینجوریه که شمارش با چشم مصلح و توسط متخصصه....

مثلا تعداد اسپرم با شکل سالم رو تو یه نمونه شخص متخصص میشمره.....

یعنی اون فرد متخصصه که مثلا از بین ده تا دونه اسپرم میگه ۲ تاش سالمن و ۸ تاش مشکل دارن و مثلا میشه مورفولوژی نرمال بیست درصد.....

اما مراکز غیر ناباروری توسط کامپیوتره.....

مثلا برا کامپیوتر تعریف میکنن چه شکلی داشته باشه سالمه چه شکلی داشته باشه ناسالمه.....

خوب این تعریف حد و مرزی داره و امکان خطا بیشتره.....

مثلا چطور میشه همه شکلهای غیر سالم رو برا کامپیوتر تعریف کرد.....

مثل این میمونه من معلم یه مطلب رو توضیح میدم و هر دانش آموزی طبق برداشت خودش از توضیح من استنباطی میکنه و مثلا مساله رو حل میکنه و ممکنه یکی دریت حل کنه یکی غلط.....

برا همینه که تاکید میشه تو مراکز ناباروری بدی چون اونجا معلمه که داره تحلیل میکنه و درصد خطاش کمتره!!!!!!

دوستان گلی که اطلاعات تو این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین:

من دیروز نتیجه آزمایش جی سی تی (تحمل قند بارداریو) گرفتم و رنج نرمالش زیر ۱۳۰ بود که برا من ۱۳۹ شد، البته هنوز نبردمش پیش دکترم.....

چند روزم بود حس میکردم حرکات جنین کمتر شده....

البته نسبت به قبل وگرنه حرکت داشت اما کمتر شده بود.....

خلاصه دیشب سونو هم رفتم و ظاهرا چیزی نبود.....

فقط سونوی ۱۵ هفته میزان آب دور جنین ۱۲ و این سری ۱۳ بود.....

یعنی یه کم بیشتر شده بود البته اگه خطا رو در نظر نگیریم.....

سوالم این بود که این کم شدن حرکات و قند و....به هم مرتبطن؟

ضمنا وزنشم ظاهرا نسبت به هفته بارداری بیشتر بود هشتصد و خورده ای برا هفته ۲۵ شده بود.....

لاله جون شما که آب دور جنین بیشتر بود تست تحمل قند رو دادین؟

هر کدوم از دوستان اطلاعاتی دارن که بتونن کمکم کنن ممنون میشم.....

خانوما اگه میشه راهنماییم کنید من قراره انشاالله میکرو انجام بدم هم خودم مشکل تنبلی تخمدان دارم هم لولم بخاطر بارداری خارج رحم یدونش مشکل پیدا کرده شوهرمم تحرک اسپرمش کمه وواریکوسل دوطرفه داره dna اسپرمشم یه مقدار بالا بود قرص داد به شوهرم حالامن قبلا که خارج رحم حامله شده بودم بتام طبیعی بالا میرفت ولی تو سونوگرافیم نوشته بود ساک حاملگی پنج هفته بدون جنین در لوله راست بنظرتون چرا بدون جنین بود باید به این خانوم دکتر جدیدم میگفتم که بدون جنین بود نیاز به رسیدگی داشت؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار جان زنجفيل هم حالت تهوع رو كم ميكنه، ببين چطوري راحتتري بخوري مثلا پودرش رو دم كني، تازش رو آب ...

آبنباتشو میندازم تو چایی ولی کامل نمیزارم آب بشه ...وای پارمیس جون تو خواب ک هستم حالت تهوع میگیرم و ۶ صبح از حالت تهوع بیدار میشم همسرم صبحانه درست میکنه.. بیسکوییت ترد با پنیر حالمو خوب میکنه خیلی حالت تهوع بده جوری ک چشامو همش میبندم☹صبحانه ک میخورم حالم بهتر میشه ..ولی با این حال ب خودم امید میدم ک ی چیزی هست ک من حالم بده دیگه😍ایشالا برای خودت😁😘البته این دعا بود...ممنونم عزیزم

خانوما اگه میشه راهنماییم کنید من قراره انشاالله میکرو انجام بدم هم خودم مشکل تنبلی تخمدان دارم هم ل ...

عزیزم خب خیلی از بارداریا پوچ هستن و فقط ساک تشکیل میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آبنباتشو میندازم تو چایی ولی کامل نمیزارم آب بشه ...وای پارمیس جون تو خواب ک هستم حالت تهوع میگیرم و ...

بهار جونم خدا رو شکر ک بارداریت ب خوبی ادامه داشته انشالله تا آخرش بسلامت بگذرونی و نی نی سالم دنیا بیاد.برا حالت تهوعتم انشالله خیلی زود رفع بشه ولی خب ارزششو داره حتی اگه 9 ماه کامل همینجوری باشی انشالله قسمت هممون بشه از این حالت تهوعا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بهار جونم خدا رو شکر ک بارداریت ب خوبی ادامه داشته انشالله تا آخرش بسلامت بگذرونی و نی نی سالم دنیا ...

عزیزممممم ممنونم ...آره دیگه منم از این ب بعد دعام برای تک تک شماها اینه ک حالت تهوع قسمتتون بشه😁😍🙏...ولی نیوا جون فردا ک اصل کاره هنوز مونده اونم ایشالا ب خیر و خوشی رد کنم ی نفس راحت میکشم

خانوما اگه میشه راهنماییم کنید من قراره انشاالله میکرو انجام بدم هم خودم مشکل تنبلی تخمدان دارم هم ل ...

عزیزم والا من دقیقا نمیدونم تو پنج هفته جنین قابل رویته یا نه....

شاید وقتی میگن ساک بدون جنین به این معنیه هموز جنین قابل رویت نیست.....

آبنباتشو میندازم تو چایی ولی کامل نمیزارم آب بشه ...وای پارمیس جون تو خواب ک هستم حالت تهوع میگیرم و ...

عزیزم همین خالی بودن شکمه که باعث تهوع میشه.....

ضمنا سعی کن قبل خواب غذاهای آبکی زیاد نخوری.....