2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
سلام دوستان نميدونم منو يادتون هست يا نه دوران بارداري سختي داشتم كلي امپول و استراحت مطلق كامل پسرم ...

عزيزم فقط اينو بهت مى گم كه من و خيلى هاى ديگه الان دوست داريم هر چه زودتر خبر حاملگيمونو بشنويم مطمينا خودت هم كه همونجور گفتى اين روزها رو آرزو داشتى

پس ناشكر نباش و خودتو با بودنش شاد كن و روزاى سختى رو كه پشت سر گذاشتى براى رسيدن به همين روزا يادآورى كن و از داشتنش شاكر باش و اينم به خاطر داشته باش كه اين روزاى قشنگ هم زودى مى گذره و بچه ها زودى بزرگ مى شن و همه اين روزا برات مى شن حسرت كه نتونستى لذتشو خيلى زياد ببرى.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن گلم من نگفتم ک ۷ تا ۸ هستش من گفتم ک جلو آندومتریوم زده سکوراتی و حلو میومتریوم زده ۷ تا ۸ این یعن ...

دوست عزيز م سلام،
خواستم بگم اندمتر سكرتوري يعني نازك. بين ٣-٥ ميليمتر رو ميگن سكرتوري و اصطلاحي هست كه پزشك ميدونه. براي روز ١٤ نازك هست همونطور كه پزشكتون گفته. واينكه شما يك ميوم به ابعاد ٧ در ٨ ميليمتر داريد. كه ممكن هست مهم نباشه بر اساس جايي كه قرار گرفته ولي حتما در موردش از دكترتون سوال كنيد و قبل از اينكه تكليفش معلوم بشه وارد سيكل انتقال جنين نشيد.
متاسفانه عده كمي هستن توي اين تاپيك كه اطلاعات پزشكي ندارند و فقط چيزايي شنيدن و دوست دارند بگن كه دكترا هيچي حاليشون نميشه. من هم به همين دليل توي اين تاپيك ديگه چيزي نمي نوشتم اما دلم نيومد به شما جواب ندم. شما هم به دكترتون اعتماد كنيد و سوالاتتون رو از پزشكتون بپرسيد وقتي پزشك ميگه نازكه بدونيد كه بيخود نميگه و اينكه يكي بياد بگه نه اين كه سايزش خوبه هفت هشت خوبه فقط اطلاعات سطحي داره و يك عدد ميبينه ميگه خوبه. حرف دكترتون رو بدونيد كه بايد در نظر بگيريد.

راستي من اصلا تا ب حال قرص امگا ٣ مصرف نكردم  الان روزي يكي بخورم ؟؟

من طبق تجويز پزشك، هر سه روز يكبار يدونه امگا٣ ميخورم.

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

اميدوارم حال همه دوستانم خوب باشه، خيلي خوشحالم كه ديدم يك عده از بچه ها مثبت شدن. دريا دل عزيز اميدوارم كه صداي قلب جنينت رو هم بشنوي كه بهترين حس دنياست. اميدوارم هر روز اينجا پر از مامان تازه باشه. 

یعنی نوع یک خفیف تر هستش ؟؟ 

عزيزم من كه گفتم از دكترت بپرسي بهتره چون من مطمئن نيستم فقط چيزي كه يادم بود رو گفتم كه از نگراني دربياي... چون قبلا يه چيز در اين مورد خونده بودم الان دقيق يادم نيست... در كل اينجور كه من ديدم pco مشكلي نيست كه راه حل نداشته باشه از اين بابت نگران نباش...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام آنا جون، من امروز ۱۵ انتقالم بود آزمایش دادم  بتا ۵۸۶ بود، ۳ تا جنین انتقال داده بودن، به ...

مباركت باشه ، به سلامتي🤗

سلام دوستان  من اول خرداد انتقال دادم که منفی شدم 14 خرداد داروهام رو قطع کردم 19 خرداد پریود ...

به نظرم آزمايش بارداري بده اگه منفي بود برو دكتر شايد واست سونو بده واسه بررسي يه موقع كيستي چيزي باشه...

سلام دوستان عزیز. غربالگری اول از کی تا کی میشه رفت؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستان نميدونم منو يادتون هست يا نه دوران بارداري سختي داشتم كلي امپول و استراحت مطلق كامل پسرم ...

عزيزم من شما رو يادمه، اهواز بودين، دوران بارداري كه پر استرس براي مادر باشه اغلب بچه عصبي و ناآرام به دنيا مياد، خدا رو شكر كه پسرت سلامته، كوليك تا هفتاز روز اكثر بچه ها دارن، الان سعي كن بغلش كني نوازشش كني، كمرش رو آرام بمال و بعد از شير خوردن سعي كن حداقل بيست دقيقه به صورت عمودي نگه ش دار، اين عارضه موقته، سعي كن خودت هم با يك مشاور گفتگو كن، بچه رو پيش مامانت بزار و با همسرت دو نفره بيرون برين و سعي كن قدر نعمتي كه خدا بهت داده رو بدوني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

عزيزم شما واسه اين حالت هات دكتر رفتي؟؟ شايد افسردگي بعد از زايمان گرفتي كه اينجوري شدي... مسلما اين حالتات رو ني ني تاثير ميزاره گناه داره... حتما برو دكتر كه اگه اين مشكل رو داري كمكت كنن...

بله ميدونم ارزوم بود مادر شدن ولي اين بيخابيها گريه اي وحشتناكش داغونم كرده از مادرشوهرم مجبورم كمك بگيرم. فتارش باهام افتضاحه همش بقيه رو سرم ميكوبه دخترخواهرشو كه دست تنها بچه بزرگ كرده مامانم فوت شده وگرنه چه نيازي بود به كسي بي مادريم هم داغونم كرده خيلي افسرده شدم خيلي توروخدا اينقدر ارزوي مادرشدن نكنيد خيلي راه سختيه وفتي بچه مياد اول سختيهاس