2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
ن گلم من نگفتم ک ۷ تا ۸ هستش من گفتم ک جلو آندومتریوم زده سکوراتی و حلو میومتریوم زده ۷ تا ۸ این یعن ...

خب اون 7 *8 سایز میوم هست
شما یه فیبروم داری
ضخامت هم نا مشخصه یعنی احتمالا نا مرتب بوده و اندازه نگرفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان..اگه اطلاع دارین کمکم کنبن این نتیجه ی آز dfi قابل بهبود هست یا نه؟ و اینکه .آیا در روند در ...

بله قابل درمانه
اما بسته به اینکه چقدر شدتش زیاده (چقدر بالاست) مدت درمان فرق داره
 درمانش هم مصرف مکمل ها+اصلاح تغذیه+ دوری از مواد شیمیایی و الودگی ها +خنک نگه داشتن بیضه و زالو درمانی هست

در روند درمان بسیار مهمه چون کیفیت جنین کاملا وابسته به این ایتم هست
خودم رو مثال میزنم سری قبل از ده تا جنین 5 تا گرید سی داشتن که ریختن ، 4 تا بی که یکیش تو جریان فریز شدن از دست رفت و یه دونه فقط آ !!
اما این سری که درمان کردیم دی اف ای رو از 8 تا جنین همه اش عالی بود و چند تاش هم آ دو مثبت بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، من امروز آزمایش دادم اما دکتر گفت باید تکرار کنی، یکم ذهنم درگیر ‌‌شد،  میشه اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید 

Bun :6.7که رنج نرمال 7.9-20.1هست 

Sgpt:40که رنج نرمال 31>هست 

Tsh:1.25

دوستان از همدردیتون ممنونم       یه بسته دیگه دارم امیدم به همونه

عزیزم خدا رو شکر
امیدوارم به زودی نتیجه عالی بگیرین با اون بسته

خب اون 7 *8 سایز میوم هست شما یه فیبروم داری ضخامت هم نا مشخصه یعنی احتمالا نا مرتب بوده و اندازه ...

این میوم یا همون فیبروم خطرناکه چکار کنم این ماه میخوام برم تو سیکل میکرو . این فیبروم باعث میشه ک ضخامتم کم باشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به نظرم امگا رو طبیعی مصرف کنی بهتره مثل ماهی و میگو و گردو مخصوصا گردو

لاله جان ممنونم  

مولتي پرينتال خريدم و روزي يكي ميخورم 

اتفاقا من بندرعباسم و مصرف ماهي و ميگو مون زياده الحمدالله 

فقط الان ميگو نميخورم چون عمل شدم مامانم ميگه الان نخور خوب نيست 

گردو هم كم و بيش ميخورم  اما حالا مصرفم رو بيشتر ميكنم 

يه سوال امروز ١٢ روز هستش از لاپرا هيستروم ميگذره 

از كي ميتونم پياده رويم رو شروع كنم ؟؟

این میوم یا همون فیبروم خطرناکه چکار کنم این ماه میخوام برم تو سیکل میکرو . این فیبروم باعث میشه ک ض ...

خطر ناک که نه
ربطی به ضخامت هم نداره
کلا فیبروم ساب سروزال رو اصولا کاری بهش ندارن مگر اینکه اثر فشاری رو جدار رحم داشته باشه  اما اینترامورال رو ترجیحا عمل میکنن
مال شما ساب سروز هست و احتمالا برای همین دکتر چیزی نگفته
حالا باید بری تو سیکل تا مشخص بشه ایا بزرگ میشه یانه
اگه بزرگ بشه اول یه فکری به حالش میکنه بعد

به نظرم آزمايش بارداري بده اگه منفي بود برو دكتر شايد واست سونو بده واسه بررسي يه موقع كيستي چيزي با ...

میخواستم بی بی چک بخرم شوهرم گفت خیالت راحت باردار نیستی 

خیلی دو دلم واسه بی بی چک و آزمایش

از بس که بی بی چک و آزمایشهام منفی شده خجالت میکشم تست کنم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
لاله جان ممنونم   مولتي پرينتال خريدم و روزي يكي ميخورم  اتفاقا من بندرعباسم و مصرف ...

دکتر من اصولا یه مکمل تقویتی میداد اما خیلی از دکترا نمیدن
حالا شما داری میخوری مواظب اضافه وزنت هم باش چون میتونه وزنت رو بالا ببره

در مورد گردو هم حتما با پوستش رو بخر و بخور چون گردوی پوست کنده مواد نگه دارنده داره برای جلوگیری از کرم خوردگی

در مورد پیاده روی نمیتونم نظر بدم چون فقط دکترتون میدونه چه کار کرده دقیقا و ایا استراحت بهتره یا داشتن پیاده روی مشکلی نداره

خطر ناک که نه ربطی به ضخامت هم نداره کلا فیبروم ساب سروزال رو اصولا کاری بهش ندارن مگر اینکه اثر ف ...

مال من ۷*۸ میلیمتر یعنی هفت ضربدر هشت ک میشه ۵۶ میلیمتر ؟؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مال من ۷*۸ میلیمتر یعنی هفت ضربدر هشت ک میشه ۵۶ میلیمتر ؟؟؟؟

نه عزیزم ضرب نیست گلم
کلا برای بیان طول و عرض و ارتفاع یه چیز از علامت* بین اعداد استفاده میکنن

نه عزیزم ضرب نیست گلم کلا برای بیان طول و عرض و ارتفاع یه چیز از علامت* بین اعداد استفاده میکنن

یعنی امکان داره با پری دفع بشه ؟