2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
ن عزیزم منظوری نداشتم من همش نگاه میکنم ک ببینم هستی یا ن گفتم الان ک هستی لطف کنین جواب بدین شاید ی ...

خب اگه رفته بودم که همین پیام هم نمیدیدم دیگه :))))))
به هر حال این اضطراب خوب نیست
نهایتا یه روز منتظر جواب میمونین دیگه
با این شرایط چه جوری میخواین 14 روز رو تحمل کنین تا جواب ازتون اماده شه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون همسرتون چه دارويى مصرف كرد كه تعداد اسپرم زياد شد همسر من دقيقا مشكلش تعداد اسپرمهاست كه خي ...

عزیزم من دارو خیلی براش گرفتم
پروفرتیل(بعدا که نبود فرتیل اید) سلن پلاس ال کارنتین با دوز 2000 کیوتن 30 فولیک 5 ویتامین سی 1000 ویتامین ای200 ویتامین دی
زالو درمانی عرق کاسنی

ولی کلا چند ساله تغذیه رو رعایت میکنیم بسیار زیاد ، یکسال اخیر هم به شدت این رژیم رو محدود کردیم حتی من تو این یه سال مرغ هم نخریدم اصلا یا ماکارونی و سویا به هیچ وجه مصرف نکردم

قند و شکر مصنوعی به همین منوال و....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من اندومتریوز دارم که تو تخمدان چپم 2 و راستم 1 هست.چسبندگی لگنم پیدا کردم. دکتر بم پیشنهااد میکرو دارد. اما عمل لاپاراسکوپی نه. الانم دو تا امپول دکاپپتیل دارده تا 10 روز بعد از دومی برم تو سیکل. نمی دونم بدون لاپاراسکوپی جواب می ده یا نه. 

و اینکه این آمپولارا رو کسی زده؟

عزیزم من دارو خیلی براش گرفتم پروفرتیل(بعدا که نبود فرتیل اید) سلن پلاس ال کارنتین با دوز 2000 کیوت ...

همسر من هم بينهايت از نظر تغذيه رعايت مى كنه ويتامين اى و سى و دى هم مى خوره و امگا ٣

يه مدت هم خرنوب و اسپيرولينا و كلرلا هم مصرف كرد و مقدارى بالا رفت اما وقتى دوره اش تموم شد دوباره به حالت قبل برگشت

من اينجا مشكل تهيه اين قرصهارو كه گفتين ندارم فقط اگه ممكنه بهم بگين كدومها اثر بيشترى داره و استفاده كنه

همسر من هم بينهايت از نظر تغذيه رعايت مى كنه ويتامين اى و سى و دى هم مى خوره و امگا ٣ يه مدت هم خرن ...

همينطور فوليك ٥ هم مى خوره 

مى خوام بدونم اين قرصهايى كه همسرتون خوردن تعداد اسپرمهارو زياد مى كنن؟؟چون براى من الان مهمترين فاكتور تعداد هست

عزیزم من دارو خیلی براش گرفتم پروفرتیل(بعدا که نبود فرتیل اید) سلن پلاس ال کارنتین با دوز 2000 کیوت ...

عزیز برو بگیر بخواب بزار این گوگولی رشد کنه   

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
همون ابن سينا كه رفتم سريخچال بود، همونجاس پس، خودتون رفتين براي معاينه ي اندومتريوز يا ارجاعتون داد ...

نه عزیز دلم من خودم رفتم.....

حتی وقتی رفتم الکی گفتم دکترم گفته بیام.....

دیگه ویزیتم کردن و وقتی فهمیدن مشکل دارم دیگه بقیش راحت پیش رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام، من ابن سینا میرم و تا جایی که سیکلم اجازه داده با طرازی ویزیت شدم، طرازی شنبه و سه شنبه ها هست ...

نگار جون وی آی پی هستی یا مریض عادی؟

اون زمان امکانش نبود شاید الان فرق کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورمن هم همینه عزیزم یعنی بیشتراز یه تخمک آزار میشه با لتروزول . ؟ چون من سال پیش قبل از لاپرا ذخی ...

بله عزیزم معمولا بیشتر آزاد میشه کم کم برا من که دو تا هر سیکل بود.....

عزیزم تو لاپرا تخمدانتم دست زدن؟

شاید کم شدن ذخیرت برا اونم بوده؟

و با این ذخیره زمان میکرو فقط ۵تا فولکول فعال داشتم که ۳تا تخمک و در نتیجه ۲تا جنین تشکیل شد..خیلی ن ...

عزیزم ذخیرت همچینم پایین نیست من با ذخیره ۱/۱۸ سومین پانکچرم ده یازده تا تخمک داشتم.....

احتمالا پروتکل مناسب یا دز دارویی کافی نداشتی.....

لاله جون ازت خواهس میکنم جوابمو بدین کجا نوشته ک مایع تو کلدوساک خلفی هستش اون ک نوشته free . ضخامت ...

عریزم خوب فری یعنی آزاد دیگه.....

ن عزیزم منظوری نداشتم من همش نگاه میکنم ک ببینم هستی یا ن گفتم الان ک هستی لطف کنین جواب بدین شاید ی ...

زین عزیز بعضا وقتی آنلاین میشیم یهویی من شخصا میبینم نزدیک صد تا پست جدید هست.....

تازه این اعلان صد پست پستهایی هستن که به جواب پست خودم داده شده یا پست جدیده.....

با پستهایی که در جواب پست دیگران رپلای شده حساب کنی تعداد دو سه برابرم میشه.....

من که بی چون و چرا از پست اول شروع میکنم.....

یه بار امتحان کنی میبینی واقعا جواب دادن به چند صد تا پست خیلی زمان میبره.....

یعنی ممکنه تا به پست شما برسه چند ساعتی طول بکشه تازه اگه بی وقفه جواب بدیم.....

سلام دوستان من اندومتریوز دارم که تو تخمدان چپم 2 و راستم 1 هست.چسبندگی لگنم پیدا کردم. دکتر بم پیشن ...

عزیزم خوب چون تو تخمدانتم هست یه کم ریسک داره لاپرا.....

حالا دکاپیتیل تو مهار آندومتریوز تا حدی کمک میکنه.....

عزیزم والا به نظرم بد نیست یه بار میکرو کنی اما اگه خدای نکرده جواب نداد لااقل چسبندگی لگنت رفع بشه من فقط لگنم درگیر آندومتریوز بود و تخمدانام مشکلی نداشتن و بعد دو بار منفی دیگه سفت و سخت دنبالشو گرفتم و تشخیص داده شد که حتما باید عمل کنم.....

عزیزم شما کلینیک آندومتریوزم ویزیت شدین؟

اونا گفتن نیازی به عمل نیست؟

زین عزیز ببین یه مثال زنده بزنم.....

من نصف شب بیدار که شدم دیدم تو اعلانا زده ۱۸ پست جدید.....

اولین پست رو ساعت ۳:۵۵ جواب دادم.....

پست آخرم ۴:۲۳ یعنی تقریبا این ۱۸ پست بعلاوه پستهای رپلای شده بقیه دوستان نیم ساعت وقت برده حالا فرض کن در طول روز که خیلیا بیدارن و کلی پست جدید هست دیگه چند ساعت وقت لازمه.....

وگرنه به آنلاین بودن باشه من معمولا آنلاینم ولی خوب اینکه همیشه در حال جواب دادن باشم خوب نیست.....