2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
عزیز برو بگیر بخواب بزار این گوگولی رشد کنه    

تابستونا شوهرم کارش جوریه که دیر وقت میاد
حدودای 12 شب میاد و ما تازه باید شام بخوریم !! :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برنجک جون برا آنا هم همینطور بوده یعنی چند بار پانکچر شده بعدش تعداد تخمکا ک زیاد شده بعدش براش انتق ...

واقعا نيوا جون ؟! آنا خودمون تو ني ني سايت ؟! مگه طبيعي حامله نشد ؟!

واااااي من يه دوره آمپولارو زدم ٧ كيلو چاق شدم 

خدايه من ...🙈🙈🙈🙈😞😞😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم خوب فری یعنی آزاد دیگه.....

انا جون :))) منم گول همین کلمه اول رو خوردم
دیگه فری رو دیدم گفتم خب ازاد شده بقیه اش رو نخوندم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
متاسفانه خيلي شديده و مرتب پرولاكتينو ميبره بالا

اگه تا این حد شدیده که رو هورموناتون تاثیر میذاره تحت نظر متخصص مغز و اعصاب ارام بخش مصرف کنین عزیزم
من خودم تو دوره ی دفاعم چند ماهی مصرف کردم یه ارام بخش ملایم

برنجک جون برا آنا هم همینطور بوده یعنی چند بار پانکچر شده بعدش تعداد تخمکا ک زیاد شده بعدش براش انتق ...

نيوا جون مثلا ٣ ماه پشت هم دارو بگيرم هم ما هم بيهوشي و ...واااي چه غمي اومد سراغم 😩😩😩

دوستان ، اختلاف سن دو هفته ای بین اعضای بدن توو سونوگرافی خیلی زیاده ؟ تا حالا به کسی همچین چیزی گفت ...

والا من سونوی خودم رو که خیلی قبول ندارم ة این انومالی که جدیدا دادم رو میگم
چون دکتر اصلی نبود
ولی میتونه کلا خطای پزشک باشه یا قرار گرفتن جنین تو موقعیت بد که نمیشه به راحتی اندازه زد سایز ها رو

نه راستش ۵ روز اول خیلی رعایت کردم.مامانم پیشم بود. فقط روز ششم صبحش با پرواز اومدم خونه خودمون و خ ...

خب یک روز جای بخشش داره :))
اما کلا خم و راست نشو فعلا چون خطر داره بذار حد اقل یه پری بگذره بعد

ممنون از پاسخ کاملت. دل دردم استراحت کردم خوب شد. دیروز همش به فعالیت بودم.با بچه کوچیک سخته یک کم ...

عزیزم نیاز به مرکز نیستا
خدای نکرده خدای نکرده حالت به اون سمتی که گفتم رفت، فقط برو بیمارستان
یه بیمارستان خوب برو که حتما دستگاه و سونو گراف ماهر داشته باشه
البته کاش گفته بودم یه نامه از مرکز میگرفتی که OHHS هستی و لازمه اگه حالت نا مساعد شد چه نکاتی برات رعایت بشه

البته شما رعایت کنی کم کم بهتر میشی
همین روال ادامه بده و استراحت هم داشته باش
ان شاء ا... کم کم حالت خوب میشه
دو هفته اول بعد از پانکچر خطر ناکه بعدش دیگه کم کم رو فرم میای

پس برا ابن سینا باید وقت بگیری برا دی اف آی.... خوب اول وقت بگیر..... بعد اون روز برو آزاتو نشون د ...

برای ده روز دیگه وقت داد...چرا انقدرررررر دیرررر

هرچی گفتم زودتر ..گفت نمبشه

صبح بخير دوستان عزيزم من بازم پريود شدم ...كوفتي ول كن نيست سرويس كرده مارو😞😞😞 ماهه پيش كه اي و ...

خب زیره هورمونیه میتونه پریود جا بجا کنه
نبلیله هم به همین صورت

بعد راستي اين سيكل شانگهاي قضيش چيه ؟! من بايد ماهه بعد اگه حامله نشم برم واسه اي وي اف مجدد كه ٣ ت ...

اره عزیزم همینیه که گفتی
عدد ذخیره ات کم بوده؟

خب یک روز جای بخشش داره :)) اما کلا خم و راست نشو فعلا چون خطر داره بذار حد اقل یه پری بگذره بعد

😘😍😘😍

آره منتطرم پری بیاد. ولی هنوز که خبری نیست.

عزیزم دو تا سوال دیگه هم دارم

شرمنده خسته ات میکنم.

یکی اینکه اگر با۴تا سفیده یک زرده هم بخوریم مثلا، اشکال نداره؟ 

نیمرو و اب پز فرقی نداره؟

آخه گاهی آدم از یک مدلش خسته میشه.

یکی دیگه اینکه میگن ماه بعد از پانکچر بعد از پریود ، احتمال بارداری طبیعی هست.منم تخمک گذاریام آخر اون بازه تخمکگذاری قاعدتا.

اقدام بکنم یا نه؟ البته با احتیاط.

چون دکتر گفت تا ۳ هفته نه.و طبق حساب و کتاب من آخرای سه هفته میشه اون موقع.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم نیاز به مرکز نیستا خدای نکرده خدای نکرده حالت به اون سمتی که گفتم رفت، فقط برو بیمارستان یه ...

ممنون عزیزم.مرکز گفتم گفت هر جایی رفتی ایراد نداره .فقط ترجیحا مرکز ناباروری داشته باشه که توجیه باشن.

تا خدا چی بخواد .صبر میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار