2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
بله ميدونم ارزوم بود مادر شدن ولي اين بيخابيها گريه اي وحشتناكش داغونم كرده از مادرشوهرم مجبورم كمك ...

خدا مادرت رو رحمت كنه عزيزم، انشاالله خدا كمكت كنه اين روزا ميگذرن، زبان خيلي از مادر شوهرا تند وتيزه، شما گوش نده كه حالت بدتر بشه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بله ميدونم ارزوم بود مادر شدن ولي اين بيخابيها گريه اي وحشتناكش داغونم كرده از مادرشوهرم مجبورم كمك ...

عزیزم باروغنه بچه یامثله قدیما وازلین پشتشو وروی معدشواروم ماساژ بده پشت گوششواروم ماساژ بده بچه همینه یا گوششه یا دلشه خوب میشه عزیزم الان فشار روته اینجوری شدی  اینا هم میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم معمولا بیشتر آزاد میشه کم کم برا من که دو تا هر سیکل بود..... عزیزم تو لاپرا تخمدانتم دست ...

نه عزیز چیزی از تخمدان نگفت فقط بعد عمل دکتر گفت که تخمدان چپت درحال کوچک شدنه ...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
دوست عزيز م سلام، خواستم بگم اندمتر سكرتوري يعني نازك. بين ٣-٥ ميليمتر رو ميگن سكرتوري و اصطلاح ...

خیلی خیلی ممنونتم گلم . من ی ی هفته دیگه میخوام برم تو سیکل میکرو ولی بهم نگفت ک میوم دارم . چکار کنم دیگه هم نمیتونم برم دکتر یعنی این میوم خطرناکه ؟ جلو بارداری رو میگیره ؟ چ بکنم تو رو خدا بهم بگو گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خدا رحمت كنه مادرتونو🙏🏻 اميدوارم خدا خودش كمكت كنه از پسش بربياي...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
پس براي هر كس متفاوته  از كجا بايد بدونيم ك نياز ب امگا ٣ داريم در كل ؟

والا نميدونم اينشو... من دكتر پادمهر برام تجويز كرد اينو  ، امگا٣ رو گفت سه روز يكبار و ويتامين E رو يك روز در ميون گفت بخورم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خیلی خیلی ممنونتم گلم . من ی ی هفته دیگه میخوام برم تو سیکل میکرو ولی بهم نگفت ک میوم دارم . چکار کن ...

عزیزم جای میومت ظاهرا خوبه و تداخلی نداره با چیزی واسه همین احتمالا چیزی نگفته اما به نظرم از خودش بپرسی بهتر هست من اطلاعاتم زیاد نیست در این مورد. میتونی سیکل رو شروع کنی ولی برا انتقال بهتره خیالت از این بابت راحت بشه. میشه جنینهات رو فریز کنی بعدا بری برای انتقال.

سلام دوستان نميدونم منو يادتون هست يا نه دوران بارداري سختي داشتم كلي امپول و استراحت مطلق كامل پسرم ...

عزیزم مگه میشه یادمون نباشه
حق داری عزیزم
دوران بارداری سخت و استراحت همیشگی و استرس های دوران بارداری روحیه ات رو ضعیف کرده
عزیزم به نظرم تحت نظر یه پزشک خوب متخصص مغز و اعصاب باش
ممکنه خدای نکرده افسردگی بعد از زایمان باشه
داروهای ملایم میدن حالت خوب میشه عزیزم

کولیک هم اصولا تا اخر 4 ماه از بین میره یا شدتش خیلی کم میشه
خودت تو مصرف تغذیه خیلی رعایت کن
سیر پیاز حبوبات غذای نفاخ شیر و لبنیات نخور
تو برنجت زیره بریز که نفخ نیاره
این جوری بچه هم کمتر اذیت میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره عزيزم يه بچه دارم ١٧ سالشه 🤗😜 مرسي از لطفت 🙏🏻🌹 آها پس آمپول كمتر ميدن اين دفعه& ...

ماشاء ا... پس خانومیه برا خودش
خوبه خیلی خوبه وقتی نی نی جدید بیاد کلی کمک حالت میشه
اینکه چند بار نیازه پانکچر بشین بستگی داره به اینکه هر بار چه تعداد تخمک بگیرن و کلا هر بار چند تا جنین تشکیل بشه
بلاست هم به نظرم ریسکه اما اگه جنین شناس نیاز بدونه باید انجام بدی دیگه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یه سوال فوری میخوام قرص b کمپلکس بخرم واسه خودم  ....مارک یوروویتال داره.. بخرم به نظرتون؟

اگه منظورتون برندش هست برند خوبیه 

پس امگا ٣ رو روزي يكي  اضافه ميكنم  معده رو غمي نيست 😬 ميخوام بدنم خوب خوب تقويت   ...

به نظرم امگا رو طبیعی مصرف کنی بهتره
مثل ماهی و میگو و گردو مخصوصا گردو

اگه منظورتون برندش هست برند خوبیه 

این سوالمم جواب میدین

دوستان..اگه اطلاع دارین کمکم کنبن

این نتیجه ی آز dfi قابل بهبود هست یا نه؟

و اینکه .آیا در روند درمان این نتیجه ی dfi بکار میاد یا نه؟

اینا سوالا ی شوهرمه

یعنی پی سی ا با تیپ یک خفیف تر هستش ؟

نه همون جور که دوستمون گفتن مربوط به مقاومت به انسولینه و براش متفورمین تجویز میشه